Aha, man irgi Sobieskos dezutes skeldejimas labai labai

zinoma niekas nesupykit...bet keli darbai paskutiniai man tiesiog patobulintos kopijos:)
pamacius iskart pagalvoji, kad tas ir tas padare, tik vienoj ar kitos pusej kazkas prideta....(cia as ne apie juoda-balta servetele), konkreciai irgi gal neivardinsiu...tiesiog labai uztrigo....
ir suprantu kad su servetele galima padaryti visko ir kitaip...bet ant vienodu daiktu vienoda servetele uzdeta, jau matosi.
pasakau del to...jog apie ta ka cia sneku...jos turi tikrai savita stiliu...ir nenukrypkit nuo jo, bandant nuziureti kazka grazaus, tik tam kad tai yra grazu
kas nores tas supras:))))
pamacius iskart pagalvoji, kad tas ir tas padare, tik vienoj ar kitos pusej kazkas prideta....(cia as ne apie juoda-balta servetele), konkreciai irgi gal neivardinsiu...tiesiog labai uztrigo....
ir suprantu kad su servetele galima padaryti visko ir kitaip...bet ant vienodu daiktu vienoda servetele uzdeta, jau matosi.
pasakau del to...jog apie ta ka cia sneku...jos turi tikrai savita stiliu...ir nenukrypkit nuo jo, bandant nuziureti kazka grazaus, tik tam kad tai yra grazu

QUOTE(gugu @ 2009 03 01, 15:58)
sobieska,
dėžutė labai gražutė gavosi
aš praktiškų daiktų gerbėja O ten vienkomponentis?
dėžutė labai gražutė gavosi

QUOTE(bulbul @ 2009 03 01, 16:00)
Aciu mergyckos

QUOTE(sobieska @ 2009 03 01, 16:55)
Aciu mergyckos
Taip, tikrai dazus skaldziau vienkomponenciu...nu primusiau rankele ant jo 

o kaip tu dazus ant to lako tepi? kuo?
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 01, 16:33)
zinoma niekas nesupykit...bet keli darbai paskutiniai man tiesiog patobulintos kopijos:)

na cia neissemiama tema

QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 01, 16:33)
Jeigu tai turima omeny mano dezute...nu negalejau as su ja eksperimentuoti...nes buvo konkretus uzsakymas: spalva, motyvas ir nieko daugiau.As savo nuoziura tikrai buciau prikisus daugiau "zalumynu" ....jetus, nu ko as cia dabar teisinuosi

O idomumo delei, gal galima butu panasia dezute pakartot, kaip supratau, cia Amurai daugiau taikoma

Papildyta:
QUOTE(IRR @ 2009 03 01, 17:01)
o kaip tu dazus ant to lako tepi? kuo?

QUOTE(sobieska @ 2009 03 01, 18:05)
Amurai daugiau taikoma
kazkaip noriu paziuret, nes kazko man neuzsifiksavo...o gal nemaciau

Bet keisciausia tai kad Amura jokiu pretenziju neturi

Nu jau nemeluok sobieska kad nematei

jai jau taip norit paziuret ta darba prasau

QUOTE(Amura @ 2009 03 01, 17:13)

Nuo ko pradet ieskot 10 skirtumu

O as rimtai buvau issigandusi...
QUOTE(sobieska @ 2009 03 01, 16:05)
Jeigu tai turima omeny mano dezute...nu negalejau as su ja eksperimentuoti...nes buvo konkretus uzsakymas: spalva, motyvas ir nieko daugiau.As savo nuoziura tikrai buciau prikisus daugiau "zalumynu" ....jetus, nu ko as cia dabar teisinuosi
tik padariau klaida iskelusi i viesuma.Nieko
is klaidu mokomes.
O idomumo delei, gal galima butu panasia dezute pakartot, kaip supratau, cia Amurai daugiau taikoma
kazkaip noriu paziuret, nes kazko man neuzsifiksavo...o gal nemaciau
Papildyta:
....
...gal Gabii tau galetu issamiau papasakot...noriu truputuka paslapties sau pasilikt

