QUOTE(Monteverte @ 2022 06 17, 11:16)
o tai kur? kažkur Balbieriškyje ant pievos? nu tai pasijuoks tie "valdovai" ir viskas
nekalti, sąžiningi, bent ką gero darantys neturi ko slėptis už tvorų. Kodėl Puidokas, Kepenis nebijo į žmones išeiti, į vidurį minios? net Gražulis nebijo
Butent, kai nesi kaip kiaule atsilupus ir nereikia bijoti zmoniu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 17, 11:26)
žinoma, tik ne Gražulį aišku. Kepenis būtų puikus sveikatos ministras. Ar geriau kažkokia dulkelė, kuris nieko bendro neturi, net sveikatinimo mokyklos? Kaip tik nereikia gyvenime visko taip apsunkinti ir grįsti nesąžine, suktumais ir pan. ir ministru skirti "teisingą pasikėlusį klapčiuką", kuris gerai kažkieno įsakymus vykdys. Ministras ir turėtų būti žemiškas, visiems prieinamas, o ne kalbantis aukštomis frazėmis, kai Lietuva - didžiulis kaimas, pensininkų šalis. Sveikatos ministras ir turėtų į patį sveikatinimą orientuotis, į prevenciją ligų visų pirma. Pats būti pavyzdžiu, turėti sveikatingumo mokyklų, būti sveikuolis ar pan. Valdžia realiai turi būti žmonėms, o ne su kokiais tik iliuminačiais bendradarbiauti.
Čia kaip Ruandos ar pan. šalies prezidentas chalupoje gyveno, nes jo moto buvo: taigi mūsų šalis biedna, mes paprasti tokie, tai negi aš rūmuose turiu gyventi, kai kiti vargsta? aš juk žmonių prezidentas, atspindžiu žmones.
taip butent.
oi dar labai toli lietuviu valdzia iiki tokio samoningumo...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 11:49)
Aš tai uš užsienio vežuosi alkoholį ar arbatas su saldumynais 😆😆</p>
ir kazin ko? kaip pas jus gi taip viskas gerai?
man nereikia maisto produktu is uzsienio veztis, kad pigiau butu
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 11:53)
Tai aišku, 12 klasės egzus gerai išlaikyt tereikėjo. Ir stok kur nori.</p>

tu taip uzsienieciam pasakok, ne tiem, kas patys tame gyveno. Kiek zinai gydytoju, kurie profkes pirmiausia buvu baige?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 11:55)
Kokia nesąmonė

akivaizdžiai nesuvoki, kokia ministrų kasdienybė, funkcijos ir galimybės:)</p>
suprantam, kuo daugiau prisiplesti i savo kisenes
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 12:13)
Monteverte, kam kalbėt, o tau tai tiksliai patylėt
Beje, nesąmones rašot apie po 9-10 klasių išėjusius. Tarp jų žinau ir profesorių, ir humanitarinių mokslų daktarų. Ir ne vieną. Pavyzdžiui, po 9 (ar tada dar 8) klasių stojo į dailės technikumą, po jo - į dailės akademiją. Baigė puikiai. Vėliau apsigynė disertaciją, dėstė. Ir tai nevienetiniai atvejai.
nu kur tu nezinosi
Ka cia kliedi? technikumai buvo po 12 arba sneki apie neaisku is vis kokius laikus 70m? mes snekam apie 90+

ir technikumas ne proftechnine
vienetiniai ir kaip pati rasai jau is mano tevu kartos apie ka is vis kalbos nebuvo. BUvo pokaris visai kitas supratimas.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 17, 12:18)
<p>Yra toks posakis:gyveni ir mokais .</p><p>Nueikit pas imones savininka ir paklauskit kiek mokslu jis baige 😂</p>
montekrista kokios imones savininke?
Taip zmones ir be didelio issilavinimo daug pasiekia kai kurie, bet nedidelis issilavinimas tai ne garantas pasiekti kazka, nemaisyk tu dvieju dalyku. Ir issilvainimas dar niekam nepakenke kazka pasiekti. Issilavinimas prideda ziniu, ne proto deja.