Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

QUOTE(gotte @ 2009 02 20, 11:50)

Gotte patiko ornamentai ir meskutis, bet kojites ir man nelabai isipaaiso g.gif gal geriau ziuretusi dar vienas meskiukas vietoj ju smile.gif bet seip ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 02 20, 12:16)
gotte labai gražus rėmelis  wub.gif

as cia ne i tema blush2.gif , bet pas tave ant avataro drieziukas labai panasus i toki, kuris pas mane ant peties tupi ir tupes visa gyvenima ax.gif
Atsakyti
Gotte, remelis puikus, tik gal ta spalva+vaikiskos kojytes g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2009 02 20, 12:26)
supratau, ka norejai parasyti  ax.gif tik vieno dalyko nesupratau, ka reiskia "teptiukus kokius" ikomponuoti?  g.gif  blush2.gif kas tas per velnias?  biggrin.gif  g.gif

lotuliukas.gif tu ka, mazu vaiku neauginusi ar ka:"teptiukai" t.y batukai....mano leksikona dabar tik ir sudaro tokie turbut tik vaikams suprantami zodziai laugh.gif
O mano avataras irgi guli ant peties, nu sakyc ir nemazas toks tongue.gif ...pamisusi del tokiu gyviu ax.gif
ups...tik dabar pamaciau, kad "mazi" dziaugsmai dar ateity thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 20 vasario 2009 - 11:35
Avijacija- as uz antra varianta. Man pirmasis per daug iskiles, nors gal nuotraukoje tik taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 02 20, 12:31)
lotuliukas.gif tu ka, mazu vaiku neauginusi ar ka:"teptiukai" t.y batukai....mano leksikona dabar tik ir sudaro tokie turbut tik vaikams suprantami zodziai laugh.gif

aaaa....matai kaip lotuliukas.gif dabar supratau thumbup.gif
Tai va, blyn, kad tu kojyciu batukais "uzmauti" jau nera kaip schmoll.gif jeigu visai naikinsiu jas, tai galiu sugadinti visa remeli, nes spalvos tokios smeliavos nebeturiu (vienam kartu buvau uzsimaisiusi), ai vien zo, dabar jau liks kaip yra..

Jo, mazi dziaugsmai dar ateity, tai kada po to uzsuksiu ir pabersiu ir as leksikono ne ka blogesnio nei "teptiukai", ot tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 vasario 2009 - 11:41
Barsyle labai simpatiska lekste, primena senovines mociuciu indaujas.
Atsakyti
gotte, o man tas remelis atrodo labai sauniai, kaip tik pagalvojau, kaip jus mokat pajaust ir suderint skirtingus motyvus kaikurios, as tai vis bijau eksperimentu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 02 20, 11:16)
naudoju paprastą baltą fimo ir kepu. pašlifuoju ir tada paskui dekupažinu.

http://public.fotki....0711130002.html

o čia senasis variantas.
http://public.fotki....0711130017.html
nu ir kuris gražiau jūs  man sakykit smile.gif kartais turbūt neverta daryt jas tokias iškilias.........  doh.gif

Abudu labai garzus, o kaip tau gaunasi tokia grazi forma?
Gotte, remelis l grazus
Barsyle, lekste senove dvelkia. Ir kaip taip iseina g.gif

As dariau remelius vienaip, paskui pavede dazai ir gavosi taip
http://public.fotki....kupazas/74.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edikun: 20 vasario 2009 - 13:11
aciu dar karta visoms uz nuomones 4u.gif

QUOTE(auksine @ 2009 02 20, 14:00)
gotte, o man tas remelis atrodo labai sauniai, kaip tik pagalvojau, kaip jus mokat pajaust ir suderint skirtingus motyvus kaikurios, as tai vis bijau eksperimentu blush2.gif

Kad gal kito zmogaus darbuose visada ta pastebi ir stebiesi - kaip sugalvota tokius motyvus suderinti, ar tokias spalvas g.gif . Pvz mano viena bendradarbe irgi kai padaro isvis negalvodama daug apie derinima ir taip gerai gaunasi. Tiesa pasakius ji siaip neturi jokio tokio meninio pajautimo (ji tokia visa "tep lep") ir darbeliai jos nelabai kruopstus. Bet vat jei butu kruopstumas ir nebutu to meninio pajautimo tai daznai (visai netycia) jai gautusi tokiu groziu drinks_cheers.gif kad visas cia nurungtu.

Matai, visu svarbiausia - nebijoti eksperimentuoti, kaip jauti - taip ir daryk. Tada geriausia ir gaunasi thumbup.gif

P.S. man tavo remelis ir kt darbeliai tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 vasario 2009 - 13:59
Gotte o as prisikabinciau prie ypac tamsiu meskio seseliu
Atsakyti
Ingusia, o as noreciau paklausti kaip padarytas vienos sages, esancios Jusu parase, sendinimas. Ten atrodo, lyg butu dauzta i viena vieta ir itrukimai pasklide i salis. Tikiuosi suprasite, apie kuria as sage.
Atsakyti