Tesla zalia reik valgyt,kad papai augtu 😁 mieline 😂
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 04, 21:09)
O vat tam tai....vat bendrauji forume su personažu, skaitai mintis ir visai nepagalvoji, kad po tuo personažu neadekvati asmenybė slepiasi. O kiek tokių gyvenime sėdi aukštose pareigose....
Lutukė adekvačisi į tas fiti miti temas reaguoja, nors nuominės ir skiriasi. Tai pilnai tikėtina, kad viskas pas ją su tuo yra gerai, nes neadekvačiai stiprios reakcijos rodo kažkokias bėdas.
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 18:03)
Uarda, tu kvaila, ar vel kabli pagavai? Negali sustoti, pradeti galva galvoti?
Tu ka nori pasakyti kad bendraujant su zmogumi virs dvieju desimtmeciu santikiai nekinta? O jei ji mirusi siuo metu, tai tam priestarauja? Moterie tau viskas gerai, rimtai, eik vitaminuku isgerti, sekle morka.
Tu ka nori pasakyti kad bendraujant su zmogumi virs dvieju desimtmeciu santikiai nekinta? O jei ji mirusi siuo metu, tai tam priestarauja? Moterie tau viskas gerai, rimtai, eik vitaminuku isgerti, sekle morka.
Moonte, jūs gal nesuvokiat. Na kaip buvo su maratonais, komformizmu, nekilnojamu turtu, atsimenat? Čia manau bus panašiai.
Tai aišku, kad kinta. Bet pas jus-ne. Nes ir toliau forumuose anyta jums nemaziau "protinga". Nors ir kaip šiltai su ja bendravot.
"Išgėriau" 😆 vitamino D
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 17:49)
As manau, kad ji teisi, apie krauja, o jus ne? Isties niekas negali buti 100 isitikines.
Rimtai? Jūms dėl savo anūko irgi kyla abejonių?
Kodėl niekas? Aš 100% įsitikinusi, mano vyras taip pat... 😂
QUOTE(uarda @ 2022 06 05, 19:56)
Moonte, jūs gal nesuvokiat. Na kaip buvo su maratonais, komformizmu, nekilnojamu turtu, atsimenat? Čia manau bus panašiai.
Tai aišku, kad kinta. Bet pas jus-ne. Nes ir toliau forumuose anyta jums nemaziau "protinga". Nors ir kaip šiltai su ja bendravot.
"Išgėriau" 😆 vitamino D
Papildyta:
"Išgėriau" 😆 vitamino D
Papildyta:
Dar per maza dozike, isgerkite dar.
Panaisiai, kaip tamstai buvo, skundimas forumo dalyvio, jo suns veisejai, ar dar neprasidejus vasarai nurasomos prognozes visai vasarai, ar Amadejos postuko istrauka, VMI preparuota citata ir t.t. ir t.t. ? Is serijos, tam kad pridergti, nupirksit ir dadesit.
Skirtumas tarp musu, maratonas, komformizmas as pripazistu savo klaidas, dar uzsirasykite ir advokato padejejos darba studiju emtu, o jus NIEAKDA.
O svarbiausia, man visiskai negeda daryti kalidas, man geda butu ju netaisyti. VA tokiom kaip jus, Uarda, klaidos peilis po kaklu
As suprantu, kad jums nekinta. Ji tikrai buvo ne kvaila, ir as su ja nesiltai, juk as rasiau, kad as norejau siltesniu santikiu, bet mes bendravome taikai, geranoriskai. As labai tai vertinu.
O kodel jos turi man kilti? Negi todel, kas sugebu izvelgti ir anytos mintyse krisleli isminties?
O man tas pats kuo jus ir tamstos vyras isitikine. Man sis klausimas isvis net nekyla.
QUOTE(Moonte @ 2022 06 05, 20:40)
.......................
.............
.....................
Skirtumas tarp musu, maratonas, komformizmas as pripazistu savo klaidas, dar uzsirasykite ir advokato padejejos darba studiju emtu, o jus NIEAKDA.
As suprantu, kad jums nekinta. Ji tikrai buvo ne kvaila, ir as su ja nesiltai, juk as rasiau, kad as norejau siltesniu santikiu, bet mes bendravome taikai, geranoriskai. As labai tai vertinu.
O kodel jos turi man kilti? Negi todel, kas sugebu izvelgti ir anytos mintyse krisleli isminties?
O man tas pats kuo jus ir tamstos vyras isitikine. Man sis klausimas isvis net nekyla.
.............
.....................
Ką istryniau, tai ten nesupratau apie ką jūs...
Kokias klaidas aš nepripažinau?
