Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(uarda @ 2022 06 02, 21:42)
Bet moontes vyras tai pabegdavo nuo jos.
Tai va ji nutarė jį "alkoholikų" padaryti. Nors, kaip matom iš jos rašliavos, gėrė kaip ir visi

"Kaip visi" tai priklauso nuo aplinkos. Kai kam tai kelios taureles, o pas kaimyna tai pastoviai vaiksto ikaushe
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 20:42)
As nepavydi jei ka, va ir dabar vyro namie nera  mirksiukas.gif
Visiskai juo pasitikiu.

O kada as rasiau, kad esu blaivininke? Gink dieve, neatsisakyciau to malonumo, megstu gero vyno taure isgerti. Iseidavo vyras ir pas draugus, ir pas mamos nuvaziuodavo, visur, kur jis norejo. Uarda, jis gi ne mano nuosavybe.

Tada Kodėl kartu negeret? Kam išsiskyrete? Viskas gerai, abu megstat išgerti...ir pas draugus išeidavo. Kame reikalas? Na ir laukiat savo išgėrusio vyro. Na va taip viskas nuostabu.
Tai kame reikalas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 02 birželio 2022 - 20:47
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 02, 20:35)
Pavyzdys. Kai draugavom su MB, tai vaziuodamas savaitgaliui nupirkdavau geliu ir pora bonku vyno. Vakare ipildavau jai ir sau, o po to tik sau (nes ji nesipildavo,ir vyna isgerdavau. It jai nekilo ideja, kad galiu buti alkoholikas.

Alkoholikas tas kuris turi priklausomybe o ne tas kuris daug geria

Buten, Iodmucia, butent.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 02, 20:38)
<p>Pvz.aš burbai tyčia gan atvirai kaoką atsakiau, bet tai nepadėjo. Vistiek galvoja, kad slepiu... Nors aš tikrai labai atviras ir paprastas žmogus. Man patinka save paanalizuot. Aš mėgstu klausimus, mėgstu "o gal". </p><p></p><p>Tenka daryt prielaidą, kad spedndžia pagal save turbūt 🤔</p><p></p>

O as bunu atvira, kai zmogui noriu padeti, suteikti vilti, par parodyti ir kita varianta, kuris puikiai veikia ir pasiteisina.
Atsakyti

Is tavo pasakojimu apie ją, neimanoma susidaryti nuomonės, kad ji sveiko proto.
Papildyta:
Kas slepia nereiksmingus dalykus, o issipasakoja tai, ko nereiketu pasakoti? Pagalvok ir atsakyk.

Aš pasakoju ką pati noriu, nes įgali tai spręst.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 02, 21:44)
Is tavo pasakojimu apie ją, neimanoma susidaryti nuomonės, kad ji sveiko proto.

Na tau jos nesuprasti, ne tas lygis. Minejau, kad jau dasivazhiavai iki cambalos. Buvai visai santuri ir adekvati, dabar tai atrodo, kad geri stipriai po to sedi prie kompo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 02, 21:47)
"Kaip visi" tai priklauso nuo aplinkos. Kai kam tai kelios taureles, o pas kaimyna tai pastoviai vaiksto ikaushe

Jeigu Moontei "kaip visi', tai reiskiasi jos aplinkoje tai yra 'kaip visi, bet ne kaip alkoholikai.

Tavo mastymas šlubuoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 20:10)
Gere kaip visi, tai reiskia normos ribose. Nevaidino abstinento, bet ir nuo taures vyno neatsisakydavo.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 02, 20:47)

Na moonte rašo, kad taurė vyno.
Atsakyti

Kažkieno iš čia antroms pusėms nustatinėt diagnozes tik iš užuominų, tai....  

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 02, 21:49)
Na tau jos nesuprasti, ne tas lygis. Minejau, kad jau dasivazhiavai iki cambalos. Buvai visai santuri ir adekvati, dabar tai atrodo, kad geri stipriai po to sedi prie kompo

Niekam cia nesuprasti, nes normalios moterys su tokiais vyrais ala moterimis negyvena.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 02, 20:42)
Bet moontes vyras tai pabegdavo nuo jos.
Tai va ji nutarė jį "alkoholikų" padaryti. Nors, kaip matom iš jos rašliavos, gėrė kaip ir visi

O jus su savo vyru siamo dvyniai? Juk jis ne jusu nuosavybe, jis neturi savo hobio? Visada kai laisvas prisiutas prie jusu spadnycios? TAda jau vyras nepabega?

OK, uarda, psichologijos specialsite surado dar viena Moontes yda. Bravisimo.
Uarda, jus neisivaizduojate, kaip as kaifuoju, kai jus lukstenates, sluoksnis po sluoksnelio, o svarbiausia as tik esu katalizatorius, padedu jums atsiskleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 02, 21:50)
<p>Kažkieno iš čia antroms pusėms nustatinėt diagnozes tik iš užuominų, tai....  </p>

Maziau rasykit apie savo kukulandus ir ju gyventojus, tai niekam nekils jokiu klausimu
Atsakyti

Niekam cia nesuprasti, nes normalios moterys su tokiais vyrais ala moterimis negyvena.

O kas yra "normalios"?

Atsakyti