Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

QUOTE(estetė @ 2009 02 24, 09:06)
Striges siuntimas buvo, tai ziuriu su Sobieska zinuciu pavarem  hihihi.gif

jooooo biggrin.gif internetas daro nesamones is pat ryto biggrin.gif Kaip gerai, kad ne as viena cia tokia, nes niekas manes nebutu suprates lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 02 24, 10:06)
Amura, geriau siandien nesirodyk cia  lotuliukas.gif

Nesupratau kodel tureciau nesirodyt? Na as i kritika ziuriu teigiamai, ir nereaguoju taip jautriai kaip kaikurios sios temos dalyves, tuo labiau kad dar tik 2 men tuom domiuosi mirksiukas.gif ir isvis jai bijociau kad pakritikuos tai nesirodyciau mirksiukas.gif ir tikrai nebegsiu prasyt moderatores kad istrintu zinutes kaip "a la profes" daro lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 02 24, 09:07)
drinks_cheers.gif  ir mano tokia pati.O ta juostele visai nieko ziurisi ant vazonciko rolleyes.gif

Aciu uz nuomone sobieska 4u.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 02 24, 09:59)
Amura bet jei as gerai viska suprataui tai tu cia zaliai seseliuot taip bandei? Nes panasu kad ne popierius zalsvu fonu o tu pati apterliojai tauo zalsvu apvadu? Tai tikrai nevykes seseliaviams, geriau jei taip nori tai ruzavu ant virsaus zalsvu pereik ir tada gal suvienodes foniukas

Na seseliout dar nesiseka man smile.gif gal is dalies ir tai turejo itakos kad neprisiruosiu spalvotu akrilu rinkinuko nupirkt tai su pigmentais spalva isgaut tokia kokia noriu nelabai isena, aciu uz nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 24 vasario 2009 - 10:17
nu istrigo man tas dziazovas remelis ir vazonai. grazu ir su dvasia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 02 24, 10:05)

Rinkinukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 02 24, 09:05)
prašom nesijuokt, pristatu savo susivėlusią saulutę  ax.gif

user posted image

Labai gražu. Gal galit išduoti paslaptį (ar parodyt nuotraukoj) kaip kitoj pusėj prisegimą padarot?
gal kur yra kokia temelė kaip tokius grožius daryt...

pašmirinėju po šiuos grožybių lobynus, savo darbų kol kas nesirodau ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Avijacija labai grazu!!!!

Aistiene aciu cia ir yr 'burberry' languciai nuo kvepalu fotkes tik nenorejau minet pavadinimo nes isivaizduoju jie filtruoja internete blush2.gif nors as gi nekomercine anoks nusikaltimas padaryt komplekta prie kinietisko tases ir saliko
'originalo'

Aciu uz gerus zodzius jie skatina judet toliau... o Bite tai epitetu kiek pazere blink.gif bigsmile.gif

mikrodekupazas lotuliukas.gif va tas su roze tai mazesnis kaip 10 ct doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maša: 24 vasario 2009 - 16:06
Avijacija labai jau mielo Tavo papuošaliukai wub.gif wub.gif wub.gif labai kruopščiai viskas padaryta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 02 24, 18:01)

Masa tas pats pirmas man labai patiko wub.gif
Papildyta:
na cia dar vienas mano blincikas biggrin.gif be jokiu imantrybiu, akriliniai dazai, servetele, klijai, dispersinis lakas

"Kvietkelis" user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 24 vasario 2009 - 16:14
Aviacija,tavo sagės man labai gražios,dailios biggrin.gif
Maša tokie išskirtinesni papuošaliukai wub.gif
Amura įdomus sprendimas su kaspinu bigsmile.gif Pakabėlė tokia mergaitiška

mirksiukas.gif
Na o aš pasirodau savo dėžutę''Juoda-balta'':user posted image
user posted image
Atsakyti
Aciu 4u.gif

Amura smagi pakabele o jau smailikas tai nuotaika pakele guliu sergu ir zvengiu 4u.gif

Grite wub.gif grazu labai bigsmile.gif a kuom cia "apkaustyta"?

o tai cia servetele tokia su kameja? sorry uz offtopika guliu ieskau kur nors kamejos nuotraukos gal ieskot nemoku imeskit pliiiz az kas nuoroda jei turit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 02 24, 20:30)
o tai cia servetele tokia su kameja? sorry uz offtopika guliu ieskau kur nors kamejos nuotraukos gal ieskot nemoku imeskit pliiiz az kas nuoroda jei turit  blush2.gif

senasnaujas yra
user posted image
Atsakyti
Masa man tavo papuosaliukai kaip visad thumbup.gif eisiu as pas tave mokytis sito meno biggrin.gif
Atsakyti