Tai dėl advokato padėjėjos supratot gana greit. Nereikėjo savaičių aiškinti. Čia daug tokių.
Tai kodėl tada rasote apie anyta, kad ji protinga su kabutemis? Nlb suprantat ką tai reiškia?
😁😁😁 Nzn. kodėl. Paskaitykit savo postą, kuri aš citavau.
"As manau, kad ji teisi, apie krauja, o jus ne? Isties niekas negali buti 100 isitikines"
Apsisperskit, ar jūs manot, kad ji teisi ar ne.
Jeigu jums tas pats, tuomet ir nereikia man klausimų uzdavineti. Ane, moonte? Gi paprasta. Aš manau, kad ji neteisi.
Papasakosiu istorija, kuri atsitiko su manimi vaiksyteje. Kazkodel man ji kylo bendraujant su pagerintuju sutve.
Kai pradejau mokytis dailes mokykloe susipazinau su grupioke. Mes pakankamai artimai susidraugavome, ji pasikviete mane i gimtadieni. Tai buvo ziema, ji gyveno Minijos gatveje, klaipedieciai zino apie ka as. Pasiule astinesti paciuzas, eisime ciuozti i "Baltijos" ciuozykla. As niekada nesu ten buvusi, susiruosiau. Nuejus i ciuozykla, supratau, kad ten tikras kosmaras, ciuozykla nepavadinsi, betonu iremintas, uzdaras plotas, padengtas ledu, na dar ijungta muzika. Ciuozinejant, prie musu prisijuge to rajono merginos. Pradejome bendrauti, ciuozti... Naujos "podruskes" nusprende isbandyti, kaip as tvirtai stoviu ant paciuzu. Mat joms susidare ispudis, kad as nelabai tvirtai stoviu. Ciuozti yra vienas, cia gali visi, bet svarbiausia yra moketi stoveti. O patikrinimas buvo toks, jos spardydamos savo paciuzomis i mano paziuzas, bande mane isversti. Na nuversti nepavyko, nebuvau as jau tokia ciuozimo ase, bet ciuozimo patirti turejau. Kazkas nenormalaus, buvo tu merginu elgesyje. Gizusi namo, is maiselio istraukusi savo paciuzas, sugebejau ivertinti tu merginu pastangu zymes likusias ant mano pries bandyma dar buvusiu baltu, be ibrezimu, be danteliu zymu paciuzu...
Cia irgi, inirtingai, bando sudirbti "baltas paciuzas", jos jas tiesiog erzina.
Kai pradejau mokytis dailes mokykloe susipazinau su grupioke. Mes pakankamai artimai susidraugavome, ji pasikviete mane i gimtadieni. Tai buvo ziema, ji gyveno Minijos gatveje, klaipedieciai zino apie ka as. Pasiule astinesti paciuzas, eisime ciuozti i "Baltijos" ciuozykla. As niekada nesu ten buvusi, susiruosiau. Nuejus i ciuozykla, supratau, kad ten tikras kosmaras, ciuozykla nepavadinsi, betonu iremintas, uzdaras plotas, padengtas ledu, na dar ijungta muzika. Ciuozinejant, prie musu prisijuge to rajono merginos. Pradejome bendrauti, ciuozti... Naujos "podruskes" nusprende isbandyti, kaip as tvirtai stoviu ant paciuzu. Mat joms susidare ispudis, kad as nelabai tvirtai stoviu. Ciuozti yra vienas, cia gali visi, bet svarbiausia yra moketi stoveti. O patikrinimas buvo toks, jos spardydamos savo paciuzomis i mano paziuzas, bande mane isversti. Na nuversti nepavyko, nebuvau as jau tokia ciuozimo ase, bet ciuozimo patirti turejau. Kazkas nenormalaus, buvo tu merginu elgesyje. Gizusi namo, is maiselio istraukusi savo paciuzas, sugebejau ivertinti tu merginu pastangu zymes likusias ant mano pries bandyma dar buvusiu baltu, be ibrezimu, be danteliu zymu paciuzu...
QUOTE(Moonte @ 2022 06 05, 20:59)
Papasakosiu istorija, kuri atsitiko su manimi vaiksyteje. Kazkodel man ji kylo bendraujant su pagerintuju sutve.
Moonte, kodėl jūs pastoviai skriaudžiama? Na čia rasot ir rasot apie tai.
QUOTE(uarda @ 2022 06 05, 20:58)
Ką istryriniau, tai ten nesupratau apie ką jūs...
Tai dėl advokato padėjėjos supratot gana greit. Nereikėjo savaičių aiškinti. Čia daug tokių.
Tai kodėl tada rasote apie anyta, kad ji protinga su kabutemis? Nlb suprantat ką tai reiškia?
