Šiaip vakar manes neapleido mintis kokį vis tik kremą Cipciukas perka. Maniškis yra toks iš Maximuose, IKI parduodamų 3.89 ,šokoladinis arba vanilinis. Jo gamybai reikia pieno 300ml. šalto su miltukais išplakti, jei norisi riebesnio 100g sviesto. Nes pas Cypciuką mačiau pieno mažiau
Reikia migdolus uzplikyt vandeniu, nulupt odeles, tada as orkaitej juos paskrudinu, isemus sutrupinu, ir ant keptuves pakepinu su sviestu ir cukrumi, kol riesutai apsitraukia karamele. Stai ir nuga as mazdaug is akies dedu sviesta ir cukru.
Reikia migdolus uzplikyt vandeniu, nulupt odeles, tada as orkaitej juos paskrudinu, isemus sutrupinu, ir ant keptuves pakepinu su sviestu ir cukrumi, kol riesutai apsitraukia karamele. Stai ir nuga as mazdaug is akies dedu sviesta ir cukru.
Kažkodėl man Nuga asociojuojasi su karamele, su Tofyy, o čia aš vadinu Grilijažu, Kozinaku...bet idėja super duper, tai tas sluoksnis būna kietas?????
O jei su lazdyno daryčiau riešutais???
Kažkodėl man Nuga asociojuojasi su karamele, su Tofyy, o čia aš vadinu Grilijažu, Kozinaku...bet idėja super duper, tai tas sluoksnis būna kietas?????
O jei su lazdyno daryčiau riešutais???
Idejau nuoroda. Nekietas buna, man nesigauna kaip griliazas, tieisog riesutai cukrum apsitrauke. Manau viskokei riesutai tinka. As i krema siek tiek dedu, ir aplipdau torta. Man tai labai skanu.
Idejau nuoroda. Nekietas buna, man nesigauna kaip griliazas, tieisog riesutai cukrum apsitrauke. Manau viskokei riesutai tinka. As i krema siek tiek dedu, ir aplipdau torta. Man tai labai skanu.
Man neteko šito kremo dažyt, bet įtariu, kad galima, juk dažų tik kelių lašiukų reikės Dėl visa ko pamėgink iš pradžių mažą kremo dalį padažyt ir žiūrėk kas darosi. Pagalvojus - tie kurie braškiniai kremai tai 100 procentų su dažais jau gatavi būna