Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

[quote=Maša,2009 02 22, 18:14]

user posted image

Sis komplektukas nerealus, kaip Burberry spalvos ir languotumas smile.gif
Atsakyti
Siandien graziu pakabu diena bigsmile.gif ...idomu ka rytojus zada rolleyes.gif
Atsakyti
na parodysiu ir as savo vazona... blush2.gif

user posted image

Molinis vazonas, svelniai ruzavi akriliniai dazai, ryzinis popierius,dispersinis lakas, juostele zodziu nieko mandro jokiu sendinimu,aptrinimu ir t.t

Su fotografavimu doh.gif nu rimtai reik turbut i kursus eit pasimokyt kaip fotkint kad spalvu nekeistu... realiai ryskesnes spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 23 vasario 2009 - 23:28
amura,mano nuomone tai tas žalias apvadas aplink motyvą gėlytės kažkaip bendrą vaizdą sugadina,man atrodo kad pašešėliuotas švelniai gražiau susižiūrėtų.Tik neįsižiaisk,čia tik mano nuomonė mastau.gif
Atsakyti
AMURA- kaspinelis - super mintis! Bet tie zali krasteliai ir man nelabai, sorry blush2.gif Be ju butu nerealus wub.gif
Atsakyti
Amura - mintis su kaspineliu super! O tie zali krasteliai ir man trukdo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pūūga @ 2009 02 24, 02:18)
amura,mano nuomone tai tas žalias apvadas aplink motyvą gėlytės kažkaip bendrą vaizdą sugadina,man atrodo kad pašešėliuotas švelniai gražiau susižiūrėtų.Tik neįsižiaisk,čia tik mano nuomonė mastau.gif

drinks_cheers.gif ir mano.O ta juostele visai sakyciau nieko ziurisi rolleyes.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif ir mano tokia pati.O ta juostele visai nieko ziurisi ant vazonciko rolleyes.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif ir mano.O ta juostele visai nieko ziurisi, vazoncikas toks gyvesnis patapo rolleyes.gif
Atsakyti
Amura bet jei as gerai viska suprataui tai tu cia zaliai seseliuot taip bandei? Nes panasu kad ne popierius zalsvu fonu o tu pati apterliojai tauo zalsvu apvadu? Tai tikrai nevykes seseliaviams, geriau jei taip nori tai ruzavu ant virsaus zalsvu pereik ir tada gal suvienodes foniukas
Atsakyti
prašom nesijuokt, pristatu savo susivėlusią saulutę ax.gif

user posted image
Atsakyti
Striges siuntimas buvo, tai ziuriu su Sobieska zinuciu pavarem hihihi.gif
Amura, geriau siandien nesirodyk cia lotuliukas.gif
Avijacija, nerealus komplektukas, toks visiskai mano stiliaus wub.gif Tobuleji akyse thumbup.gif
Dabar kaip tik auskarus darau ir su krasteliais vargstu, kaip tau pavyksta taip graziai juos paslept? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estetė: 24 vasario 2009 - 08:08