
sveikos, gal kas galite parašyti, kaip ir iš ko verdama "karčio" sriubytė?

QUOTE(shaimon @ 2009 02 18, 17:23)
O sriubu temoje tingi pasiieskoti

Gal charčio?

QUOTE(Inesssija @ 2009 02 19, 14:43)
Charčo





QUOTE(shaimon @ 2009 02 18, 17:23)
http://giedrius-v.li....com/52834.html - su iliustracijomis

http://www.skanaus.e...?article_id=257
http://www.skanausvi...wp/charcio-235/
Yra internete ir daugiau, bet pradžiai pakaks

Siandien kaip tik valgiau oj kokia astri ir skani mmm
mielai pakartociau


QUOTE(Tila @ 2009 02 21, 16:23)
http://giedrius-v.li....com/52834.html - su iliustracijomis
http://www.skanaus.e...?article_id=257
http://www.skanausvi...wp/charcio-235/
Yra internete ir daugiau, bet pradžiai pakaks

http://www.skanaus.e...?article_id=257
http://www.skanausvi...wp/charcio-235/
Yra internete ir daugiau, bet pradžiai pakaks

Dėkui už nuorodas

as verdu taip,keptuveje pakepinu pomidorus savose sultyse,pries tai svoguna su cesnaku,kai pomidorai gaunas vientisa mase tai dedu farsa dar pakepinu.O puode verdu ryzius,siek tiek ir dedu taip CHARCIO pakeli sriubos,na ta su gaideliu ir super,skanaus
Sveiki,as naujoke siame forume,bet ne virtuveje
Jai kam patiks mano receptas tai tik pasidziauksiu,kad dar vienas zmogus moka yvertinti gera maista
Jautiena(0.500gr)verdame kol bus visiskai minksta.Tuo pat metu as troskinu 3 sutarkuotas morkas,1 smulkiai supjaustyta svoguna,bet kokios spalvos supjaustytas 2 paprikas.Kai darzoves suminksteja dedu zaliu jalapeno pipireliu ir raudonosios astrios paprikos,ir savo sultyse konservuotu pomidoru stiklainiuka.Truputi patroskinu kol nusigarina skystimas ir palieku troskintuveje kol isverda jautiena.
Jautiena sumaisau su darzovemis,uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvirus supilu ryzius , imetu viena skiltele cesnako,Paverdu 10min,isjungiu,uzdengiu dangciu ir neleidziu niekam net pauostyti puse valandos
Gardumelis.Man si sriuba netinka kasdieniniu sriubu vartojimui,man ji idealiai tinka po pirteles ir isimaudymo saltame vandenyje,o jai patinka zvejyba ziema tai namo gryzus(susalus)geresnes sriubytes neisivaizduoju





juri, skamba pasakiskai........bet ar cesnako nemazai?
........ir dar........koks jautienos kaulas netiktu vietoj mesytes?......ar cia turi buti tik minksta mesa?
........ir dar........koks jautienos kaulas netiktu vietoj mesytes?......ar cia turi buti tik minksta mesa?

Mano toks receptukas, as nemegstu pagal normas, nes dazniausiai dedu kiek turiu, aisku proto ribose
jautienos 0,5kg verdu kol suverda. paprika, cesnoko (jei neturiu nededu
, svoguno, bulviu stambiai pjaustytu. viska sudedu ir jautiena be sultinio. patroskinu tada supilu sultini, tomata. paverdu 15min ir uzdengus palieku. verdu zepter puoduose tai paskui ten savaime troskinasi dar. niam niam



QUOTE(juri77 @ 2009 04 27, 11:00)
Sveiki,as naujoke siame forume,bet ne virtuveje
Jai kam patiks mano receptas tai tik pasidziauksiu,kad dar vienas zmogus moka yvertinti gera maista
Jautiena(0.500gr)verdame kol bus visiskai minksta.Tuo pat metu as troskinu 3 sutarkuotas morkas,1 smulkiai supjaustyta svoguna,bet kokios spalvos supjaustytas 2 paprikas.Kai darzoves suminksteja dedu zaliu jalapeno pipireliu ir raudonosios astrios paprikos,ir savo sultyse konservuotu pomidoru stiklainiuka.Truputi patroskinu kol nusigarina skystimas ir palieku troskintuveje kol isverda jautiena.
Jautiena sumaisau su darzovemis,uzpilu verdanciu vandeniu ir uzvirus supilu ryzius , imetu viena skiltele cesnako,Paverdu 10min,isjungiu,uzdengiu dangciu ir neleidziu niekam net pauostyti puse valandos
Gardumelis.Man si sriuba netinka kasdieniniu sriubu vartojimui,man ji idealiai tinka po pirteles ir isimaudymo saltame vandenyje,o jai patinka zvejyba ziema tai namo gryzus(susalus)geresnes sriubytes neisivaizduoju 





isbandem sita.....skonis toks teisingas, kad vyrija namie pradejo reikalauti kaip atskiro savaitgalinio patiekalo