"As manau, kad ji teisi, apie krauja, o jus ne? Isties niekas negali buti 100 isitikines"
Jeigu jums tas pats, tuomet ir nereikia man klausimų uzdavineti. Ane, moonte? Gi paprasta. Aš manau, kad ji neteisi.
SAvo sukciavimo. Cituojat teksta gavusileidima, o tolimesnius alygu nevykdote. Cituoajte VMI teksta, vel, nesivarginat... Brukat Amadejos citata, o reikalaujat mano paaiskinimo. Kvaila skusti virtualu oponenta, jo suns veisjaui...
ESme tame, kad svarbu pripazinti savo kalidas, os varbiausia jas istaisyti. Todel, as kaip jus, del to nekomplekuoju. O va jums, ziauriai tai skauda
Todel, kad as itariu, kad anuomet, kai ji tai sake, ne buvo susije su filosofija, tai daugiau buvo jos noras mane iskaudinti. TAi nereiskia, kad jos mintyje, nebuvo kilsto ismitnies.
Prie ko cia jus? Ir kodel as jums engaliu uzduoti klausimu? Kuo tai susije?
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2022 06 05, 21:04)
Moonte, kodėl jūs pastoviai skriaudžiama? Na čia rasot ir rasot apie tai.
Uzuojauta, o jus skaitot ir skaitot...
Vienas dziaugsmas, Uarda, mane supa, net cia SM daugiau adekvaciu moteru, su kuriom as mielai bendrauju.
QUOTE(Moonte @ 2022 06 05, 21:08)
SAvo sukciavimo. Cituojat teksta gavusileidima, o tolimesnius alygu nevykdote. Cituoajte VMI teksta, vel, nesivarginat... Brukat Amadejos citata, o reikalaujat mano paaiskinimo. Kvaila skusti virtualu oponenta, jo suns veisjaui...
ESme tame, kad svarbu pripazinti savo kalidas, os varbiausia jas istaisyti. Todel, as kaip jus, del to nekomplekuoju. O va jums, ziauriai tai skauda
Manote kad kaip jus reaguosiu liguistai.
Todel, kad as itariu, kad anuomet, kai ji tai sake, ne buvo susije su filosofija, tai daugiau buvo jos noras mane iskaudinti. TAi nereiskia, kad jos mintyje, nebuvo kilsto ismitnies.
Sukčiavimas? Žinote to žodžio reikšmė?
Dėl amadėjos paaiškinau. Maniau, jei komentuojat, tai žinot apie ką amadeja rašė. Bet akivaizdu, kad nesupratot. "Bile" komentuoti tik. Puikiai zinau, taip ten buvo Amadėjos žinutę, ne jūsų. Na parasyciau, kad ten jūsų žinutė, ne amadejos va tada būtų "sukčiavimas" 😂
Dėl VMI iki šiol nesupratot, nebeaiskinsiu. Čia reikėtų šiek tiek buhalterijoje nusimanyti. I sąskaitų plana paziurekit bent, gal suprasit.
Matau, jums tai per sunku.
Kvaila tai kvaila. Aš nk prieš
Bet jūs klaidu nepripažįstat. 😆 as kaip jus, del to nekomplekuoju. O va jums, ziauriai tai skauda ...
Galit, moonte. Bet jeigu jums tas pats (kaip pati rasete), tai kam uzdavineti?
Oi moonte, jūs nesekat diskusijos. Todėl tokie kvaili klausimai...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 05, 21:11)
Uzuojauta, o jus skaitot ir skaitot...
Vienas dziaugsmas, Uarda, mane supa, net cia SM daugiau adekvaciu moteru, su kuriom as mielai bendrauju.
Aha. 😁
Reikia bendrauti su šeima, vaikais, vyrų, draugėmis... Va čia tai tikras dziaugsmas
Koks šiandien oras
QUOTE(Moonte @ 2022 06 05, 21:59)
tave kažkas gyvenime gal labai juodino? gal ir nepelnytai? kad tu vis bandai save iškelti kaip baltą lapą, super gerą, sąžiningą ir pan., o aplink save vis pabrėži blogį?
nors kitą kartą jau rašai, kad tavo aplinka tobula, tu nemačiusi bjaurių žmonių ir pan.
jauti koks tai disbalansas? ar nejauti? galimai tai ir yra tavo gyvenimo problema
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 05, 23:37)
tave kažkas gyvenime gal labai juodino? gal ir nepelnytai?
Uarda, ar jau pakilai nuo savivertės ieškojimų kušetės? Viskas gerai? Net galiu paklausti, kaip toli tavo vyras dirba ir tu neišsigąsi?
Moonte