Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amd* @ 2022 06 20, 10:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72972244" data-tim
Aš žinau ką rašau 😁</p>

Tai kasdien susitinka? Ar tas daug kartą į men.? 😂😂😂
Atsakyti

Tai kasdien susitinka? Ar tas daug kartą į men.? 😂😂😂
Turiu minty,  kad per kartą daug 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 20 birželio 2022 - 10:48
QUOTE(Amd* @ 2022 06 20, 10:45)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72972246" data-time="1655714569"> Tai kasdien susitinka? Ar tas daug kartą į men.? 😂😂😂</blockquote> Turiu minty,  kad per kartą daug 😂

Tai tada visai nk tas vedęs vyras jai. Na svarbu daug ir geras, nors kartą/mėn. 😁 Visokių tų žmonių pasirodo yra.
Apie moralę tai nesneku, man būtų žema. Man apart sekso, reikia, kad vyras mane mylėtų, gerbtu ir aš jį.
Nors ir koks geras tas seksas būtų. Yra gi ir vienišų vyrų. Nejaugi nesutinka normalių vyrų, tuo labiau turi savo verslą, važinėja į mocų tūsus po visą Pabaltijį ir šiaip visur. Gi susitinka, iesko tu vyru. Na keista lb.
Mano kolegė susipažino su savo būsimu vyru, kai įvažiavo jam į galą su savo maske. Iki tol 2 m. Jokių vyrų "nemate", neieškojo 😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 20 birželio 2022 - 11:23
Sveikatos teisės institutas STI
„Klausimas – kodėl Lietuvoje tokie rezultatai, kurie yra vieni prasčiausių, kalbant apie mirtingumą“, – sakė ekonomistas Žygimantas Mauricas.
Įtakingas medicinos žurnalas „Lancet“ skelbia, kiek asmenų mirė daugiau, lyginant su įprastu mirštamumu. Kreivė rodo, kad perteklinių mirčių skaičius, tenkantis 100 tūkst. gyventojų Lietuvoje yra 4 kartus didesnis nei Švedijoje.
„Reikėtų kažkokias išvadas pasidaryti. (…) Ir matyt, kad mes turime tikrai didelių iššūkių su savo sveikatos apsaugos sistema“, – kalbėjo ekonomistas Ž. Mauricas. Perteklinių mirčių skaičiumi Lietuvos padėtis yra blogiausia Rytų Europoje. Mus pranoko tik Baltarusija.
Į kritiką dėl perteklinio mirtingumo sveikatos apsaugos ministras A. Dulkys atsako, kad mirčių statistika yra ne mūsų pusėje ne tik dėl koronaviruso, šis rodiklis buvo vienas didžiausių ES ir iki pandemijos.
Visgi perteklinis mirtingumas kalba jo padidėjimą pandemijos laikotarpiu. Būtent pagal šį rodiklį Lietuva atrodo tragiškai pasaulinėje statistikoje.
Gal jau laikas susimąstyti, nustoti ignoruoti kritiką, bet pripažinti pandemijos valdymo klaidas, į kurias dėmesį bandė ir bando atkreipti STI?
Atsakyti

Kas dėl moralės, tai amoralu bandyt nuviliot vedusį vyrą ar iš kelio švest dorą, o kažką su velnio  neštu ir pamestu.... kokis čia amoralumas? 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 20, 11:34)
<p>Kas dėl moralės, tai amoralu bandyt nuviliot vedusį vyrą ar iš kelio švest dorą, o kažką su velnio  neštu ir pamestu.... kokis čia amoralumas? </p>

Mūsų supratimas skirtingas...tai lb priklauso nuo auklėjimo. Man nesvarbu vyras doras ar nedoras, jis vedęs ir taškas.
Tai tuomet tavo vyrą nuvilios kokia gražuolė jauna, tai bus moralu. 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 20 birželio 2022 - 11:42

Mūsų supratimas skirtingas...tai lb priklauso nuo auklėjimo.
Tai tuomet tavo vyrą nuvilios kokia gražuolė jauna, tai bus moralu. 😁

Ten dar klausimas kas ką... Tas vyras nusikadrino realiai ją. 

Nenuvilios to mano vyro . Tikiuos 😁

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 20, 11:17)
Tiek, jad labsi jau jai sex patinka, geras ir daug 😂</p>

Na, jei jai tinka toks gyvenimas- valio. Tik kad pati neįsikliopintų, ašarų daug bus...
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 20, 05:42)
pirmiems pasiseke ,rado busta darba .Kurios darbscios iskart nuejo dirbti ,tiko bustas o kurios isrankios tai jos nieko neranda ir iesko busto darbo, per visa LT .</p><p>

Ne visiems. Pažįstu nemažai kas grįžo arba išvažiavo į kitas šalis. Prie ko čia isrankumas? Va pvz., Ji išranki?
"Klaipėdoje įsidarbinusios ukrainietės alga siekė 360 eurų: įmonė beda pirštu į mokesčių sistemą
Lina įsikišo ir viskas išsisprendė. Mums dabar moka normaliai. 560 eurų į rankas. (Gaudavome) apie 360 eurų. (...) Buvo susirinkimas ir mums pasakė, kad mokės kaip įprastai mokama lietuviams“, – sakė Oksana."..."
Atsakyti

Na, jei jai tinka toks gyvenimas- valio. Tik kad pati neįsikliopintų, ašarų daug bus...

Jau įsikliopino.

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 20, 11:43)
<Ten dar klausimas kas ką... Tas vyras nusikadrino realiai ją. </p><p></p><p>Nenuvilios to mano vyro . Tikiuos 😁</p>

Koks skirtumas kas ką? Kodėl ne kiekvieną moterį galima nusikadrinti? Arba ne kiekvieną vyrą?
Realiai gi gamtoje kaip yra: "Сука не захочет, кобель не вскочет"
Va taviski nusikadrins ir sakys: aš nekalta, jis nusikadrino mane... O realiai abu kalti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 20 birželio 2022 - 11:54
Amadeja, paaiskink placiau kokius santykius tu propoguoji.
Atsakyti