Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos internetinės parduotuvės

QUOTE(ELlJA @ 2010 07 07, 11:09)
Bet tai yra labai daug...  tarkim, jei aš išsirenku prekių už 100 USD, tai 15 USD turiu mokėti? Nesąmonė. manau, parsisiųsti gaunasi pigiau.  schmoll.gif

yra tarpininkiu, kurios tik 10% ima uz tarpininkavima is jav parduotuviu ir siuntimo kaina i lietuva pas ja mazesne (11$/kg) cool.gif viena yra supermamose topsecret.gif 15% man jau irgi per daug, kai kurios jau net 20% ima, tai isvis absurdas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 07 07, 09:09)
Bet tai yra labai daug...  tarkim, jei aš išsirenku prekių už 100 USD, tai 15 USD turiu mokėti? Nesąmonė. manau, parsisiųsti gaunasi pigiau.  schmoll.gif

kaip jau rašė nevisos el.parduotuvės JAV, UK siunčia į LT. Siųstis iš JAV kaip fiziniui asmeniui išvis yra rizika, muitinėj gali apmuitint, o kur dar PVM. Ir gautųsi brangiau nei siunčiantis per tarpininkes.
kartais sumokėjus tarpininkavimo mokestį, siuntimo išlaidas vis vieną gaunas pigiau siųstis nei pirkt LT ax.gif
geri laikai buvo, kai doleris 2.30 lito kainavo wub.gif
Atsakyti
Aga, užbrango, rupūžokas biggrin.gif Ačiū, merginos, už paprotinimą. Hmmmz... taip vilioja tie siuntimaisi internetu, nu bet siuntų kainos tai doh.gif
Atsakyti
o tai as taip ir nesuprantu . ar kas nors siuntetes is 1-7.lt ? ten taip viskas pigu g.gif galvoju , ar nebutu pasibaiges laikas ir pan ? tad ar kas nors siuntetes ?
Atsakyti
hmmz net nuėjau pažiūrėt, kas ten per parduotuvė. Panašu, kad daug kas tikrai pigiau, bet man ten prekių asortimentas labai panašus į UK prekių asortimentą (elizabert arden, revlon ir t.t.). O UK labai nupiginamos prekės, kai lieka keli vienetai arba neeinamos spalvos arba pažeistos pakuotės ir t.t. Manau, kad iš ten parvežta. Aišku, labai nesinorėtų manyti, kad besibaigiantis galiojimas kosmetikos, nes pardavėjas tikrai nesuinteresuotas prarasti pirkėjus.
Atsakyti
Per kiek laiko daugmaz ateina siuntiniai is feelunique.com? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 10, 21:20)

Man tai kazkur per savaite, bet ilgiau dvieju niekada neuztruko.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 07 10, 22:20)

Paprastai savaite, bet yra atvejis buves, kai virs triju ejo, bet finale vis tiek atejo, nors jau ir parasius i feelunique buvau, kad prapuole siuntinys rolleyes.gif Jei nemaisau, ten yra reikalavimas po 14 darbo dienu pranesti, jei negauta.
Atsakyti
Merginos, kiek kainuoja siuntimas is escentual.com? 4.95? ar daugiau, nes Lietuvos nera ju Central Europe sarase.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute737 @ 2010 08 27, 01:00)
Merginos, kiek kainuoja siuntimas is escentual.com? 4.95? ar daugiau, nes Lietuvos nera ju Central Europe sarase.. blush2.gif

daugiau nei 9 svaru siuntimas smile.gif
Atsakyti
O per kur Lancom Clinic patartumet siustis ,ar tarpininke ira?
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 07 09, 15:50)
o tai as taip ir nesuprantu . ar kas nors siuntetes is 1-7.lt ? ten taip viskas pigu  g.gif  galvoju , ar nebutu pasibaiges laikas ir pan ? tad ar kas nors siuntetes ?

Siunciausi as,jau buvau lyg ir rasiusi.Pirkau HR tusa.Orginalus,viskas tvarkoj.Bet uzteko trumpai taigi esu linkusi manyti,kad ten prekes pigesnes nes tuoj baigsis galiojimo laikas 4u.gif
Atsakyti