Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(Nusišypsok @ 2010 07 05, 00:34)
Na, šios greičiausiai bus neoriginalios. Bet benefit kosmetika tikrai originali, esu pati pirkus pas juos dauug.

Bet man kaip keista, kad tobula.lt visai nesirupina savo pirkejais. Ta prasme, visai neinformuoja ar neoriginalas, testeris ir pan. g.gif paskui nusipirkus pirkejui reikia mastyti ar originalas ar ne ir pan. g.gif jeigu as tureciau savo internetine parduotuve tai stengciausi suteikti visa imanoma informacija, kad nebutu nusiskundimu paskui ax.gif
Atsakyti
Cia turbut darbuotoja rasineja, kad tikrai tikrai originalu, tada ginasi, kad sitas gal ir ne, bet kiti tai tikrai tikrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 07 05, 09:31)
Cia turbut darbuotoja rasineja, kad tikrai tikrai originalu, tada ginasi, kad sitas gal ir ne, bet kiti tai tikrai tikrai  lotuliukas.gif

Taigi rase ji kazkuriam poste, kad dirba tobula.lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 6Combo9: 05 liepos 2010 - 11:34
QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 05, 11:33)
Taigi rase ji kazkuriam poste, kad dirba tobula.lt.

Tai jeigu darbuotoja ir sako, kad visos prekes originalios, o veliau jau pripazysta, kad yra ir neoriginaliu, tai tokia parduotuve visai nepatikima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2010 07 05, 18:19)
Tai jeigu darbuotoja ir sako, kad visos prekes originalios, o veliau jau pripazysta, kad yra ir neoriginaliu, tai tokia parduotuve visai nepatikima  schmoll.gif

Jūs kai skaitot žinutes, nick'us sutikrinkit, nes kažką maišot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nusišypsok: 06 liepos 2010 - 00:49
merginos, kiek kainuoja is cia siuntimas?
http://www.allcosmeticswholesale.com

isidejau blizgi uz 7$, bet nelabai man cia gaunasi kazkas, nes kai pasirenku siusti, man raso 15$ blink.gif ar cia samone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 07 06, 09:27)
merginos, kiek kainuoja is cia siuntimas?
http://www.allcosmeticswholesale.com

isidejau blizgi uz 7$, bet nelabai man cia gaunasi kazkas, nes kai pasirenku siusti, man raso 15$ blink.gif ar cia samone? g.gif

taip taip,pabrango is ten siuntimas nes nebesiuncia is ten neregistruotu smile.gif labai gaila is tikruju del to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 06, 12:12)
taip taip,pabrango is ten siuntimas nes nebesiuncia is ten neregistruotu  smile.gif labai gaila is tikruju del to smile.gif

nu bet kad tiek kainuotu nesitikejau, 7$ preke, o siuntimas prisideda 15$, tai absurdu absurdas doh.gif gaila labai verysad.gif
Atsakyti
O galit atsakyt, tos tarpininkės ima 15 proc. nuo ko? nuo bendros pirkiniu sumos??
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 07 06, 22:33)
O galit atsakyt, tos tarpininkės ima 15 proc. nuo ko? nuo bendros pirkiniu sumos??

Reiketu jau cia ziuret konkreciai kiekvienos tarpininkes salygas. Man atrodo ima tik nuo prekiu sumos, t.y. be siuntimo (na cia as taip manau, nes logiska, o ir pati kam padedavau parsisiust, tai taip skaiciuodavau).
Atsakyti
Bet tai yra labai daug... tarkim, jei aš išsirenku prekių už 100 USD, tai 15 USD turiu mokėti? Nesąmonė. manau, parsisiųsti gaunasi pigiau. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 06, 11:12)
taip taip,pabrango is ten siuntimas nes nebesiuncia is ten neregistruotu  smile.gif labai gaila is tikruju del to smile.gif

Tiksliai pabrango doh.gif Koks liudesys verysad.gif Labai gaila...

QUOTE(ELlJA @ 2010 07 07, 10:09)
Bet tai yra labai daug...  tarkim, jei aš išsirenku prekių už 100 USD, tai 15 USD turiu mokėti? Nesąmonė. manau, parsisiųsti gaunasi pigiau.  schmoll.gif

Jei kokia nors normali parduotuve is JAV siustu i Lietuva uz 100 USD tiesiogiai, yra didziule tikimybe, kad prie parsisiuntimo islaidu teks susimoketi PVM (21 proc.), o gal net muita. Siunciantis per tarpininkes, kadangi fiz. asmuo siuncia fiz. asmeniui (dar turbut yra ir kiti niuansai), minetu mokesciu paprastai netenka moketi. Be to daznai siuntimo islaidos taip pat gaunasi mazesnes. Taip kad, norint pasiskaiciuoti, kas gaunasi pigiau, reikia pasverti visas rizikas ir islaidas.

Bet negaliu nesutikti, kad yra parduotuviu, is kuriu apsimoka siustis paciam.
Atsakyti