Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(mimosa @ 2009 02 18, 09:31)
sudejau as savo abu kaktusus ziemojimui ant spintos, nelaisciau, galvojau jie ramiai miega sau, ogi vakar ziuriu kad vieno apacia supuvo unsure.gif ir nesuprantu kodel, nes dregmes tai ten jiem tikrai nebuvo...  g.gif

Jiems kogero per silta ant spintos buvo... reiketu mazdaug 10 laipsniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 11:35)
pacituosiu save iš anos temos, gal kas patars  blush2.gif

reikia truputį "išgąsdinti" ax.gif Išbandžiau-veikia thumbup.gif
Gali neilgam išnešti į šaltesnę vietą, aš dar ir pabumbu kartais supykus ant jų ax.gif O pvz šią vasarą kaktusas išleido žiedukus ir tarsi užsikonservavo, tiesiog apmirė ir nei iš vietos toliau juos auginti ir žydėti. Tai vieną dieną kabarodamasi kažko pasimmti, netyčia jį užkliudžiau ir numečiau, išvirto su visom žemėm, susėmiau atgal, palaisčiau ir nepatikėsit, bet kitą dieną pradėjo kaip išprotėjęs staigiai auginti žiedus ir netrukus jau žydėjo.... bigsmile.gif
Prie streso temos, bet ne apie gėles, tai sode turėjom trešnę kuri nustojo duoti derlių, sumanėm, kad reikia nukirsti, ir kažkaip nutiko, kad tik stuktelėjom vieną kartą į kamieną ir palikom, tai kitais metais ji mums kad apsipylė tręšnėm... doh.gif
Tai vat, pagąsdink savo gėlytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 02 18, 10:35)
Ką gavai dovanų supratau, tik nesupratau, kas ta "opuncija su akim"...  Na kas yra opuncija tai žinau, bet prie ko akys?

Niekada nematei, kaip kokiuose nors "senukuose" kaktusai i tave akis ispute ziuri?.. Ir su "ziedais" nematei?.. lotuliukas.gif Paskui, pasalinus tokius nenaturalius kaktusu "papuosalus", augaluose lieka skylutes verysad.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:36)
ania?  bigsmile.gif tikrai ne tuos geltonus per vidutį? hihihi.gif  rolleyes.gif juokauju, neįsižeisk friends.gif

doh.gif Aciu dievui, ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2009 02 18, 09:46)
reikia truputį "išgąsdinti"  ax.gif Išbandžiau-veikia  thumbup.gif
Gali neilgam išnešti į šaltesnę vietą, aš dar ir pabumbu kartais supykus ant jų  ax.gif O  pvz šią vasarą kaktusas išleido žiedukus ir tarsi užsikonservavo, tiesiog apmirė ir nei iš vietos toliau juos auginti ir žydėti. Tai vieną dieną kabarodamasi kažko pasimmti, netyčia jį užkliudžiau ir numečiau, išvirto su visom žemėm, susėmiau atgal, palaisčiau ir nepatikėsit, bet kitą dieną pradėjo kaip išprotėjęs staigiai auginti žiedus ir netrukus jau žydėjo.... bigsmile.gif
Prie streso temos, bet ne apie gėles, tai sode turėjom trešnę kuri nustojo duoti derlių, sumanėm, kad reikia nukirsti, ir kažkaip nutiko, kad tik stuktelėjom vieną kartą į kamieną ir palikom, tai kitais metais ji mums kad apsipylė tręšnėm...  doh.gif
Tai vat, pagąsdink savo gėlytes  lotuliukas.gif

kitos kolegės kaktusai taip pat nuolatiniam strese gyvena, gąsdina, kad neprižiūrės, nelaistys hihihi.gif bet šiaip pas mamą jie auga, negali sakyti. tik nežydi mastau.gif gal "žydriukai"...
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2009 02 18, 09:46)
Niekada nematei, kaip kokiuose nors "senukuose"  kaktusai i tave akis ispute ziuri?.. Ir su "ziedais" nematei?..  lotuliukas.gif Paskui, pasalinus tokius nenaturalius kaktusu "papuosalus", augaluose lieka skylutes  verysad.gif
doh.gif Aciu dievui, ne  lotuliukas.gif

Aaaa..... supratau. Kaip aš apie tuos vargšus išdergtus kaktusiukus nepagalvojau. Pasityčiojimas kažkoks iš augalų.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 11:49)
kitos kolegės kaktusai taip pat nuolatiniam strese gyvena, gąsdina, kad neprižiūrės, nelaistys hihihi.gif bet šiaip pas mamą jie auga, negali sakyti. tik nežydi mastau.gif gal "žydriukai"...

lotuliukas.gif
jei rasiu įmesiu kitą dieną savo kaktuso foto, kai jis sužydėjo po skrydžio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 02 18, 10:31)
O man labai keistai skamba " Leisiu tau auginti DAUG geliu"  negi vyras neturi savo pomegio,kuris tau neidomus?    ax.gif 
Registras naujoj temoj  4u.gif

Tai pomegiu jis turi, bet as manau, kad tokie pomegiai, kurie tiesiogiai itakoja ne vien mane, bet ir MB - turi buti bendrai aptarti. Geles grazu zinoma, bet jei jos pradeda trukdyti seimos nariui... tada jau ne groziu, bet problema tampa smile.gif Apskritai, mes su MB vadovaujames tokiu principu, kad geriau pasitarti nei nepasitarti smile.gif Cia visame kame galioja, tiek gelese, tiek rubuose, tiek kituose daiktuose. As net pirkdama gelei vazonus paklausiu, ar jam patinka smile.gif Pas mus vos ne zaidimas gaunasi toks, daiktas perkamas tik gavus vizavima is vieno ar kito smile.gif
Atsakyti
Sveikutės naujoj temoj , registruojuos
anril žiedas fantastiškas
mano kaktusiukai jau pradeda busti , rebutija ir mamiliarija krauna žiedukus
nors balkone jiems dar šaltoka , matyt jaučia pavasarį
ech merginos kaip aš jo pasiilgau , noriu saulės daug daug , ir gėlių augimo
Atsakyti
sveikutės, padėkit įvardint naujoką? Ar tikrai Rebutija? g.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 02 18, 12:04)
sveikutės, padėkit įvardint naujoką? Ar tikrai Rebutija? g.gif  4u.gif

Tikrų tikriausia smile.gif
Atsakyti
Reiks ir man susifotkinti viska ka turiu smile.gif Labai grazios jusu kolekcijos, vis pasidairau po parasuose esancius fotoalbumus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 02 18, 09:51)
Aaaa..... supratau. Kaip aš apie tuos vargšus išdergtus kaktusiukus nepagalvojau. Pasityčiojimas kažkoks iš augalų.

Kadangi as prasiziojau, tai dar paaiskinsiu nuo saves. Mes kazkada cia pliurpem, kad nemylim opuntiju. O pas mane, kaip zinia ju yra, is tu laiku kai mylejau. Kazkada man opuntija irgi buvo numero uno pagal grozi. Dabar gi MB pagasdinu jog ismesiu, o tam jos grazios ir neduoda net pagalvot apie tai. Kazkada jai dar akis nupaise su markeriu lotuliukas.gif Ir kaip supratau veliau cia issisnekejus - daugumos vyrai labai myli opuntijas doh.gif lotuliukas.gif O mes irgi priverstos myleti, kad myletu musu visa likusia armija biggrin.gif

Esme ta - kad jei negavai opuntijos dovanu, tai dar puse bedos. Net tas skiepytas gymnas biggrin.gif

Atsakyti