Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Na, ir kaip tavęs Kremliaus nuopisa (nusirašančia) nevadint: vėl Šarajavu daliniesi? Manai, kad kažkas tuo patikės?

Kas dar ten pas tave pagal metodičkos planą?
Atsakyti

Žinove, į kokį Telšių dailės technikumą dar įstot po tų 8 klasių reikėjo ax.gif

O tai kaip gruodelka, irgi tik biedniems arba su prastais pažymiais?

Man reikėjo laikyt egzus į profesinę 😁😁 laikiau atsipūtus ir pyst l gerai 😆

Atsakyti

Arbūzėli, yr tos veiklos. Man reik galvą pravėdint :)

Į miestą varyk 😅

Aš ryte treniruotėj, tada su šunimis į trasą😅 ir dienos beveik nėr:(

Atsakyti

Teisingai ' pastebejai 👍 liezuvis tik naglas, kaip pas valytoja.

Svarbiausia tie emigrantai visi tokie ,ir ne as vienas ta pastebejau .Prapuole pas juos kultura .Nelaimingi jie zmones ,ten atejunai o cia emigrantai . taskas

Ne, tie, kurie save ten realizavo , normalūs. Iš šviesos, Tereza-visai kita klasė

Atsakyti

Lerva iš kelionių lauktuvių neveži? Na, taip, 8 metus niekur nebuvai, bet iki to? 

Pvz iš Japonijos vežiausi japonišką viskį ir jų arbatas su saldumynais, tai, ko čia nerasčiau taip easy

Iš Berlyno vaikams šokoladai

Iš Italijos buvo limončela lauktuvėms ir etc  

O ru tuščiom grįžtum?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 14:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72971475" data-time="1655460724"><div><p>Žinove, į kokį Telšių dailės technikumą dar įstot po tų 8 klasių reikėjo vartotojo įkelta nuotrauka

O tai kaip gruodelka, irgi tik biedniems arba su prastais pažymiais?</p></div></blockquote><p>Man reikėjo laikyt egzus į profesinę 😁😁 laikiau atsipūtus ir pyst l gerai 😆</p>

Siuvėjėlė tu musu fabryčna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 14:57)
<p>Lerva iš kelionių lauktuvių neveži? Na, taip, 8 metus niekur nebuvai, bet iki to? </p><p>Pvz iš Japonijos vežiausi japonišką viskį ir jų arbatas su saldumynais, tai, ko čia nerasčiau taip easy</p><p>Iš Berlyno vaikams šokoladai</p><p>Iš Italijos buvo limončela lauktuvėms ir etc  </p><p>O ru tuščiom grįžtum?</p>

Kaip baisu, kai bunant tokiu metu, uzsienio salis, kuriose pabuvojai (iskaitant ir darbo komandiruotes), gali suskaiciuoti ant vienos rankos pirstu.

Tau dar daug reiks dirbti, kad mus prisivyrum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 birželio 2022 - 14:00

Jus tai ką? Tave? 😅kur jau man iki tavęs 😅

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 17, 14:28)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir priedo labai daug bukumo ir kvailumo.
maza nepasirodys lotuliukas.gif jau einu pabijosiu lotuliukas.gif
tavo postai man kaip anekdotai kasdieniniai, nors kai pagalvoji, jei zmogus taip is rimto raso, tai nereiktu is jo juoktis,  biski negrazu... unsure.gif

Gyvenima leidziant archyvu dulkese, manau pradedama gyventi paraleliniame pasaulyje.
Atsakyti

Gyvenima leidziant archyvu dulkese, manau pradedama gyventi paraleliniame pasaulyje.

O kur gyvenama valant wc? 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 15:00)
<p>Jus tai ką? Tave? 😅kur jau man iki tavęs 😅</p>

Iki manes, tai tu net nesvajok dašokti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 15:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72971516" data-time="1655467305"><div><p>Gyvenima leidziant archyvu dulkese, manau pradedama gyventi paraleliniame pasaulyje.</p></div></blockquote><p>O kur gyvenama valant wc? </p>

Pasirodo gyvenama geriau, nei profkinei siuvejai bunant biggrin.gif

Tave tevai I profkę išstūmė del tavo glušumo ar biednystos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 birželio 2022 - 14:08

Pvz   masaza su aliejuku ,jei kas padarytu ....  😁

Mano firminis maszas : vaikiskas aliejukas ,smilkalai .  😁

😍

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 17, 15:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72971483" data-time="1655461549"><div><p>Pvz   masaza su aliejuku ,jei kas padarytu ....  😁</p><p>Mano firminis maszas : vaikiskas aliejukas ,smilkalai .  😁</p></div></blockquote><p>😍</p>

Ka gero šiandien veiks tavo drauges, o tu sededama namie joms pavydesi?
Atsakyti