Pažiūrėjau senukų puslapyje, kaina 17,09 lt, ant mano dėžutės kaina 13,99 - bet jau nebepamane kur ir kada pirkau. Reikia 7 lašų 1 litrui vandens. Ant pakuotės rašo, kad galima paruošti 350 litrų gatavo tirpalo. Turint omeny, kaip dažnai ir gausiai laistomi katusai, jaučiu atsibos tą patį buteliuką naudoti...
Visus, nes per žiemą kaktusai atpranta nuo saulės. Pavasario saulė "pikta" todėl reikia atsargiai vėl pripratinti prie jos. Iš pradžių šešėlyje laikau pora savaičių, o paskui jau ir tiesioginę saulę parodau po truputį.
Per kiek laiko sudygsta kaktusai? Aš užvakar pasėjau, šiandien jau galiu be vargo suskaičiuot sudygusius. Čia normalu? Neišstyps jie tokiais tempais augdami?
Per kiek laiko sudygsta kaktusai? Aš užvakar pasėjau, šiandien jau galiu be vargo suskaičiuot sudygusius. Čia normalu? Neišstyps jie tokiais tempais augdami?
jeigu sejai miksa tai normalu, bet yra tokiu rusiu kurie gali metus laiko zemeje isbuti ir tada tik isdygti.... as pasisejau gruodzio 12 tai jau 2.5 menesio praejo o kaktusai kai kuriu rusiu iki siol dygsta potrupuciuka
O bože o as savo sukryzmintas seklas kur pasejau ir nedygo ismeciau su zeme. Paskubejau ne tas zodis 2 silpnus daigucius turiu, bet itariu uzsilenks jie.
O bože o as savo sukryzmintas seklas kur pasejau ir nedygo ismeciau su zeme. Paskubejau ne tas zodis 2 silpnus daigucius turiu, bet itariu uzsilenks jie.
Tina, kaktusu ir sukulentu seklu daigumas labai skirtingas- vienos seklos pasensta per 2 menesius, o kitos daigiomis patampa po 2 metu. Reiktu ieskoti konkrecios info.