Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 03, 21:23)
tau su galva negerai, jei nesugebi susirasti rublio kurso .

Rusija laikosi daug geriau su svao iskasenom, maistu ir sava elektra ir benzinu, nei visa vakaru europa, taigi mes ir toliau krisim i dugna, o jie kils...

Jei ten butu bent siek tiek geriau, jau sedetum lektuve i Maskva. Kol kas deja sedi Airijoje ir nesamones tauzyji... Rublio kursas tau nepadetu Rusijoje...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 03, 21:26)

Tai tame ir esme, vakaru salys dar kazkaip islaviruos, jos pasuali ir valdo, o va tokios kaip Lietuva,kurios gyvos is padackiu vakaru, kazin kaip bus.

Bus, kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 03, 21:21)
Ir pati neturetum nieko pries.
Cia taip uzhsiangazhavai lyg save noretum itikinti.

na manykis taip jei tau patogiau, as pasakiau savo nuomone, mane traukia tik vyriskas kunas, stiprus, raumeningas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 03, 21:24)
Tai tikrai nera jokia shvente. Net didziausiems putinistams

katastrofa (ir pirmiausia humanitarinė) tai, o ne šventė. Tai jiems pravalas akivaizdus, bet ir visiems kitiems: per 100 dienų neįmanoma to sustabdyt?
Atsakyti

Ne per nakti uzaugtu, per kelis metus...

Nu tai aš apie tai.

Žmogus tai nepasikeistų dėl to

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 03, 21:22)
O apskritai tai šiandien 100 dienų kaip Rusija užpuolė Ukrainą. Rusijos žiniasklaidoje draudžiama tai minėti net po "specoperacijos" grifu unsure.gif

tai ta proga kremlius atsiunte cia paisreiksti? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

Oooo...vedlys I sviesu orgazma birką kelia biggrin.gif
Patampyk aavo isdziuvusią seną skūrikę Amadejai ir paštinykei palei nosis geriau biggrin.gifjos bus bais laimingos

O tu tokia meslo kruva ,kad dar reiktu paieskot. lysk i savo tulika ir nekelk galvos nuo skyles .

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 03, 21:24)
Tu issigimelis, normalios moterys I tokius ziuri su pasislykstejimu.

Normalios? Tu gi sena boba, kam tu idomi. Paziurek i pasa.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 03, 21:27)
katastrofa (ir pirmiausia humanitarinė) tai, o ne šventė. Tai jiems pravalas akivaizdus, bet ir visiems kitiems: per 100 dienų neįmanoma to sustabdyt?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

tau su galva negerai, jei nesugebi susirasti rublio kurso .

Rusija laikosi daug geriau su svao iskasenom, maistu ir sava elektra ir benzinu, nei visa vakaru europa, taigi mes ir toliau krisim i dugna, o jie kils...

Pažiūrėsim

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 03, 21:24)
Tu issigimelis, normalios moterys I tokius ziuri su pasislykstejimu.

na man kaip is serijos visi kentaurai ir t.t. neiznau gal ka ir traukia, mane tai ne toks nei skustas nei luptas ale nei moteris, nei vyras. Bet gerai, kai visokie atranda sau poras ir savo laime.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 03, 21:27)
na manykis taip jei tau patogiau, as pasakiau savo nuomone, mane traukia tik vyriskas kunas, stiprus, raumeningas.  tongue.gif

Viskas yra, galiu ir i galva duoti, jei kyla abejoniu.
Atsakyti