Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

grožis neišpasakytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 02 19, 19:01)

Kvartetas dezute thumbup.gif linksma tokia smile.gif
Atsakyti
kvartetas, nu jau tikrai laaaabai miela dazute, dvelkenti siluma ir meile wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai miela dezute, as su tokia servetele remeli dariau,geras komplektas gautusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2009 02 19, 13:24)
na tai imk, ir patylek. nesuprantu tokiu zmoniu.. pati jau seniai tuo uzsiimi, o mano - tik pirmi darbai. tai butu malonu sulaukti teisingos kritikos, o ne pasaipu. esu tikra, rastume kokia kita sriti, kurioje buciau pranasesne. bet del to is zmoniu nesijuokiu.. pagarbos vienos kitoms, merginos..  mirksiukas.gif

nu pirma sekunde galvoju - KAAAA, o antra supratau, kad klaidingai mane supratot smile.gif
vazonas super, labai gerai parinktas motyvas, pati tokio noreciau blush2.gif ir tikrai jau ne man kazka kritikuot 4u.gif

o patylesiu tikrai ne del Jusu, o del kitu zmoniu ir zinuciu istrynimo, kurios dar buvo vakar, o siandien jau cia tuscia blink.gif
Atsakyti
mergaites,o kaip jus tas sages ir auskarus darot? blink.gif ta prasme-ant ko dekupuojat?tie kvarkoliukai ir karoliukai tai man aisku,bet is ko tas pats pagrindas nesuprantu....? g.gif labai patiko wub.gif bandyciau pasidaryti... rolleyes.gif
Atsakyti
aciu merginos uz pagirimus. 4u.gif

sages daro ant kepamo modelino
Atsakyti
Arba ant auskaram ar pakabukam skirto medinio pagrindo, ju buna rankdarbiu parduotuvese salia mediniu apyrankiu, karoliuku ir siaip visokiu niekniekiu Ivairiu formu: apvaliu, staciakampiu ar kvadratiniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 19 vasario 2009 - 20:31
bandau pasirodyt dar viena savo darbeliu blush2.gif
user posted image
akriliniai dazai,sendinimo lakas Sadolin antigue,serveteke,akrilinis lakas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -barsyle-: 20 vasario 2009 - 09:21
As rodau paskutini nedideli savo darbeli, jis dar kaip ir ne visai baigtas, tik vienas sluoksnis lako ir tas pats blizgus, tad dar zadu ant virsaus matinio uzvaryt... g.gif
Bet va idomu, ka pakomentuosit... dideliu pagyru nelaukiu, veikiau protingos kritikos, nes man paciai toks jausmas, kad tam darbeliui kazko truksta, taciau dar pridejus gali buti to "kazko" ir per daug doh.gif

Taigi:

user posted image

user posted image

user posted image

iskart sori uz nuotrauku kokybe blush2.gif ryte "ant greicio" fotkinau doh.gif reiks veliau perfotografuot..
Atsakyti
gotte, super rėmėlio idėja, spalva, motyvai, tik man kojytės neįsipaišo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 02 20, 10:51)
na šiaip tai visos temos pradedamos įvairiom nuorodom arba kažkokiais tai įžanginiais žodžiais smile.gif bet na šita tema tokia  lotuliukas.gif

tai as cia irgi nesiraunu ant nieko, tiesiog atsakiau i kito zmogaus isreiksta komentra, kad viena tema dar nebaigta, o jau sukurta nauja, ir tiek.. tongue.gif nepiktai visai biggrin.gif

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 02 20, 10:54)
gotte, super rėmėlio idėja, spalva, motyvai, tik man kojytės neįsipaišo  g.gif

na kojytes buvo ant tos pacios serveteles g.gif as del ju irgi pries klijuodama masciau - deti, ar ne.
Nezinau, gal man pailseti nuo to remelio reikia, nes labai ilgai jis man "gimdesi", vis kazkoks "negyvas" atrode..
Atsakyti