QUOTE(ribka @ 2009 02 21, 10:41)
Mano patirtis VK Kaune jau 4 metai, todėl pretenzijų ir neturiu nei adminstratorei nei gydytojai E.Tv. Tačiau nuvykus įsodinimui 2 IVF, pasitaikė ne U , o Visockienė, tai, man sukėlė baisų šoką, kai įsodinimo metu padavė sesutei plaikyti ekoskopą atseit ties gimda. Tai daugiau važiuodama į VK kliniką Vilniuje klausiu kas atliks IVF U ar Visockienė, jei ji nevyksiu nei užką. Ir šaiap galvoju koks skirtumas kaip tos administratorės kalba maloniai ar ne , nuo to rezultatas gerenis nebus, svarbu gydytojas. Net gi norėčiau pagirti Kauno VK administratorę juodukę, atėjau ekstra, tai kitų klienčių atsiklausė, ar galiu užeiti, ar nesupyks, o merginos maloniai užleido, vat ačiū.
Vienintele gydytoja,kuri man nepatiko tai
Visockiene is Vilniaus VK.Jau kaskada apie ja rasiau.
Bet tik niekaip nesuprantu,kodel dauk,kas piktinasi,kad ieina apziuros metu sesute,palaiko kaska,uzdega arba uzgesina sviesa ir pan? Nejaugi tame yra kaskokia tai problema?Juk ji padeda gydytojai.Juk zymiai geriau,kai gydytoja visa demesi skiria i tuo metu atliekama darba,nei tarkim ekoskopo antgalio laikima isodinimo metu.
Paskutini isodinima pati asmeniskai laikiau ta ekoskopo antgali o gydytoja visa demesi buvo sutelkusi i isodinima,nes buvo siokiu tokiu niuansu ir isodinima atlikinejo 2 rankomis.Tai kaip jai reikejo elgtis?
Visu pirma busimos mamos ismokite nugaleti vidini pykti kylanti savyje del nevaisingumo ir pripazinkite sau,kad nei vienas gydytojas nera stebukladarys,ir nekaltinkim jų dėl savų problemų.Juk problemų turime mes o ne jie ir naturalu,kad gydytojo akims tos mūsų problemos atrodo zymiai mazesnes,nei mums.Jie tik atlieka savo darba ,galbut be emociju,be padrasinimu,be patarimu,bet mano seimai svarbiausia buvo
kaip profesionaliai ta daro (pacia procedūra) ir dzin man tas aptarnavimas ,nes ir pati as ten daznai prie kabineto sedejau ne isisiepus,o atvirksciai susiraukus,susikaupus,isitempus ir pikta.