Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 03, 21:28)
Normalios? Tu gi sena boba, kam tu idomi. Paziurek i pasa.

As jauna budama tokiems issigimeliams juokdavausi i veidą.
Atsakyti

Protestuodama nusimauk triusikus ir apmyzk savo lovą

Joo  lygis

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 03, 21:29)
na man kaip is serijos visi kentaurai ir t.t. neiznau gal ka ir traukia, mane tai ne toks nei skustas nei luptas ale nei moteris, nei vyras. Bet gerai, kai visokie atranda sau poras ir savo laime.

Kiekvienas puodas turi savo dangti. Sunku patiketi, kad jo zmona neturi psichiniu sutrikimu.
Atsakyti

Burba, tu konkreti homofobė. 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 03, 21:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72968027" data-time="1654280620"><div><p>Protestuodama nusimauk triusikus ir apmyzk savo lovą</p></div></blockquote><p>Joo  lygis</p>

O as jusu lygiu siandien pavarysiu 4u.gif .

Kas nepatinka, sena susiraukšlejusi birka su trijais lašais spermos?
Atsakyti
Mane domina zhmoniu nuomones tyrinejimai...

Sakysim moteru pozhiuris i "tokius".

Tai nustatytas deningumas. Jei moteris tai priima santuriai, tai nebutinai ja tas zhavi ar priimtina. Greiciausia ji ishliks santuri ir abejinga.

O visokios kudakuojacios vishtos "niekada, niekada, per mano lavona" tai su viskuo sutinka. Ir galu gale pute joms tinka, ka jau papai. Nes jos besmegenes kudakuojacios. Tai is pradziu kudakuoja viena , po to jau prieshingai.

Keista
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 03, 21:26)
Jei ten butu bent siek tiek geriau, jau sedetum lektuve i Maskva. Kol kas deja sedi Airijoje ir nesamones tauzyji... Rublio kursas tau nepadetu Rusijoje...

Idmucia, tu kaip mazas vaikas, jau visai nusisneketi pradejai, ziabiskai niekur nebus geriau jau Europoje kainos, algos susilygino panasiai, o dar galimybe dirbti nuotoliu. Bet kiekvienoje salyje reikia idirbio, uztrunka metu metus isikurti, susipazinti, rasti vaikam mokyklas, draugu, ir dar kalba nauja mokytis? doh.gif imti viska ir griauti dabar? kam taip nusisneketi?

jei jau noreciau kur isvaziuoti vaziuociau gal i koki Tailanda, ar Bali toliau nuo visu nesamoniu biggrin.gif

Nuo valiutos vertes, kainos auga arba krenta, vel kaip mazas vaikas doh.gif alga tiek greit nesikaitalioja kaip kainos. Rusam Rusijoje zinoma geriau, kai rublis stipreja.
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 21:32)
<p>Burba, tu konkreti homofobė. </p>

Pasakė pisamos mėsos gabalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 03, 21:32)
<p>Burba, tu konkreti homofobė. </p>

Jos metuose nalabai jau pasirinksi. Todel garsiai tarshka, kad vynuoges rugshcios, nes nei pasieks nei ragaus.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 03, 21:33)
Mane domina zhmoniu nuomones tyrinejimai...

Sakysim moteru pozhiuris i "tokius".

Tai nustatytas deningumas. Jei moteris tai priima santuriai, tai nebutinai ja tas zhavi ar priimtina. Greiciausia ji ishliks santuri ir abejinga.

O visokios kudakuojacios vishtos "niekada, niekada, per mano lavona" tai su viskuo sutinka. Ir galu gale pute joms tinka, ka jau papai. Nes jos besmegenes kudakuojacios. Tai is pradziu kudakuoja viena , po to jau prieshingai.

Keista

I tokius, kaip tu, žiuri tik tokios, kaip tu. Normalioms esi šlykštus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 03, 21:26)
Bus, kaip visada  biggrin.gif

2009 toks ankedotas sklande labai taikliai viska apibudinantis.
Krize skrenda per Uk, sujauke viska ten, prasinese per Prancuzija, Vokietija, atskrenda i Lietuva ir ziuri nustebusi, ir klausia, o kas cia prasinese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 03, 21:35)
Jos metuose nalabai jau pasirinksi. Todel garsiai tarshka, kad vynuoges rugshcios, nes nei pasieks nei ragaus.

Parase tas, kuris gali savo spenį pačiulpti biggrin.gif
Atsakyti