Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas - 6

Aha, man irgi Sobieskos dezutes skeldejimas labai labai thumbup.gif
Atsakyti
zinoma niekas nesupykit...bet keli darbai paskutiniai man tiesiog patobulintos kopijos:)
pamacius iskart pagalvoji, kad tas ir tas padare, tik vienoj ar kitos pusej kazkas prideta....(cia as ne apie juoda-balta servetele), konkreciai irgi gal neivardinsiu...tiesiog labai uztrigo....
ir suprantu kad su servetele galima padaryti visko ir kitaip...bet ant vienodu daiktu vienoda servetele uzdeta, jau matosi.
pasakau del to...jog apie ta ka cia sneku...jos turi tikrai savita stiliu...ir nenukrypkit nuo jo, bandant nuziureti kazka grazaus, tik tam kad tai yra grazu mirksiukas.gif

kas nores tas supras:))))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 01 kovo 2009 - 15:35
QUOTE(gugu @ 2009 03 01, 15:58)
sobieska,
dėžutė labai gražutė gavosi 4u.gif aš praktiškų daiktų gerbėja O ten vienkomponentis?

QUOTE(bulbul @ 2009 03 01, 16:00)
Sobieska, o kuo sendinai dezute? vienkomponenciu? labai graziai suskilinejo

Aciu mergyckos 4u.gif Taip, tikrai dazus skaldziau vienkomponenciu...nu primusiau rankele ant jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 01, 16:55)
Aciu mergyckos 4u.gif  Taip, tikrai dazus skaldziau vienkomponenciu...nu primusiau rankele ant jo blush2.gif

o kaip tu dazus ant to lako tepi? kuo?
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 01, 16:33)
zinoma niekas nesupykit...bet keli darbai paskutiniai man tiesiog patobulintos kopijos:)
pamacius iskart pagalvoji, kad tas ir tas padare, tik vienoj ar kitos pusej kazkas prideta....(cia as ne apie juoda-balta servetele), konkreciai irgi gal neivardinsiu...tiesiog labai uztrigo....
ir suprantu kad su servetele galima padaryti visko ir kitaip...bet ant vienodu daiktu vienoda servetele uzdeta, jau matosi.
pasakau del to...jog apie ta ka cia sneku...jos turi tikrai savita stiliu...ir nenukrypkit nuo jo, bandant nuziureti kazka grazaus, tik tam kad tai yra grazu mirksiukas.gif

kas nores tas supras:))))

na cia neissemiama tema doh.gif man tiesa pasakius, vieno tipo serveteles dazniausiai vienoda vaizda sudaro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 01, 16:33)

Jeigu tai turima omeny mano dezute...nu negalejau as su ja eksperimentuoti...nes buvo konkretus uzsakymas: spalva, motyvas ir nieko daugiau.As savo nuoziura tikrai buciau prikisus daugiau "zalumynu" ....jetus, nu ko as cia dabar teisinuosi ax.gif tik padariau klaida iskelusi i viesuma.Nieko irnesakyk.gif is klaidu mokomes.
O idomumo delei, gal galima butu panasia dezute pakartot, kaip supratau, cia Amurai daugiau taikoma mirksiukas.gif kazkaip noriu paziuret, nes kazko man neuzsifiksavo...o gal nemaciau
Papildyta:
QUOTE(IRR @ 2009 03 01, 17:01)
o kaip tu dazus ant to lako tepi? kuo?

mirksiukas.gif .... biggrin.gif ...gal Gabii tau galetu issamiau papasakot...noriu truputuka paslapties sau pasilikt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2009 03 01, 18:05)
Amurai daugiau taikoma mirksiukas.gif kazkaip noriu paziuret, nes kazko man neuzsifiksavo...o gal nemaciau

Bet keisciausia tai kad Amura jokiu pretenziju neturi lotuliukas.gif , tik kitos cia samisi kelia, as pasikartosiu kad dekupaze del plagijavimo negali but kalbu nes pas visas simtai vienodu serveteliu doh.gif biggrin.gif o norint likt originaliai ir neatkartojamai reiktu spausdintis pavekslelius biggrin.gif

Nu jau nemeluok sobieska kad nematei biggrin.gif mirksiukas.gif pagyrei dar kad patiko mirksiukas.gif 4u.gif

jai jau taip norit paziuret ta darba prasau doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amura: 01 kovo 2009 - 16:15
QUOTE(Amura @ 2009 03 01, 17:13)
biggrin.gif

