Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 02, 13:12)
Moontė mums 15 metu mamkose melavo, kad su aukštuoju.
Nu tu pagalvok..ale gabi jinai ant to, apgavo burbančią, kaip mergą su trim vaikais. biggrin.gif  biggrin.gif

nu jo lezuveli labai nusaldinta turi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 02, 12:59)
o tu seilėsies beskaitydama....
nepatiktų, nekomentuotum..

tai tu komentuji mano postus, nes jie tau labia patinka? lotuliukas.gif
kaip jus nuolat nusisnekat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 birželio 2022 - 12:20
Pusdurne vel negali nurimti. Vel nesuvokia skirtumo, tarp gimdymu ir vaiko auginimo. Na ka padarysi, geriau as busiu idomi, nei idiote nejaucianti saiko.

Unitazu uostytoja vis nerimsta. As dar virinti, kniedyti moku, davai svetimu triusiku uostytojos, interpetacijos ir sia tema... Nesivarzykite, pirmyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 birželio 2022 - 12:26
Aš tai orgazmą patiriu skaitydama kaip burbė nervinasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 02 birželio 2022 - 12:24
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 02, 13:02)

Tu ne vyras, todel nebendrausiu su tavimi, nes dar nenusprendziau kaip bendrauti su ONO personažu.

morcius ar kas jam visai smegenis uzspaude, seniau lyg toks nebuvo, nenusinekedavo nuolat ir viena tema...
Atsakyti

As nezinau, gal rimtai turiu problemas, na nepastebejau, kad ji PASTOVIAI rasytu.
Pastoviai jai raso, primena, kad ji kazka kazkur kazkam rase..., bando apdergti isciulpeje is konteksto, ir dar aibes nieksisku veiksmu jos atzvilgiu. O ji atgalios tuo paciu juk neatkerta... Na jei ji sureaguoja, atsako, bando paaiskinti, viska daro labai, labai santuriai, be negatyvo "moralistu" atzvilgiu.

Monteverte, cia forume mes esame kas? Zmones, ar personazai? Kaip jau mienejau, jei vienas cia esanciu elgiasi kiauliskai, suprask as gyvenime esu doras, geras zmogus. Kodel Amadeja, negali buti personazu, o gyvenime tiesiog skaisti vaidilute?
Papildyta:

Negavo, moralistai tik gedos prisidare, kad pr ziuronus i langus ziuri.

O jei rimtai, kad mes visi ne sventi, visi...
Todel ir keista, kai akivaizdziai bando trypti zmogaus saviverte, zmogaus, kuris anot ju kazkada patyre smurta, o dabar visom isgalem bando stotis ant koju. Jie net savo veiksmuose kalbedami, tariamai gindami morale, dorove, patys elgiasi amoraliai. Menkina tas pacias dorovines normas. Na jei tu esi laimingas, istiesk pagalbos ranka klystanciam zmogui... Ar dybavojimas, menkinimas zmogui pades? Abejoju, ji dar giliau sumurgdys i pelke.

Tai pro žiūronus tirai nesiskaito 😅

Nebuvo to smurto. Jokio.  Max kas buvo, tai trūko palaikymo iš tėvų, na ir pasitikėjimo savim. Buvau labai jautrus vaikas. Reikėjo lipimų per save, bet dabar man yra gerai, patinku sau kokia esu. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 02, 13:23)

tai tu komentuji mano postus, nes jie tau labia patinka? lotuliukas.gif
kaip jus nuolat nusisnekat  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

eik tu, jau seniai bekomentavau biggrin.gif . Apsigraibyk kas ką komentuoja
Atsakyti
Lutukė šaunuolė, nebijojo prisipažinti dėl pirmo įdarbinimo.
Ir aš nebijau, nes irgi pirmas darbas per mamą. Neįsivaizduoju kaip gaučiau pati. Jaunas žmogus dar to negeba, jei ne kokiu genijum gimė. Aš esu ir seniūnė buvusi ir koncertavusi ant scenos publikai, žmonių nebijojau, bet be darbinės patirties žmogus nemoka įsiteikti darbdaviui ir tai yra normalu. Nemoka taip savęs parduoti kaip trisdešimtmetis.
Ir kai čia šarkos neigdavo, kad niekas joms nepadėjo darbų gauti, tai yra melas ir niekas kitas. Na nebent ėjo per pokalbius kelis metus, kol išmoko save pateikti ir tada jau kažkas priėmė
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 02, 12:24)

Kiekvienas trime savo trukumus flirt.gif
Atsakyti

Aha negalima nuogiems bet nudistu pliaza dar viena nori atidaryt 😂 kazkur prie juros

https://www.lrt.lt/n...ainuos-brangiau

Tai nudistų pleže galima legaliai plikinėt.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 13:04)
As tau noriu priminti, kad unitazu blizgintoja nuolad kalba apie ana gala. Nuolat lenda i forumo PERSONAZU lovas ir vertina juos, ju antras puses... Kaip ir ju piniginiu turini.

Tau tai normalu? Tau tai neslykstu, kad tarkim, kas visa diena gasliai aptarinetu tavo ir tavo lovos reikalus? Tu apie tai net nerasei, o anoms pakanka, savo galiu minciu ta proga, kad seiletis. Ar ne keista dabar, kai tais slysktumais, vel isgalvotais didumoje, kaltina tos pacios kurios uosto kitu trusikus?

Kas tau blogai su valytojos darbu? neteko tokio dirbti ar ne? mamyte pasirupino, kad dirbtum svaru grazu darbuka su popieriukais, tai del to ciamaivaisi? na man nera zemiau, kai tyciojamasi is mzogaus darbu.
namusoe tualetu irgi nevalai, tarnai isvalo jusu didenybei, o gal jus i svsi ju neturit tokiso sveisybes kaip tamsta gal is vis nekakoja ir saules energija maitinasi?

Mano mama pvz 9 m ofisus vale cia Airijoje, nes va taip sudina valstybe rupinasi svao pilieciais, ir nepadejo nei darbstumas, nei noras dirbti. ir dabar gauna airisk apensija ir dziaugiasi, nes turetu kaip vergeta su ranka istiesta gyventi is lietuviskos pensijos, nors darbo stazas Lietuvoje full time 30 m.

ir tokios smulkmenos, kaip saipymasis is kazkada dirbto darbo, man labai gerai atveria zmogaus vidu.

ir tu gal skirk aptarima normaliu santykiu su savo vyru ir iskreiptu, orgiju, ar tau nera skirtumo? unsure.gif
Atsakyti

🤭🤭🤭

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 02, 13:16)
na tokiso realybes, geria, kai jos tik taskosi forume, o va kai tokios nuejo i valdzia LT, ir stumia reformas ant vaiku, tai jau kitas levelis...
dabar didele laisve zmonem degraduoti, bet na naturali ganmtios atranka.

jos nu net nesuvokia niekaip, kodel tokiu dalyku negalima viesai rasyti, na elementariai nesuvokia  biggrin.gif atrodo cia mus kazkuom nustebins ar isgasdins, nu ufonautes lotuliukas.gif panasu i vaikus, kai kazka padaro tokio pzv paruko pirma cigarete ir pasijaucia didvyriais ir visiem giriasi lotuliukas.gif

Mane tai toks juokas ima skaitant ju siandienos pasiteisinimus teletabišku stiliumi biggrin.gif
Atsakyti