Papildyta:

tikrai cia deute ne prie ko:))))dabar tik pamaciau panasuma:))))
sakiau, kas zino kam taikoma, tas supras:))))ale ziuriu atsiliepe visi:))))
o pasakiau tam, kad kaikas pagalvotu...tokius grazius daro darbus, ir pradeda trauktis nuo savo stiliaus, kam ten gadinti:)
zodziu baigiam.:)nenorejau isvis rasyti, ir dabar gailiuosi..:)bet kaikas gal pagalvos...nes del to daugelis ir nededa darbeliu....
IRR tik ne yeptuku..arba kempinele, arba pirstu....nebent dar ka gero sugalvosi panaudojimui, tai pasisakyk:)
Papildyta:
dezuteje tai matau skirtumus ir nieko dle jos as nesakau, bet yra daiktu...nebutinai siandien, kurie atkartoti identiskai...servetele, daiktas, spalvos...tik kelios vietos uzdrebtos kuo kitu...tik tiek...
nesakysiu ka konkreciai turejau omenyje...nes vel kils sarsalynas...gal autorius uzsuks ir pats pamatys...
o pykti nera ko...juk normaliai pasakiau, nepuoliau...ir tik pastebejau...ir skirtumu nereikia ieskot...:)nes jau sudramatizuota truputi..

QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 01, 17:28)
o pykti nera ko...juk normaliai pasakiau, nepuoliau...ir tik pastebejau...ir skirtumu nereikia ieskot...:)nes jau sudramatizuota truputi..

tai va ta as ir norejau pasakyti:)
jei kopijuojam, tai tada bent cia nesirodom:))))ypac kai senasis darbas labai isgirtas buvo..
nu fsio...kam reikejo tas suprato...nesuprato, ka padarysi:)nors padiskutavom, ir gal po diskusiju situ kas norejo plagijuoti identiskai, apsigalvojo:)))
jei kopijuojam, tai tada bent cia nesirodom:))))ypac kai senasis darbas labai isgirtas buvo..

nu fsio...kam reikejo tas suprato...nesuprato, ka padarysi:)nors padiskutavom, ir gal po diskusiju situ kas norejo plagijuoti identiskai, apsigalvojo:)))
Niu Gabii tu ir pavarai...
. ..bet man patinka, ainu nufotkinsiu butelką, kur mano podruškė mirk truks pliš jai tokios prie interjero reikėjo... galėsit ir man pavaryt kokią kritikos dozę

Sveikos mergaites,
grazhus visu darbeliai!!
Tik kazhin ar verta pleshytis ir shvaistytis nemotyvuotais priekaistais plagiato jeigu sutapo dekoruojamo objekto forma ir panaudotas analoginis motyvas (beje sios magnolijos jau beveik klasika patapo, kaip ir Klimt'as ar Rafael'io angeliukai) ..
.. vieton to kad palaikyti zmogu jog akyvaizdu, kad neblogai visai daiktas dekoruotas, jus uzsipuolete nemotyvuotais priekaishtais..
Jus geriau atkreipkite demesi kaip zhmogus vienkomponenti krakeliura ivaldes, daznai ish musu iki to dar eiti ir eiti..
grazhus visu darbeliai!!
Tik kazhin ar verta pleshytis ir shvaistytis nemotyvuotais priekaistais plagiato jeigu sutapo dekoruojamo objekto forma ir panaudotas analoginis motyvas (beje sios magnolijos jau beveik klasika patapo, kaip ir Klimt'as ar Rafael'io angeliukai) ..

Jus geriau atkreipkite demesi kaip zhmogus vienkomponenti krakeliura ivaldes, daznai ish musu iki to dar eiti ir eiti..