Nu jau nemeluok sobieska kad nematei  biggrin.gif   mirksiukas.gif  pagyrei dar kad patiko  mirksiukas.gif   4u.gif

biggrin.gif Aciu uz operatyvuma...dabar dar karta isitikinau, kad neveltui gyriau
Nuo ko pradet ieskot 10 skirtumu g.gif ...plys help mee cool.gif lotuliukas.gif
O as rimtai buvau issigandusi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2009 - 16:18
QUOTE(sobieska @ 2009 03 01, 16:05)
Jeigu tai turima omeny mano dezute...nu negalejau as su ja eksperimentuoti...nes buvo konkretus uzsakymas: spalva, motyvas ir nieko daugiau.As savo nuoziura tikrai buciau prikisus daugiau "zalumynu" ....jetus, nu ko as cia dabar teisinuosi ax.gif tik padariau klaida iskelusi i viesuma.Nieko irnesakyk.gif is klaidu mokomes.
    O idomumo delei, gal galima butu panasia dezute pakartot, kaip supratau, cia Amurai daugiau taikoma mirksiukas.gif kazkaip noriu paziuret, nes kazko man neuzsifiksavo...o gal nemaciau
Papildyta:

mirksiukas.gif .... biggrin.gif ...gal Gabii tau galetu issamiau papasakot...noriu truputuka paslapties sau pasilikt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai cia deute ne prie ko:))))dabar tik pamaciau panasuma:))))

sakiau, kas zino kam taikoma, tas supras:))))ale ziuriu atsiliepe visi:))))
o pasakiau tam, kad kaikas pagalvotu...tokius grazius daro darbus, ir pradeda trauktis nuo savo stiliaus, kam ten gadinti:)

zodziu baigiam.:)nenorejau isvis rasyti, ir dabar gailiuosi..:)bet kaikas gal pagalvos...nes del to daugelis ir nededa darbeliu....

IRR tik ne yeptuku..arba kempinele, arba pirstu....nebent dar ka gero sugalvosi panaudojimui, tai pasisakyk:)
Papildyta:
dezuteje tai matau skirtumus ir nieko dle jos as nesakau, bet yra daiktu...nebutinai siandien, kurie atkartoti identiskai...servetele, daiktas, spalvos...tik kelios vietos uzdrebtos kuo kitu...tik tiek...
nesakysiu ka konkreciai turejau omenyje...nes vel kils sarsalynas...gal autorius uzsuks ir pats pamatys...
o pykti nera ko...juk normaliai pasakiau, nepuoliau...ir tik pastebejau...ir skirtumu nereikia ieskot...:)nes jau sudramatizuota truputi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 03 01, 17:28)
o pykti nera ko...juk normaliai pasakiau, nepuoliau...ir tik pastebejau...ir skirtumu nereikia ieskot...:)nes jau sudramatizuota truputi..smile.gif

irnesakyk.gif tai tu cia truputuka susireiksmini.Bet kai perskaiciau posta net karsta.gif pasidare, galvojau, kas cia padare " tip top kaip mano" lotuliukas.gif Pasirodo, toli grazu man iki "to saraso" Da ladna, baikim mirksiukas.gif tik galiu tave palaikyti, jeigu jau plagijuojam tai tyyyyyyyliai topsecret.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...pries kitus galima "pasikelti", o cia tai niekur nepasislepsim dirol.gif
Atsakyti
tai va ta as ir norejau pasakyti:)
jei kopijuojam, tai tada bent cia nesirodom:))))ypac kai senasis darbas labai isgirtas buvo..smile.gif

nu fsio...kam reikejo tas suprato...nesuprato, ka padarysi:)nors padiskutavom, ir gal po diskusiju situ kas norejo plagijuoti identiskai, apsigalvojo:)))
Atsakyti
Niu Gabii tu ir pavarai... hihihi.gif . ..bet man patinka, ainu nufotkinsiu butelką, kur mano podruškė mirk truks pliš jai tokios prie interjero reikėjo... galėsit ir man pavaryt kokią kritikos dozę biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
grazhus visu darbeliai!!
Tik kazhin ar verta pleshytis ir shvaistytis nemotyvuotais priekaistais plagiato jeigu sutapo dekoruojamo objekto forma ir panaudotas analoginis motyvas (beje sios magnolijos jau beveik klasika patapo, kaip ir Klimt'as ar Rafael'io angeliukai) .. 4u.gif 4u.gif .. vieton to kad palaikyti zmogu jog akyvaizdu, kad neblogai visai daiktas dekoruotas, jus uzsipuolete nemotyvuotais priekaishtais.. g.gif g.gif
Jus geriau atkreipkite demesi kaip zhmogus vienkomponenti krakeliura ivaldes, daznai ish musu iki to dar eiti ir eiti.. cool.gif cool.gif
Atsakyti