Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Mergaites, gal zinosite siu kaktusiuku pavadinimus? blush2.gif

http://public.fotki....s/imgp0169.html
ir http://public.fotki....s/imgp0167.html

Cia, jei pamenate, tie patys, kur sakiau kad ne velnio nebunda nuo nupirkimo...
Atsakyti
as tokius auginu kur antroje foto.
Atsakyti
Ramu cia pas mus ax.gif niekuom nesigiriat smile.gif O Crassula mane terorizuoja savo lovius su kaktusais i paroda tyst, o as isispyrus ragais ir nagais priesinuosi lotuliukas.gif Toks svoris, o dar idile ant palangiu trikdyt, paskui vel viska suskiepyt. Uh huh.gif Crassulyt, nieko ten gero pas mane nera irnesakyk.gif smile.gif
Atsakyti
Kad Tina jokiu kaktusu neturi, matyti is albumo.
Atsakyti
Apie kokia cia jus paroda kalbat g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 03 02, 11:46)
Kad Tina jokiu kaktusu neturi, matyti is albumo.

Tikra tiesa biggrin.gif a kas ten gero - kelios paauge mammi, gymniukai, notikai, o visa kita - mailius irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos, Labai norėčiau sužinoti ar galima gėles persodinti mėnesinių metu? ar tai gali kaip nors įtakoti gėlių augima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 03 02, 14:51)
Tikra tiesa  biggrin.gif a kas ten gero - kelios paauge mammi, gymniukai, notikai, o visa kita - mailius  irnesakyk.gif

ir ne tik kaktusais gali didžiuotis...Nesikuklink, parodyk žmonėms savo meilę gėlėms, kad ir kiti užsikrėstų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vesty @ 2009 03 02, 15:37)
Sveikos, Labai norėčiau sužinoti ar galima gėles persodinti mėnesinių metu? ar tai gali kaip nors įtakoti gėlių augima? unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - kažkaip forumas vis menkėja, o čia tai 21 amžiaus topas lotuliukas.gif , nu nepykit - bet tikrai linksma lotuliukas.gif
Atsakyti
na as ir tuo netikiu bet nenoriu rizikuot nes mamai pasakiau kad persodinsiu tai įspėjo.... lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
gerai nu ką pralinksminau jus lotuliukas.gif tikrai esu šviežia gėlininkystėj persodininsiu šiandien savo kaktusiukus ax.gif
Atsakyti
As viska persodineju tada, kai Menulis buna Mergeles zenkle. Viena patyrus geliu augintoja pasakojo, kad tada palankiausias metas ir saknims prigyti, ir antzeminei daliai nenuskursti. Negaliu sakyti, kad 100 proc. esu itikejus Menulio kalendoriumi, bet kai visus metus karta i menesi buna kelios dienos po Mergeliu zenklu, tai kodel gi ne. Si menesi tos dienos bus kitas pirmadienis, antradienis ir treciadienis iki vakaro (02.9-11 d.)
Atsakyti