Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 17, 17:58)
Dabar mums visiems aisku kodel tovo postai tokie tupi. Nes tave tevai isgrudo i profke del tavo tupumo .

Ir po to ji dar bakalaurą, magistrą apsigynė rolleyes.gif Visi žinom.

Ir jau dabar tikrai žinom, kas tu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 17, 18:00)
Dabar mums visiems aisku kodel tovo postai tokie tupi. Nes tave tevai isgrudo i profke del tavo tupumo .
Papildyta:

As suprantu tavo skausmą  biggrin.gif . Nori buti in charge, bet nei darbe, nei namie nera kam pavadovauti, tai cia juokini personazus su savo noru pavadovauti  biggrin.gif

Ne, aš ne tu, aš nevarinėju iš temų kaip tu - aš tiesiog šiandien taip noriu - tave paerzint ax.gif . Ir ne tik rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 16:47)
A, supratau, Uarda kalba apie savo citatas, kurias ji vis be šaltinio įmeta, o jos klausia iš kur čia?

Tai štai, Uarda, ką aš Tamstai pasakysiu: "пизди, но знай меру". Kitaip tariant, jei jau publikuoji cituojamą tekstą viešoj erdvėj, tai ir jo šaltinius nurodyk. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis.

Na va supratot pagaliau 😂 Čia jums ne mokyklą, ne univeras ar pan. Kaip noriu taip ir rašau. Noriu idedu, noriu-ne. Jeigu nesugebat rasti net savo tekstu tai čia tik jūsų problemos, ne mano. Reikėjo ne prof. Mokykla baigti, o bent 12 klasių vid. Mokyklose.
O jūs tuomet, jei jau rasot viešoj erdvėj, tai be klaidu pasistenkit. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis. 😂😂😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 birželio 2022 - 17:04
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 18:02)

jo jo, žinom, matėm, sveikinom tiesiog, gėlių nešėm, vestuvėse dalyvavom, vaikus krikštyjom, šunis į parodas kartu vedėm biggrin.gif
realybė šaukia paštininkę, primindama apie forumus ir personažus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 18:00)

Ir jau dabar tikrai žinom, kas tu unsure.gif

Jo, tikim biggrin.gif
Tuo paciu metu gynesi, kaip ir dalyvavo swingeriu vakareliuose? biggrin.gif Ji tiek pagauta melagystese cia biggrin.gif O jos nemokejimas...nesugebejimas isreiksti savo minciu giliuose bendravimuose parodo jos mentalitetą. Profkese gi nemokina isreiksti savo mintis idomiai, profkese moko daryti savo darba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 17 birželio 2022 - 17:08

A, supratau, Uarda kalba apie savo citatas, kurias ji vis be šaltinio įmeta, o jos klausia iš kur čia?

Tai štai, Uarda, ką aš Tamstai pasakysiu: "пизди, но знай меру". Kitaip tariant, jei jau publikuoji cituojamą tekstą viešoj erdvėj, tai ir jo šaltinius nurodyk. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis.

Aaa😆

Ps, cituojant, kur tai bevyktų, būtina nurodyti šaltinį. 

Atsakyti

Na va supratot pagaliau 😂 Čia jums ne mokyklą, ne univeras ar pan. Kaip noriu taip ir rašau. Noriu idedu, noriu-ne. Jeigu nesugebat rasti net savo tekstu tai čia tik jūsų problemos, ne mano. Reikėjo ne prof. Mokykla baigti, o bent 12 klasių vid. Mokyklose.
O jūs tuomet, jei jau rasot viešoj erdvėj, tai be klaidu pasistenkit. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis. 😂😂😂

Ty tu nori, kad kažkas ieškotų citatų autorių? Univere irgi diplominį, magistrinį taip rašei? 😆😆

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 17:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72971571" data-time="1655477279"><div><p>A, supratau, Uarda kalba apie savo citatas, kurias ji vis be šaltinio įmeta, o jos klausia iš kur čia?

Tai štai, Uarda, ką aš Tamstai pasakysiu: "пизди, но знай меру". Kitaip tariant, jei jau publikuoji cituojamą tekstą viešoj erdvėj, tai ir jo šaltinius nurodyk. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis.</p></div></blockquote><p>Aaa😆</p><p>Ps, cituojant, kur tai bevyktų, būtina nurodyti šaltinį. </p>

O klaidas daryti? Na pvz. Kaip tu darai.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 17, 18:03)
O jūs tuomet, jei jau rasot  viešoj erdvėj, tai be klaidu pasistenkit. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis. 😂😂😂

Gaila, bet Jūs nesupratot, kaip korektiškai įkelti nuorodas viešoje erdvėje. Bet jau mane vid. mokykloj tai mokė, o jus?
Atsakyti
Jus visi perskrolinkit montekristos postus.
Nerasite ne vieno idomaus ar intriguojancio posto.
Dabar visi gerai suprantam is kur kojos dyksta. Profkės mentalitetas.
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 06 17, 18:03)
O jūs tuomet, jei jau rasot  viešoj erdvėj, tai be klaidu pasistenkit. Mat SM naujas ir senas formatai yra tokie, kokie yra. Tataigis. 😂😂😂

Gaila, bet Jūs nesupratot, kaip korektiškai įkelti nuorodas viešoje erdvėje. Bet jau mane vid. mokykloj tai mokė, o jus? Tataigis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 17, 17:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data->Ty tu nori, kad kažkas ieškotų citatų autorių? Univere irgi diplominį, magistrinį taip rašei? 😆😆</p>

Na tai kai meluoji, tai aišku, kad neprisimeni net savo citatų 😁😁😁
Tai čia univeras? Kodėl klaidas tada darai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 17 birželio 2022 - 17:11
QUOTE(paštininkė @ 2022 06 17, 18:09)
Gaila, bet Jūs nesupratot, kaip korektiškai įkelti nuorodas viešoje erdvėje. Bet jau mane vid. mokykloj tai mokė, o jus?

O kodel kiti turi daryti, kaip tu darai? Tu - Jurgelis Meistrelis? biggrin.gif
Atsakyti