Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

Ir as pasigirsiu, tik fotkes gavosi ne kokios, nesdaiktai labai blizgus rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forumumane @ 2009 03 01, 15:24)
Ta pirma dezute su stalciukas grazi, bet  motyvai ir koloristika jau matyti jai neklystu tai sioje temoje kazkuri rode duzute ir vyno buteli taip nudekoruota  g.gif , man tada labai istrigo nes dezutes vidus buvo svelniai ruzavas ir labai tiko prie fono persikines spalvos (nors pati asmeniskai ruzavos spalvos menegstu  biggrin.gif )

Butelis ir pakaba idomus  thumbup.gif  tik vat ta mase neaiski kazkaip man ten neisipaiso, nu bet cia as gal nesuprantu grozio kaip pati to nedarau  g.gif

Del dezutes, tai kitokios spalvos nelabai ir tiktu pasirinktam motyvui.Tai nori nenori su kazkuo vistiek tenka persikirst, tik su sava darbo technika galima siuo atveju issiskirt is kitu.
O su sita mase as patapau "isskirtine" lotuliukas.gif , cia dar neteko to matyt.
Atsakyti
rinkinukas man labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IRR @ 2009 03 01, 15:35)
Ir as pasigirsiu, tik fotkes gavosi ne kokios, nesdaiktai labai blizgus rolleyes.gif

Saunu thumbup.gif....tik kazkur taskiukai ir motyvai labai matyti lotuliukas.gif jau diskutavom ta tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2009 - 14:41
QUOTE(sobieska @ 2009 03 01, 15:40)
Saunu thumbup.gif....tik kazkur taskiukai ir motyvai labai matyti lotuliukas.gif  jau diskutavom ta tema

aciu 4u.gif aha sutaskiukaistai pagavau kabli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 01, 15:40)
Saunu thumbup.gif....tik kazkur taskiukai ir motyvai labai matyti lotuliukas.gif  jau diskutavom ta tema

Motyvai tikrai matyti bet su auksine spalva as dar ju suderintu nemaciau thumbup.gif tokiu budu ir padaroma vienodus motyvus nevienodais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forumumane @ 2009 03 01, 15:47)
Motyvai tikrai matyti bet su auksine spalva as dar ju suderintu nemaciau  thumbup.gif  tokiu budu ir padaroma vienodus motyvus nevienodais  biggrin.gif

Jeigu ka, tai yra juoda su auksine spalva servetele tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Forumumane @ 2009 03 01, 15:47)
Motyvai tikrai matyti bet su auksine spalva as dar ju suderintu nemaciau  thumbup.gif  tokiu budu ir padaroma vienodus motyvus nevienodais  biggrin.gif

kazkaip man cia auksas tiko ax.gif todel ir lakavau blizgiu laku ir daug smile.gif gavosi toks turtingas arba kicinis lotuliukas.gif
Atsakyti
sobieska,
dėžutė labai gražutė gavosi 4u.gif aš praktiškų daiktų gerbėja O ten vienkomponentis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gugu: 01 kovo 2009 - 14:58
IRR rinkinukas labai grazus rolleyes.gif

na taip su motyvais tai mes cia visos kartojames, belieka zaist su spalvom smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sobieska, o kuo sendinai dezute? vienkomponenciu? labai graziai suskilinejo

jau matau Gugu to paties paklause rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulbul: 01 kovo 2009 - 15:00
QUOTE(Forumumane @ 2009 03 01, 16:24)

jai neklystu tai sioje temoje kazkuri rode duzute ir vyno buteli taip nudekoruota  g.gif , man tada labai istrigo nes dezutes vidus buvo svelniai ruzavas ir labai tiko prie fono persikines spalvos (nors pati asmeniskai ruzavos spalvos menegstu  biggrin.gif )

Kaip malonu kad kazkam "istringa" darbai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti