Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 20:57)
Kodel as negeriau, as ir dabar kai noriu mielai isgeriu. Skirtumas tik tame, kad as zinau savo saika. O mano vyras, ipila man taure vyno, bet pats negeria.

Reikalas ne gerime, o saiko nebuvime.

Tą prasme? "Gere kaip visi, tai reiskia normos ribose. Nevaidino abstinento, bet ir nuo taures vyno neatsisakydavo"
Nuo vienos taurės tapdavo alkoholikų? Tai kiek turėjo išgerti? Šaukštą vyno? 🥄 Būtų ne alkoholikas. Oi, bliamba, negaliuuu😂😂😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 02, 22:01)
<p>Burba, tada jo žmona normali, nes ne tokia kaip aš. Taip? 😉</p>

Ne, nenormalios jus abi. Kiekviena savaip, nes normalioms moterims nepatinka vyrai isistate papus.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 06 02, 22:06)
Tai kiek turėjo išgerti? Šaukštą vyno? 🥄

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 02, 21:01)
Aš nustačiau jūsų vyrui diagnozė? Rimtai? Ir kas tai per liga?

Apie ka jus cia, nepagavau kampo, Kuo tai susije su cituojamu postu?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 21:03)
Galimai ir pabego, kad dusinote.

Galimai 😂 nesiginčysiu
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 21:08)
Apie ka jus cia, nepagavau kampo, Kuo tai susije su cituojamu postu?

Paskaitykit 😁 dar karta
"Kažkieno iš čia antroms pusėms nustatinėt diagnozes tik iš užuominų, tai...."
klausiu kas nustatinėja diagnozės? Aš?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 02 birželio 2022 - 21:13
As tai rimtai noreciau suprasti kiek Moontės vyras gėrė, bo is Moontės raštų neinasi suprasti nieko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 02, 21:06)
Tą prasme? "Gere kaip visi, tai reiskia normos ribose. Nevaidino abstinento, bet ir nuo taures vyno neatsisakydavo"
Nuo vienos taurės tapdavo alkoholikų? Tai kiek turėjo išgerti? Šaukštą vyno? 🥄 Būtų ne alkoholikas. Oi, bliamba, negaliuuu😂😂😂😂😂

Butent, kai tekejau taip ir buvo.

Na kai as nelinkusi i kontrole, net vakarelio metu neskaiciavau... O ir ne ivisus jo pasibuvimus as ji lydedavau, kaip ne kaip vaikas gi buvo.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 06 02, 21:11)
Paskaitykit 😁 dar karta
"Kažkieno iš čia antroms pusėms nustatinėt diagnozes tik iš užuominų, tai...."
klausiu kas nustatinėja diagnozės? Aš?

Ir? Cia mano mintys? As uz jas privalau nesti atsakomybe? Jums viskas su galva gerai? Uarda, pagavot kabli? Ka dar pripaisysit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 birželio 2022 - 21:20
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 21:16)
Butent, kai tekejau taip ir buvo.

Na kai as nelinkusi i kontrole, net vakarelio metu neskaiciavau... O ir ne ivisus jo pasibuvimus as ji lydedavau, kaip ne kaip vaikas gi buvo.
Papildyta:
Ir" Cia mano mintys? As uz jas privalau nesti atsakomybe? Jums viskas su galva gerai? Uarda, pagavot kabli? kadar pipaisysit?

Na netikiu, kad alkoholikas gali vaidinti ~ 1 metus blaivininka. Ar jūs matet savo vyrą iki vestuvių?
Šiaip žiaurų, jeigu jūsų vyras jūs su vaiku palikdavo, o pats uliavodavo ir prisigerdavo. Girtam viskas pofik. Užuojauta

O jums viskas gerai su galva? Klausimą matote? AMD man netrukdo 😆
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 20:38)
VA dabar krikstaduros mama paskambino, pasiteirauti, kodel man taip parupo, kas atsitiko...  biggrin.gif
Nemaldaukite ir slabo neapdes, fotkes nedesiu.

Ne as istraukiau, pati litanija paraset, apie butu gavima  biggrin.gif
O kaip su koperatiniais, anais laikais buvo? Buta jei ka jis jau turejo pries mane sutikdamas.

Nesiteisinkit dėl krikšto dukros smile.gif

Kooperatinius reikėjo pirkti. O vyras iš turtingos šeimos buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 02 birželio 2022 - 21:32
QUOTE(uarda @ 2022 06 02, 21:24)
Na netikiu, kad alkoholikas gali vaidinti ~ 1 metus blaivininka. Ar jūs matet savo vyrą iki vestuvių?
Šiaip žiaurų, jeigu jūsų vyras jūs su vaiku palikdavo, o pats uliavodavo ir prisigerdavo. Girtam viskas pofik. Užuojauta

O jums viskas gerai su galva? Klausimą matote?

Manau tiek kiek ir tamsta tuos du, kurie nuo pacios pabego, neatlaike.

O man gaila jusu vyru. Kad jus vertinote juos kaip i nuosavybe. Kad jums vaikas, tai pretekstas is vyro atimti jo gyvenimo dali, izoliuoti ji. As iki siol manau, kad kiekvienas sutuoktinis privalo tureti savo erdve. Ir jei jis iseina vienas, tai nebutina traktuti kad paliko viena su vaiku. Na ziauru, ziauru... Kai boba vyra pririsa prie spadnicios.

Uzuojauta.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 02, 22:07)
Ne, nenormalios jus abi. Kiekviena savaip, nes normalioms moterims nepatinka vyrai isistate papus.

Naturalus uzaugo, nieko as nestaciau. Papai gal nezavi MB, bet zinok, pas zmones buna didesniu bedu.

Sakysim buna be kojos rankos... Tau svarniausia aisku birka
Atsakyti
Ooooo....man tai baisiai persiskaitė 'krikstaduros mama paskambino, pasiteirauti, kodel man taip parupo, kas atsitiko'

Paskambino paklausti 'o kodel tau taip cia parupo kas pas mus atsitiko?'?
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 02, 21:30)

Nesiteisinkit dėl krikšto dukros smile.gif

Kooperatinius reikėjo pirkti. O  vyras iš turtingos šeimos buvo?

O kodel as del jos privalau teisintis? Ka ji jums spejo padaryti?

Ir, pacios blogai vyras uzdirba, ar pati menkai prisidedi prie seimos biudzeto, savu pinigu nepakanka, kad svetimus knieti skaiciuoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 06 02, 21:52)
O jus su savo vyru siamo dvyniai? Juk jis ne jusu nuosavybe, jis neturi savo hobio? Visada kai laisvas prisiutas prie jusu spadnycios? TAda jau vyras nepabega?

OK, uarda, psichologijos specialsite surado dar viena Moontes yda. Bravisimo.
Uarda, jus neisivaizduojate, kaip as kaifuoju, kai jus lukstenates, sluoksnis po sluoksnelio, o svarbiausia as tik esu katalizatorius, padedu jums atsiskleisti  biggrin.gif

pas mus visi hobiai bendri ir vienodi, tam ir vyras
Atsakyti