Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Asmeniškai visada turėjau hobį vaikščioti ant ribos. Ant, bet ne už 😁

Durniuoja kas kaip. Svarbu su protu 🙂

Dėl to negalima įsimylėt jokių svetimų nelaisvų vyrų, kad ir visi galai medum patepti. 

Kojuose virpuliukai 😁  

Vienas pazystamas issiskyre su zmona , palakste pora metu (apejo visas laisvas)  ir vel suejo atgal 😁  sake (zmona gerai pi...s)😂

Man sake, kad del moters meiluzes nepyktu, bet jei su vyru, tai pasishlykshtetu. Nes vyrai shlykshtus

O pasvingeriaut 😁

taip, per žinias sakė, kad niekas nebenorėjo jiems nuomoti
Papildyta:
nu va, kai nori gali ką doro parašyti smile.gif

O visa laika nedoro rasau , tarp dangaus ir pragaro 😁 

O tu visa gyvenima dora busi ir numirsi nepabandzius velnio vaisiu 😂

Atsakyti

taip, per žinias sakė, kad niekas nebenorėjo jiems nuomoti
Papildyta:
nu va, kai nori gali ką doro parašyti smile.gif

patiems pirmiems pasiseke ,rado busta darba .Kurios darbscios iskart nuejo dirbti ,tiko bustas o kurios isrankios tai jos nieko neranda ir iesko busto darbo, per visa LT .

O ka geriau butu isileide tuos kurdus,afrikancus,afganius ....As tuos is arti maciau  ;lietuviskai nemoka,rusiskai nemoka, angliskai kas trecias ,moka afganiskai -tai ka mums afganiskai mokintis 😁?

zmones visur tokie patys 

Atsakyti

patiems pirmiems pasiseke ,rado busta darba .Kurios darbscios iskart nuejo dirbti ,tiko bustas o kurios isrankios tai jos nieko neranda ir iesko busto darbo, per visa LT .

O ka geriau butu isileide tuos kurdus,afrikancus,afganius ....As tuos is arti maciau  ;lietuviskai nemoka,rusiskai nemoka, angliskai kas trecias ,moka afganiskai -tai ka mums afganiskai mokintis 😁?

zmones visur tokie patys 

Sutinku, kad tokie patys

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 20, 06:28)
tu visa gyvenima dora busi ir numirsi nepabandzius velnio vaisiu 😂</p>

bandyti reikia būnant laisvu, o aš nelaisva
jei netenkina savas, reikia skirtis
jei tenkina, nereikia kitų
jei viliosiu svetimus, galimai po to kita nuo manęs nuvilios arba buvusi prakeiks; aišku, galima keikt atgal, prisirišinėti diedą, jį valdyti ir pan., bet ar tai normalus gyvenimas? koks normalus žmogus tokio norėtų? čia sena tiesa kaip pasaulis, krikščionys jos nesukūrė, tiesiog paėmė ir perrašė: nesvetimauk ir negeisk svetimų, nes visų pirma pats nelaimingas būsi
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 20, 06:42)
patiems pirmiems pasiseke ,rado busta darba .Kurios darbscios iskart nuejo dirbti ,tiko bustas o kurios isrankios tai jos nieko neranda ir iesko busto darbo, per visa LT .</p><p>O ka geriau butu isileide tuos kurdus,afrikancus,afganius ....As tuos is arti maciau  ;lietuviskai nemoka,rusiskai nemoka, angliskai kas trecias ,moka afganiskai -tai ka mums afganiskai mokintis 😁?</p><p>zmones visur tokie patys </p>

aš gi nekonstatuoju kas mums geriau ar blogiau
aš tiesiog be jokių poteksčių pasidalinau tuo, ką išgirdau ir tiesiog pasvarsčiau kodėl taip
tai arba lietuviai ne tokie kokie geriečiai dėjosi arba tiesiog neturi galimybių tiek dengti už ukrainiečius, jei valstybė neremtų
Atsakyti

Peršalau...

