QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 13:49)
Nepavydek taip, nevykele. Pirmas darbas, tai buvo tik laiptelis. Juk ne mama mane nuvede i salimais esancia imone. Ne mama mane idarbino i buities rumus. Tau gi pirmo zingsnio nepakako isitvirtinti, pastoviai gimines padejo. Ir kas is to, juk pragyventi taip ir nesugebejai is to ka uzdirbai. Juk tu, ne as klausei, ka darytum jei tau tektu su vaikais iseiti is namu...
Va kol tu to nesuprasi, tol ir pavydesi.
Taip taip zinoma salimais imone tikrai visai nieko deta su tavo pirmu darbu

siaip uzejai is gatves nepazystama visai ir mamos tavo neikas aisku is ten nepazinojo ir prieme, ens buvai super talentinga 17 metu

tiesiog nerado telentingesniu uz tave.
Tu nuolat pavydi,tai net nesuvoki, kad as paprasciausiai kalbu apie realybe sio pasaulio ir tiek, kam neigti? mes snekam apie galimybe isitvirtinti pasaulyje ir keik tai priklauso nuo musu aplinkos, tevu, pazystamu. Visi sutinka, kad tai turi itakos, tik tu viena pasirodo viska tik pati padarei.
kaip keistai sneki, as nuo 19 m savaranksiakai ir darba susirasdavau, ir dirbau, ir save islaikiau, o kai baigiau studijas kuo puikiausiai pragyvenau su visai neblogu tuo metu atlyginimu, kam tu telkiesi mela noredama kazka irodyti?
as klausiau nes idomu buvo tu zmoniu atsakymai, o ne del to, kad man pasakytu, ka daryti,

man jau kaip ir praeityje viskas, isejau is namu ir susiradau darba is kurio kuo puikiausiai pragyvenau, tai kur bedos?