QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 19:22)
Ne kiti, o tu. O tu tikrai neverksi, sarkazmas.
As suprtau, kad tu nesugebi civilizuotai gyventi, santikiu kurti, bendru salycio tasku ieskoti. Jei jau susibarei tai amziams, amen. Cia tavo pasirinkimas.
Man tai buvo del ko stengtis.
Tikiuosi ir nepradesi. Nors ka as...
as tau esu kitas zmogus, keistas noras visgi.
As nepysktu ir neisskaudinu lengvai, bet jei jau zmogus pasistenge prisikti ant tiek, tai vargu ar kada turesiu su juo gerus santykius. Is tokiu kaip ten anoje temoje rasei visisko nebendravimo ir tokiu izeidinejimu iki geru santykiu nepereiciau jauciu, ypac per metus ar du. As sutinku su ta Moonte kuri rase 2008, kad visgi, jei zmogus toks, reikia ji palikti ramybeje ir nelysti i akis, nezinau kas turetu atsitikti, kad pradeti siltai bendrauti. Nebent tas zmogus labai pasikeistu, o zmones beveik nesikeicia, tagi...
ir cia ne apie susibarima, jei mane kas laikytu tokia savalka ir negerbtu mano vaiku, tai man nebutu tik susibarimas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 06 04, 19:27)
Idomiai perskaitoma, net pries smerti sutaikiau. Vadinasi vyras pas mane grizo pries savo motinos mirti. Saunuolis, reiks padekoti, kad spejau susitaikyti.
kaip rasai taip ir skaitau.
2008 - pykstates dar vis ir nebendraujat.
2022 rasai seniai mire ir kad po vyro grizimo susitaiket, tai vadinasi 2008 dar nebuvot susitaike su vyru?
kurios mano isvados neteisingos?
Pagal tai, ka rasai susitaikyti galejot tik po 2008, vadinasi tada tik ir vyras grizo ir nepraejo daug metu, nes seniai mire, tai nu speju bent 5 m jau mirusi turetu buti, jei jau seniai? nors man seniai butu bent 10m.