Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Pastatysit namą ir pirmyn😅 

Tai joooo

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 17, 15:41)
Ne visi neigalūs yra stiprios sielos zmones. Tie, kurie nestiprus, tie visada iesko priekabiu prie sveikų. Toks vaizdas, kad visi jiems skolingi.

Tame ir esmė, bezdarna "menininke", kad vaizdas. Tik tavo neadekvačioj vaizduotėj tai vaizdas. Beje, ne pirmą kartą - kažkada rašei, kad pas tave į svečius UK prašiausi (čia buvo labai juokinga), dabar vėl... Žinai, tu man tokia bačkoj auginta - per skylę maitinta. Ir Dubajus tau nepadės. Mat nėra erudicijos. Ir siela tavo labai tamsi. Su tokiomis nei bendrauju, nei priekabių ieškau. Bet jei jau šioje temoje esi ir man drįsti kažką rašyti - atsakysiu: taip, mažai nepasirodys biggrin.gif
Atsakyti

Netoli Maldyvu esu buvus biggrin.gifSeišeliuose

Va čia suprantu 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 17, 15:40)

akivaizdu, nezino kas yra citavimas, argumentavimas, logika, informacijos pasitikrinimas, susiradimas, palyginimas ivairiu saltiniu ir t.t..

Čia apie save parašei tikrai labai adekvačiai.
Atsakyti

Nesuvoks:) 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 17, 15:18)
<p>.</p><p></p><p>Norėčiau Maldyvus</p>

Nk ypatingo. Pirmomis dienomis wub.gif bet greitai pripranti prie grz vaizdų..Max 3 dienos. Tas pats per tą patį. Man labiau patinka keliauti, na kad būtų pažintine/poilsinė 😁
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 16:10)

Ne 😆
Grynai apie jus.
Pvz. nesugebėti rasti šaltinį pagal citojama tekstą.. net negalvojau, kad taip būna. O pasirodo dauguma iš jūsų nemoka, tokių elementarių dalykų ... Ką ten apie logika jau kalbėti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 birželio 2022 - 16:30
QUOTE(uarda @ 2022 06 17, 17:27)
Nk ypatingo. Pirmomis dienomis  wub.gif bet greitai pripranti prie grz vaizdų..Max 3 dienos. Tas pats per tą patį. Man labiau patinka keliauti, na kad būtų pažintine/poilsinė 😁
Papildyta:

Ne 😆
Grynai apie jus.
Pvz. nesugebėti rasti šaltinį pagal citojama tekstą.. net negalvojau, kad taip būna. O pasirodo dauguma iš jūsų nemoka, tokių elementarių dalykų ... Ką ten apie logika jau kalbėti....

Kokių šaltinių? Kokia logika? Čia jau trejus metus tuo neužsiimam. Nepastebėjot? Logiškai nesuvedėt, kodėl?
Atsakyti

Nk ypatingo. Pirmomis dienomis wub.gifbet greitai pripranti prie grz vaizdų..Max 3 dienos. Tas pats per tą patį. Man labiau patinka keliauti, na kad būtų pažintine/poilsinė 😁
Papildyta:
Ne 😆
Grynai apie jus.

Negi manai, kad kas nors ieškotų lervos paklodžių šaltinių? :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 17:36)
Negi manai, kad kas nors ieškotų lervos paklodžių šaltinių? smile.gif</p><p></p>

A, supratau, Uarda kalba apie savo citatas, kurias ji vis be šaltinio įmeta, o jos klausia iš kur čia?

Tai štai, Uarda, ką aš Tamstai pasakysiu: "пизди, но знай меру". Kitaip tariant, jei jau publikuoji cituojamą tekstą viešoj erdvėj, tai ir jo šaltinius nurodyk. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 17 birželio 2022 - 16:48
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 17:47)
A, supratau, Uarda kalba apie savo citatas, kurias ji vis be šaltinio įmeta, o jos klausia iš kur čia?

Tai štai, Uarda, ką aš Tamstai pasakysiu: "пизди, но знай меру". Kitaip tariant, jei jau publikuoji cituojamą tekstą viešoj erdvėj, tai ir jo šaltinius nurodyk. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis.

Priedurne biggrin.gif gal tu cia paaiskinsi personazams ka rasyti ir kaip rasyti? biggrin.gif biggrin.gif
Ale nusižvengiau, kaip kumele garsiai, perskaicius tavo gliukas. biggrin.gif

Nu gryna fytiulka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 birželio 2022 - 16:55
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 17, 17:54)
Priedurne  biggrin.gif  gal tu cia paaiskinsi personazams ka rasyti ir kaip rasyti?  biggrin.gif  biggrin.gif
Ale nusižvengiau, kaip kumele garsiai, perskaicius tavo gliukas.  biggrin.gif

Nu gryna fytiulka  biggrin.gif

Jo. Ir kas man neleis? Gal tu, "menininke"? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 17:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72971566" data-time="1655476057"><div><p>Nk ypatingo. Pirmomis dienomis vartotojo įkelta nuotraukabet greitai pripranti prie grz vaizdų..Max 3 dienos. Tas pats per tą patį. Man labiau patinka keliauti, na kad būtų pažintine/poilsinė 😁
Papildyta:
Ne 😆
Grynai apie jus.
Pvz. nesugebėti rasti šaltinį pagal citojama tekstą.. net negalvojau, kad taip būna. O pasirodo dauguma iš jūsų nemoka, tokių elementarių dalykų ... Ką ten apie logika jau kalbėti....</p></div></blockquote><p>Negi manai, kad kas nors ieškotų lervos paklodžių šaltinių? smile.gif</p><p></p>

Dabar mums visiems aisku kodel tovo postai tokie tupi. Nes tave tevai isgrudo i profke del tavo tupumo .
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 17:56)
Jo. Ir kas man neleis? Gal tu, "menininke"? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

As suprantu tavo skausmą biggrin.gif . Nori buti in charge, bet nei darbe, nei namie nera kam pavadovauti, tai cia juokini personazus su savo noru pavadovauti biggrin.gif
Atsakyti