Ryškiai už griekus 😂

Atsakyti

Kiekvienas protingas supranta ,kad norint pavalgyt ,apsirenkt -reikia dirbti ,susikalbeti atvaziavus i svecius -moketi bendrauti ir moketi vietine kalba. 

Kiek gali buti labdara , kiti tuom ir naudojasi .Mes visi dirbam ,mokam baisinius mokescius .Kurie tai suprato ,jiem jokiu problemu - turi darba ,nuomojasi busta , no problem

Atsakyti

Kiekvienas protingas supranta ,kad norint pavalgyt ,apsirenkt -reikia dirbti ,susikalbeti atvaziavus i svecius -moketi bendrauti ir moketi vietine kalba. 

Kiek gali buti labdara , kiti tuom ir naudojasi .Mes visi dirbam ,mokam baisinius mokescius .Kurie tai suprato ,jiem jokiu problemu - turi darba ,nuomojasi busta , no problem

Būtent

Atsakyti

Peršalau...

Ryškiai už griekus 😂

:D Dabar visos nelaimes bus uz griekus :D . Kodel seni zmones pradeda tiket Die... ?

Atsakyti

Labai negalima sirgt, nes turiu rimtų planų Joninėms.

Atsakyti

:D Dabar visos nelaimes bus uz griekus :D . Kodel seni zmones pradeda tiket Die... ?

Tada ne taip baisu mirti gal. Mato kažkokį egzistencijos  tęstinumą

Atsakyti

Tada ne taip baisu mirti gal. Mato kažkokį egzistencijos  tęstinumą

Aš tai manau gyvent čia reik, o ne tikėtis, kad ten kažkur geriau bus 😁

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 18, 22:17)
O, jei tau kokie 45, šeimą turėjai, vaikus turi ir nori gyvent sau? 🤔</p>

Nu ir? Iki 45 m. Dėl ko gyveno? Dėl vyro (alkoholiko, smurtautojo ir t.t.)? Ir tik 45 m. Suaugo, suprato ir užsimanė gyventi sau? Ar kaip? Ar vaikai trukdė gyventi sau?
Aš pvz. Gyvenu sau. viską ką darau dėl kitų, tai aš darau, dėl savęs, nes man tai žiauriai patinka. patinka padėti žmonėms, vienišam kaimynui, gyvūnams, patinka būti su vaikais, stebėti kaip jie auga, atsakyti į jų klausimus, buti su vyrų, draugėmis, patinka keliauti...
Žmogui reikia gyventi dėl kažko, būti kažkam reikalingu. Toks ir yra gyvenimas sau.
O kas nenori, tai nereiketu ir gimdyti tu vaikų, kurie tau nereikalingi, trukdo gyventi, nereikalingas tada ir vyras, su kurio tu gyveni ne sau. Ar ne? Na kam reikia aukotis? O vėliau sakyti: Na, va pagaliau pradėjau gyventi sau. O iki tol, Na kam gyventi dėl kitų? Net Iki 45m... Ką drauge, giminė, kaimynas pasakys? Na jeigu išsiskirsiu, jeigu neturėsiu vaikų, vyro ir t.t.. tada taip, gyvenai ne sau.
O galutinai issioperuoti savivertes likucius, bėgioti per zenotus vyrus, laukti jų meilės, svajoti su jo sukurti šeimą. Nors ir žinai, kad tai nerealu, susidėti su alfonsas. Na mano galva, niekaip nesirisa su gyvenimu dėl savęs. Tai kažkokia saviapgaule.
Va pvz. kažkas gyvena dėl savęs ir vaikus gimdo ~40-ies.
Mano klasiokė neseniai pagimdė, tai septintam dangui, laiminga, keliauja, sportuoja... vnz. gyvena dėl savęs. Ji vos ne pensininkė bus kai tas vaikas baigs mokslus. Va tada, tavo nuomone, ji galės pagyventi dėl savęs? Ne, ji ir dabar mėgaujasi gyvenimu, gyvena sau...
Aš nesuprantu kaip galima gyventi ne dėl savęs. Na nebent koks vergas ar kalinys esi. gi niekas jėga neverčia gimdyti vaikų, tuoktis ir t.t..

Atsakyti