Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(@asta @ 2009 02 18, 13:59)
Tikrų tikriausia smile.gif

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2009 02 18, 08:41)
Valio nauji namuciai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Net nesuspejau Anril ziedo pagirti unsure.gif Labai graus wub.gif Kas toks,gal turbiniukas g.gif

Aha, turbinicarpus flaviflorus smile.gif

QUOTE(muminukas @ 2009 02 18, 10:35)
pacituosiu save iš anos temos, gal kas patars  blush2.gif

Kaip jau kažkas rašė, žiemą palaikyti vėsiai, vasarą kuo daugiau saulės ir žydės.
Tik neaišku kokie ten kaktusai. Kai kurie namuose niekada nežydi. O su smirdančiu žiedu, kur rašei - ne kaktusas o stapelija.Jų neturiu, tai patarti negaliu smile.gif
Atsakyti
tai tikriausiai problema bus su saule mastau.gif mat 2 langai į šiaurę, o kiti du - į rytus, bet ten ir dar balkonas įstiklintas unsure.gif
--------
kaktusų pavadinimų nežinau, gal kada pafotkinsiu smile.gif
Atsakyti
Taip, langai žydėjimui schmoll.gif Be saulės sunku pražydinti.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 02 18, 13:09)
....
Ir kaip supratau veliau cia issisnekejus - daugumos vyrai labai myli opuntijas  doh.gif  lotuliukas.gif O mes irgi priverstos myleti, kad myletu musu visa likusia armija  biggrin.gif
....

bet čia jau faktas grynas drinks_cheers.gif
aš irgi negaliu iškeldint savųjų opuntijų schmoll.gif
maniškis kaktusų nepažįsta, neprižiūri, nesuka galvos kur padėt, ir nesugebėtų prižiūrėt (beveik garantuoju), bet "jos TURI būt pas mūsų, jos NIEKUR nekeliaus".

kartais aš slaptai tikiuos, kad joms pas mane nepatiks, ir kad jos peteks į kaktusų rojų blush2.gif bet JOS NEMIRTINGOS
Atsakyti
nuotraukėlės vogtos, bet radau ten labai daug kaktusų blush2.gif tokie juk žydi? unsure.gif
user posted image
user posted image

g.gif kiti kažkaip labai vienodi man atrodo, reiks vis dėlto pafotikinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 18 vasario 2009 - 18:22
Pasigirsiu ir aš savo žiedais (pasididina):
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 18 vasario 2009 - 19:28
QUOTE(Mamce @ 2009 02 18, 10:32)
Apie va ka.... Gavau dovanu toki, kaip pirmi is kaires raudongalviai....
user posted image

Sveikos "kaktusistės" 4u.gif

Klausykit, man labai labai patinka tie spalvoti raudoni geltoni kaktusai... wub.gif Pavaikštau aplink juos parduotuvėj, bet pirkt nedrįstu. Kažkokie jie man... Jie normaliai auga kaip ir kiti kaktusai ar jiems reikia kokių ypatingų sąlygų? Kas nors auginate gal?
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 02 18, 19:27)
Pasigirsiu ir aš savo žiedais

wub.gif thumbup.gif labai grazu,
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2009 02 18, 21:36)
Sveikos "kaktusistės"  4u.gif

Klausykit, man labai labai patinka tie spalvoti raudoni geltoni kaktusai... wub.gif Pavaikštau aplink juos parduotuvėj, bet pirkt nedrįstu. Kažkokie jie man... Jie normaliai auga kaip ir kiti kaktusai ar jiems reikia kokių ypatingų sąlygų? Kas nors auginate gal?

Man jie irgi labai patinka. Bet neauga jie normaliai. Siaip kaktusai gali buti ir 100 metu amziaus. O sitie sako kokiems 3-5 metams, nes ju poskiepis prastas. Reiktu perskiepyti,
Atsakyti
o pas mane rebutia zydi tik gaila kad vos pora ziedeliu bet tikiuosi dar bus
user posted image
Atsakyti
Merginos, radau kur Tenerifes zolytes parodyti- http://www.cactuskie...n...s&album=190 - cia mano pusdienio pasivaiksciojimas botanikos sode.

Ten toks kaktusas yra- baisus baisus. Tai jis vienas is 5 kaktusu tame bot, sode lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti