QUOTE(mylimuke! @ 2023 08 10, 09:03)
o tai pas tave moderno dekoratyvinis, kuris net mėsos nevirškina, ne iš veislyno? kergtas perkergtas su kiemsargiais ir nupirktas per skelbimus, turbūt net kvapo tos veislės nebeturi? nu bet tu dūra. Išgirdai kokią naują madą ir eksperimentuoji ant vargšų gyvūnų. Grūduose esančios medžiagos sunkiai įsisavinamos, neturi didelės maistinės vertės ir dažnai kelia alergijas, ypač blogai su aukštu glikeminiu indeksu. Šeri šunį cukrum ir tiek.
tai va kad iš garsiausio veislyno

buvau gi protėvį įdėjus čempionų čempioną ir kas iš to, matai kaip dirba veisėjai? gimdo kalės vargšės per cezarius
tai tu dūra, kad skaitai skaitai ir nieko nerauki, nu teletabė, išvirškini tik labas ir atia, o daugiau nedaeina

cukre tu cukre besmegene, anksčiau šunys ant tokių dietų iki 20 metų gyvendavo be ligų, pasiklausk pas bobutes, kurios dar gyvos, nes pagal tave šunys jau turėjo būti išnykę
pas kaimynę draugelę yra šuo mišrūnas, iš baisių sąlygų išgelbėtas, peršalęs visas žiemą, problemos su sąnariais, nugara ir su tokia mityba jau virš 15 metų sulaukė.
Tu geriau Montekristos pasiklausk kodėl jos irgi super duper veislinis, kainavęs virš 1500 nevirškino suomiškos mėsos

Glušė esi, pati mišrūnus augini ir aiškini apie super duper veislinius, kuriems reikia šveisti dantis 2 kart dienoj. Tu net nesilietei prie super duper parodinio, o aš čiupinėjau visą saviškės liniją, plius nekalbu apie kitus šunis parodose
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2023 08 10, 09:55)
<p>būtent. aš sausu šeriu, ir tas begrūdis. </p>
tai sausas begrūdis tiko, o begrūdė mėsa ne?