Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo klinika

QUOTE(Reginiukas.uk. @ 2009 02 21, 15:20)
as skaitau kiek zmoniu tiek nuomoniu vienam gerai kitam blogai,o be to visa laika prisiminsi blogiausia,taip kad tokius dalykus reikia priimti ramiai,be pykciu juk visi mes norim uz pinigus gauti ir atitinkama prieziura,daugiau silumis bei nuleisto tono..ko negaleciau pasakyti apie lt ne apie gyd bet isvis apie zmoniu bendravima(o gal as tik pripratau  uzsienio ystaigose gauti sypsena ir svlnius zodzius) Mano asmenine nuomone.Nepykit kam atrodo kitaip smile.gif

na, as Lietuvoje patyriau darydama IVF tik gera prieziura ir rupesti. Is visu - is daktaro, is sesuciu, anestiozologo ir embriologes. tad ne viskas LT yra blogai bigsmile.gif beje, dariau tai ne VK. kai rinkausi kur daryti Lietuvoje IVF - VK atmeciau del to kad ten daugiausia zmoniu eina, kad ten konvejeris. man norejosi labiau individualios prieziuros. ja ir gavau.
Atsakyti
Mieloji kad dalyvauja komanda tai sutinku, bet gal mes ir pačios susikiškim spremiukus, čia yra neprofesionalu, o ne tai, kad komanda dalyvauja, dėl manęs tai ir visa futbolo komanda galėtų stovėti, o ne pačiai echo laikyti.
Papildyta:
QUOTE(kantrioji @ 2009 02 21, 21:51)
na, as Lietuvoje patyriau darydama IVF tik gera prieziura ir rupesti. Is visu - is daktaro, is sesuciu, anestiozologo ir embriologes. tad ne viskas LT yra blogai  bigsmile.gif beje, dariau tai ne VK. kai rinkausi kur daryti Lietuvoje IVF - VK atmeciau del to kad ten daugiausia zmoniu eina, kad ten konvejeris. man norejosi labiau individualios prieziuros. ja ir gavau.

kokią jūs kliniką pasirinkote
Atsakyti
QUOTE(ribka @ 2009 02 22, 20:01)
Mieloji kad dalyvauja komanda tai sutinku, bet gal mes ir pačios susikiškim spremiukus, čia yra neprofesionalu, o ne tai, kad komanda dalyvauja, dėl manęs tai ir visa futbolo komanda galėtų stovėti, o ne pačiai echo laikyti.

Atleisk, nesupratau. Kas būtent neprofesionalu? Tu rašai: "sukelė šoką, kad padavė laikyti echo sesutei". Aš ir parašau, kad LV taip visada yra, kaip LT kits gydytojos daro- nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Mirėja @ 2009 02 22, 21:06)
Atleisk, nesupratau. Kas būtent neprofesionalu? Tu rašai: "sukelė šoką, kad padavė laikyti echo sesutei". Aš ir parašau, kad LV taip visada yra, kaip LT kits gydytojos daro- nežinau.

o kodėl u nereikia parašyti sesutės pagalbos, o pati susitvarko, deja po U ir pavyko, o ne pas Visock, tai manau yra NEPROFESIONALU
Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2009 02 22, 21:06)

KOKIOJE KLINIKOJE LV LANKEISI
Atsakyti
QUOTE(ribka @ 2009 02 22, 20:10)
o kodėl u nereikia parašyti sesutės pagalbos, o pati susitvarko, deja po U ir pavyko, o ne pas Visock, tai manau yra NEPROFESIONALU

Aš jokių budu neginu V, bet jei dėl echo, tai tada visi LV gydytojai neprofesionalūs biggrin.gif

Lankausi EGV 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 22 vasario 2009 - 19:13
QUOTE(Gule @ 2009 02 21, 09:27)
Vaisingumo klinika ir Šeimos klinika Vilniuje Laisvės pr. tai ta pati gydymo įstaiga ?

Ne,ne ta pati schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos... mirksiukas.gif

Turiu toki klausima: noriu pereiti is VK i kita klinika, ar man atiduos mano koretele, jei paprasysiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dajanka @ 2009 02 24, 11:48)
Sveikos merginos...  mirksiukas.gif

Turiu toki klausima: noriu pereiti is VK i kita klinika, ar man atiduos mano koretele, jei paprasysiu? ax.gif

Neatiduos, tik leis atsišviesti.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2009 02 24, 13:49)
Neatiduos, tik leis atsišviesti.

O iš kur žinai, kad jai neatiduos?
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2009 02 24, 14:34)
O iš kur žinai, kad jai neatiduos?

Tai kad niekam neatiduoda, na nežinau gal jai "po blatu" atiduos biggrin.gif
Atsakyti
Korteles originalo nei viena gydymo istaiga neturi atiduoti, o kopijas privalo kiek zinau duoti.
Atsakyti
Dajanka tik pries pasiimdama geriau paskambink, nes pries pora dienu ejau tyrimus atsisviesti, tai is sesutes gavau morala, atseit ko nepaskambinau ir neispejau, dabar teks laukti ir pan. doh.gif

Nu mane veza ta ju administratore lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miestiete: 24 vasario 2009 - 15:56