Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(anril @ 2009 02 25, 15:41)
O man labai patiko šita tavo idėja. Šiemet sėjau ant tualetinio popieriaus, po to labai atsargiai su trupučiu popieriaus nuėmiau ir nė vienas nežuvo. Man patinka tuo, kad tada visai neilgai laikau uždengtus ir nesupelyja žemė. O kai sėju į žemę, tai nors ir iškaitinta ir vėdinu, vistiek atsiranda pelėsiukų. Bet pirmą kartą sėjančiom tai gal  geriau neeksperimentuoti.

anril, gal galima butu siek tiek issamiau apie toki sejimo buda g.gif kaip suprantu suslapinti ta popieriu reikia subeti seklytes vel uzdengti ir taip laikyti? g.gif ar laikyti nuolat slapia? silumoje? ar po liampa? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 02 25, 17:22)
anril, gal galima butu siek tiek issamiau apie toki sejimo buda g.gif kaip suprantu suslapinti ta popieriu reikia subeti seklytes vel uzdengti ir taip laikyti? g.gif ar laikyti nuolat slapia? silumoje? ar po liampa? smile.gif  g.gif

Taip popierius turi būti visą laiką šlapias. Laikyti uždengtą šiltai ir geriau šviesiai. Nors išdygsta ir tamsiau laikant bet tada iš karto labai išstypsta. Labai atsargiai reikia juos nuiminėti ir sodinti į žemę. Jei nurausi šaknytę tai ir neaugs. Ir nesuspausti sodinant - labai jie maži ir sunku paimti. Pasodintus truputį laikau dar uždengtus. O kai pasirodo spygliukai tai jau nedengiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anril: 25 vasario 2009 - 16:38
QUOTE(anril @ 2009 02 25, 16:37)
Taip popierius turi būti visą laiką šlapias. Laikyti uždengtą šiltai ir geriau šviesiai. Nors išdygsta ir tamsiau laikant bet tada iš karto labai išstypsta.  Labai atsargiai reikia juos nuiminėti  ir sodinti į žemę. Jei nurausi šaknytę tai ir neaugs. Ir nesuspausti sodinant  - labai jie maži ir sunku paimti. Pasodintus truputį laikau dar uždengtus. O kai pasirodo spygliukai tai jau nedengiu.

Aciu, o sodini i kaktusu zeme, ar daraisi koki misinuka?
Atsakyti
Galima į kaktusų žemę bet aš darau savo mišinį iš žemės, smulkaus žvyro. Dedu anglies gabaliukų, perlito, keramzito paskaldyto.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 02 24, 20:18)
donata60,elle  aciuks.gif  aciuks.gif

prasom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 02 25, 17:15)
Galima į kaktusų žemę bet aš darau savo mišinį iš žemės, smulkaus žvyro. Dedu anglies gabaliukų, perlito, keramzito paskaldyto.

na aciu uz info smile.gif ketinu ir as pasiseti, tai zesiu kaip man cia gausis smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif jau galiu persodint savo kaktusiukus? blush2.gif
Atsakyti
Mokausi ikelti nuotrauka,ji pernai metu.
user posted image
[
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2009 02 25, 19:56)
Mokausi ikelti nuotrauka,ji pernai metu.
user posted image
[

koks grazus ziedelis wub.gif
Atsakyti
gal esate kas bande? 4u.gif jei taip, tai kaip ji veikia? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata60: 25 vasario 2009 - 19:31
aš jas naudoju mirksiukas.gif man tai visai patinka, augaliukai nesiskundžia ;}
Atsakyti
QUOTE(elle @ 2009 02 25, 21:36)
aš jas naudoju mirksiukas.gif  man tai visai patinka, augaliukai nesiskundžia ;}

kiek mazdaug kainuoja? ir kur perki? ax.gif
Atsakyti