Nu tu pagalvok..ale gabi jinai ant to, apgavo burbančią, kaip mergą su trim vaikais.
nu jo lezuveli labai nusaldinta turi
Papildyta:
tai tu komentuji mano postus, nes jie tau labia patinka?
kaip jus nuolat nusisnekat
As nezinau, gal rimtai turiu problemas, na nepastebejau, kad ji PASTOVIAI rasytu.
Pastoviai jai raso, primena, kad ji kazka kazkur kazkam rase..., bando apdergti isciulpeje is konteksto, ir dar aibes nieksisku veiksmu jos atzvilgiu. O ji atgalios tuo paciu juk neatkerta... Na jei ji sureaguoja, atsako, bando paaiskinti, viska daro labai, labai santuriai, be negatyvo "moralistu" atzvilgiu.
Monteverte, cia forume mes esame kas? Zmones, ar personazai? Kaip jau mienejau, jei vienas cia esanciu elgiasi kiauliskai, suprask as gyvenime esu doras, geras zmogus. Kodel Amadeja, negali buti personazu, o gyvenime tiesiog skaisti vaidilute?
Papildyta:
Negavo, moralistai tik gedos prisidare, kad pr ziuronus i langus ziuri.
O jei rimtai, kad mes visi ne sventi, visi...
Todel ir keista, kai akivaizdziai bando trypti zmogaus saviverte, zmogaus, kuris anot ju kazkada patyre smurta, o dabar visom isgalem bando stotis ant koju. Jie net savo veiksmuose kalbedami, tariamai gindami morale, dorove, patys elgiasi amoraliai. Menkina tas pacias dorovines normas. Na jei tu esi laimingas, istiesk pagalbos ranka klystanciam zmogui... Ar dybavojimas, menkinimas zmogui pades? Abejoju, ji dar giliau sumurgdys i pelke.
Tai pro žiūronus tirai nesiskaito 😅
Nebuvo to smurto. Jokio. Max kas buvo, tai trūko palaikymo iš tėvų, na ir pasitikėjimo savim. Buvau labai jautrus vaikas. Reikėjo lipimų per save, bet dabar man yra gerai, patinku sau kokia esu.
Aha negalima nuogiems bet nudistu pliaza dar viena nori atidaryt 😂 kazkur prie juros
Tai nudistų pleže galima legaliai plikinėt.