Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

QUOTE(solitude @ 2010 02 16, 20:25)
o mes jau 6 savaitės atskirai ir dar panašiai tiek laukti, o grįš tik kelioms dienoms... ax.gif tada vėl laukimas iki ilgesnio grįžimo ax.gif taip ir slenka laikas ax.gif pagal planus, už pusantrų metų turėtų grįžti suvisam, kaip tik, kai aš pabaigsiu savo mokslus, bet kartais netikiu, kad grįš, realiau atrodo, kad aš lėksiu pas jį... doh.gif

Pas mane panašiai viskas, tik aš baigsiu mokslus po 2,5 metų tai man dar būtų daug laukt biggrin.gif bet tikiuosi greičiau grįš suvisam smile.gif
Atsakyti

Na mano atveju buvo panašiai, tik tirk, kad prieš jam išvažiuojant mes labai neilgai buvom kartu, tikrai labai trapūs tie santykiai buvo, ir kai jis išvažiavo - neturėjau net minčių jo laukti. Aišku, gavosi taip kad pastoviai bendraujam, ir taip natūraliai gaunas, kad laukiam vienas kito. smile.gif aišku, jis dar ilga laiką bus užsienyje, nežinau kaip viskas klostysis toliau, bet kolkas yra taip, kaip yra. Vikas labai natūraliai susidėlioja į savo vietas. mirksiukas.gif Ir kai jis jau išvažiuos - gal tada kaip ik suprasi, jog tai tavo žmogus. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(davile @ 2010 02 16, 13:04)
o mano MB planuoja pusmeciui ar porai metu i Australija islekt doh.gif  nzn, kol kas esu nusiteikus pesimistiskai del tokio jo sprendimo, bet nestosiu jam skersai kelio smile.gif jei jis galvoja, kad jam ten reikia vaziuot, tegul vaziuoja, bet tokiu atveju musu santykiai 95% tures pasibaigt, nes man protelis nelabai suvokia, kaip tokie santykiai imanomi g.gif

kaip jus manot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misigule: 17 vasario 2010 - 10:27
QUOTE(bananinha @ 2010 02 15, 00:08)
siaip sunkoka....buna, kad visko prisigalvoju....o as be to linkus prisigalvot blogiausio biggrin.gif

Vat tas prisigalvojimas žudo ir mane doh.gif verysad.gif ....
Papildyta:
QUOTE(Misigule @ 2010 02 17, 11:26)
Na mano atveju buvo panašiai, tik tirk, kad prieš jam išvažiuojant mes labai neilgai buvom kartu, tikrai labai trapūs tie santykiai buvo, ir kai jis išvažiavo - neturėjau net minčių jo laukti. Aišku, gavosi  taip kad pastoviai bendraujam, ir taip natūraliai gaunas, kad laukiam vienas kito.  smile.gif Papildyta:

Pas mane irgi viskas taip buvo.. kai išsiskyrinėjome nebuvo jokių minčių..bet vat rytoj jau mėnuo..kaip mes atskirai... unsure.gif bet vis bendraujam.. vis daugiau..meiliau... blush2.gif tik baisu.. nes neaišku kiek dar atstumas mus skirs.. ir šiaip daug dar šitoj istorijoj klaustukų... doh.gif unsure.gif
Beje mus skiria ne tik atstumas.. bet ir tautybės skirtingos... unsure.gif

Lengvo visoms laukimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Misigule @ 2010 02 11, 10:22)
Na visko gyvenime pasitaiko, kai kurie laukia laukia ir sulaukia, ir nuo to santykiai tik tvirtėja.  Kai kuriem jie atšąla, kiekviena situacija skirtinga.  smile.gif Nesakau, kad tikrai sulauksiu, neesu tuo tikra. Kasdien suabejoju. Na bet kol galiu - laukiu. Kai jau nebegalėsiu - nelauksiu.  good.gif  Kažkur skaičiau tokią mintį "Laukimų gyvenime daug, o širdis tik viena". Aišku tai neliečia ilgalaikių ir tvirtų santykių, nes mano atveju, ko gero sunku net santykiais pavadint. ech, visai jau dabar pasimečiau doh.gif  unsure.gif

Taip pat ir aš mąstau... 4u.gif Kaip mes sakom: This is life... doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Misigule @ 2010 02 10, 18:41)
kartais užeina toooks beprasmybės jausmas, bet užtenka su juo paplepėt - ir vėl aš kupina ryžto.  bigsmile.gif 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 18 vasario 2010 - 19:59
QUOTE(saulyteee @ 2010 02 18, 21:11)
Beje mus skiria ne tik atstumas.. bet ir tautybės skirtingos... unsure.gif

hmm... o čia kliūtis? Pasunkina laukimą? biggrin.gif Maniškis irgi ne lietuvis.. bet tai įtakos tam, ar lauksiu/nesulauksiu, verta/neverta, jis mano/ne mano žmogus ir t.t. ir pan. tikrai neturi.. rolleyes.gif Nebent jums dar tik pati pradžia.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 02 18, 22:05)
hmm... o čia kliūtis? Pasunkina laukimą? biggrin.gif Maniškis irgi ne lietuvis.. bet tai įtakos tam, ar lauksiu/nesulauksiu, verta/neverta, jis mano/ne mano žmogus ir t.t. ir pan. tikrai neturi.. rolleyes.gif Nebent jums dar tik pati pradžia.. smile.gif

Laukimo nepasunkina. Tiesiog mano atveju prideda daugiau klaustukų... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 02 18, 21:11)
bet ir tautybės skirtingos... unsure.gif

kokia tautybe? Kyla nesklandumu del to?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2010 02 20, 09:57)
kokia tautybe? Kyla nesklandumu del to?

Dėl tautybės nekyla nesklandumų, čia viskas manyje mirksiukas.gif Mano mąstyme, nusistatyme mirksiukas.gif
O kaip čia viskas bus ar nebus parodys laikas 4u.gif
Atsakyti
Naslaiteles cry.gif
Atsakyti
Maniškis už penkių valandų atskrenda, aštuonioms dienoms... kaip laukiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 02 26, 16:23)
Maniškis už penkių valandų atskrenda, aštuonioms dienoms... kaip laukiu  bigsmile.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif baltai pavydu wub.gif
Gero laiko kartu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2010 02 26, 15:23)
Maniškis už penkių valandų atskrenda, aštuonioms dienoms... kaip laukiu  bigsmile.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif
o man dar penkios savaitės laukimo blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solitude: 26 vasario 2010 - 20:29
QUOTE(solitude @ 2010 02 26, 21:28)
wub.gif  wub.gif
o man dar penkios savaitės laukimo blush2.gif wub.gif

ilgokai liko laukti...
..taip gera vėl būti kartu wub.gif liko lygiai savaitė.. bet užtat kovo 25d. aš pas jį skrendu vienuolikai dienų, tai šįkart ilgai nesimatyti neteks wub.gif
Atsakyti