Įkraunama...
Įkraunama...

Kai skiria atstumas...

Negaliu patikėti, kad jau pirmadienį būsiu jo glėbyje... wub.gif

Viskas atrodo taip neįtikėtinai.
Bet sunku pasidaro pagalvojus, jog dvi savaitės, ir tuomet vėl porą mėnesių teks tenkintis tik internetu ir telefonu...Bet, ta mintis, kad kada nors visa tai vistiek baigsis mane domina labiau. Tikiuos jau greitu laiku mes būsime kartu. Ir amžinai.. wub.gif
Atsakyti
mes taip pat visai netiketai sugalvojom ryt susimatyt. smile.gif Iskart nuotaika pasitaise smile.gif nes vakar kazkaip liudnoka buvo... smile.gif
Atsakyti
Jau rytoj grįžta mano brangusis wub.gif laukiu ir jaudinuosi, net galvoti apie nieką kitą neišeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2010 03 31, 21:07)
Jau rytoj grįžta mano brangusis wub.gif laukiu ir jaudinuosi, net galvoti apie nieką kitą neišeina blush2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
baltai baltai pavydu blush2.gif wub.gif
Gero pasibuvimo kartu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Geriausia masturbutis per web kamera, nusipirkite kameras ir patenkinkite savo vaikinus ir taip isgelbekite santykius.
Atsakyti
Paskaiciau kiek daug poru skiria atstumas...o mus irgi tuoj prades skirti. Labai to nenoriu...bet salyje esanti situacija vercia mane isvaziuot gyvent i kita miesta, tai dar sunkiau, kai as pati turiu isvaziuot unsure.gif bet kad kazka pasiekt reikia dirbti, o cia turiu pasiulyma. Nors dar dedu visas viltis, dar turiu panasiai pora savaiciu per kurias viskas apsispres. Arba atsiras galimybe likti arba...
Atsakyti
Sveikos moteraitės, netikėtai radau šią temelę, pasiskaitnėjau, nostalgija apėmė prisiminus senus laikus smile.gif Taip jau buvo, kad mes per atstumą draugavom 4 metus, nors tas atstumas nebuvo didelis, Vilnius - Kaunas, bet viskas įveikiama, dabar jau pora metų, kaip gyvenam kartu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei trumpam, galima, bet jei ilgam, tai reik arba kartu arba gresia skyrybos
Atsakyti
Kai skiria atstumas yra ZIAURU doh.gif Aisku yra ir pliusu...nezmoniskai pasiilgsti, atrodo isprotesi, kaip nori greiciau ta zmogu pamatyti, bet bent jau man, kartais is to didelio noro GREICIAU, GREICIAU prasideda pykciai...per atsmuma unsure.gif
Atsakyti
šita tema man gan aktuali,todėl pasireikšiu ir aš rolleyes.gif manau santykiai per atstumą kaip ir daug kas turi ir pliusų ir minusų,BET vis dėl to manau jeigu tie santykiai taip tęsiasi metų metus nieko gero neišeis...ankščiau ar vėliau.Taigi galiausia reikia ieškoti kompromiso ir būti vienoje vietoje smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na pasisakysiu ir as, gal ir keistai nuskambes, bet... Myliu savo vaikina, susipykstam, bet vel susitaikom, tiesiog negalim viens be kito ir nenorim prarasti. Kartu metai laiko. Bet tas mano nelemtas charakteris... Jis (dabar ne Lietuvoj) nori kartu gyventi, nuolat buti kartu, bendru draugu, veiklos. Dabar jau 3 men nesimatem ir jam tai labai sunku, o man... na pasiilgstu, zinoma, kartais net atrodo, kuo ilgiau nematau, tuo labiau isitikinu koks jis man svarbus. Bet tiesa sakant man to atstumo reikia... Draugystes pradzioje gyvenom skirtinguose miestuose ir man tai buvo idealu - turejom savo gyvenimus, draugus, mokslus, bet savaitgalius visada leisdavom kartu.
Gal todel, kad esu jauna, gal kad pasibaram ir suabejoju ar galetume mes kartu gyventi, ar jis tikrai TAS ir noriu tuose jausmuose susigaudyti. Arba tiesiog man reikia daugiau erdves o jam - daugiau artumo, bet o kas, jei visada taip bus? Ir ka daryti? Nesinori nei saves spausti kazka keisti (dar bent metus neketinu niekur kraustytis) nei gadinti santykiu, nes kai pasakau, kad man gerai, kaip yra, jam atrodo, kad tycia nuo jo begu ir jauciasi nemylimas, tas mano zmogutis, o mane tai labai liudina. Ka daryti, kai problema tampa ne atstumas o kazkoks nenormalus mano noras ji islaikyti? verysad.gif
Atsakyti
Ką tik išleidau savo brangiausiąjį, liūdna... guodžia tik tai, kad dabar laukimas nebus toks ilgas, o ir grįš tada jau gerokai ilgesniam laikui wub.gif
Atsakyti