Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Simre, pasiimk nuo kokio pyrago skaidria plastikine dezute, ipilk durpiu daiginimui ir pasek. Seklos smulkios, tad neuzberk. Jei rasi stambiu - tai ten opuncijos biggrin.gif Purskaliok, vedink, daigink kaip ir visa kita. Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba ryta visoms, ar galečiau savo gražučius šiandien atsinešti į šiltesnę patalpą ir jau po truputį žadinti ar neverta dar skubėti? 4u.gif
Atsakyti
Mane tas pats klausimas kamuoja? g.gif

Nes pastebejau, kad vos ne visos geles "atsibudo" isleido po nauja lapeliuka.

O grap.bellum isleido vaikiuka ant virsunes, vietoj iskritusio lapelio ir seip visas sutvirtejo, kakzaip atrodo, kad net spalva sustiprejo. wub.gif

O laimes medelis numetes bent kelis lapelius, tai isleido nauja virsunej thumbup.gif

Laimes pilnos klenes...
Atsakyti
nu lauksim patarimo kaip geriau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vesty @ 2009 02 22, 10:05)
nu lauksim  patarimo kaip geriau  ax.gif  4u.gif

Anksti dar juos žadinti,nesusigundykim pirmais saulės spinduliais smile.gif kovo vidury jau bus galima apie tai galvoti.Dabar geriausias laikas juos persodinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
na aš kitą savaitę važiuosiu apsipirkti tąšų, vazonų, žemių... ax.gif bet gal patartumėte ką kokę žemę, trąšas, vazonėlius geriausia pirkti ir kur? Būčiau labai dėkinga:4u:
Atsakyti
vazonai be abejo geriausi paprasti moliniai,ne glazūruoti,tik ne per dideli,nes tada tik šaknis augins.... žemė- kaktusams skirta,kogero geriausia iš visų bandytų - "Vilniaus Žalumos" jei kaktusas naujai persodintas,trąšų nereikia...
Atsakyti
tai ne visus persodinsiu kai kuriems nereikia dar bet dėkoju už patarimus ax.gif
Atsakyti
Gal esat kuri bandžius: Česnakų antpilą profilaktiškai ant kaktusų naudoti? ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar kaktusams kenkia tiesioginiai saules spinduliai? rolleyes.gif gali kaktusus nudeginti? unsure.gif
o siuo laiku ar galiu laikyti savo kaktusus ant palanges rytineje puseje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 02 22, 14:43)
Sveikos  smile.gif Ar kaktusams kenkia tiesioginiai saules spinduliai? rolleyes.gif  gali kaktusus nudeginti? unsure.gif
o siuo laiku ar galiu laikyti savo kaktusus ant palanges rytineje puseje? blush2.gif

Aš tai juos laikau ant pietinės visus metus, jiems ne tai kad kenkia, bet reikia saulės, aišku, yra išimčių, pvz., kalėdinis kaktusas paraudonuoja, jam reik netiesioginės saulės 4u.gif
Atsakyti
Iš mano kaktusyno pirmasis jau pražydo 4u.gif user posted image
Papildyta:
O mano kaktusai visą žiemą išbuvo stiklintam balkone.Tik kai buvo apie - 10 tada buvau inešęs i kambarį
Atsakyti