O tave isleidzia ,,palakstyt,, vienai?Lakstyt kartu įdomiau 😉
Lakstyt kartu įdomiau 😉
😁
beje, Idomucia irgi neteisus su tom nekaltom, nesuteptom ir jų vertingumu. Vertingi tie žmonės, kurie rūpinasi vienas kitu. Gerai santarvėje ir ilgai iki senatvės išgyvena tos poros, kurioms ne dzin kito sveikata, ką jis valgo, kaip jis išsimiega, kiek jis dirba/ilsisi, ar neturi kokių žalingų polinkių ir pan. O nevertingi tie, kurie neva laiko, kad 'jis gi suaugęs žmogus, aš jam ne mama ar ne tėvelis'. Po to tokios bobos dažnai vienos lieka, vyrai gerokai anksčiau miršta ir laksto nukvakę po to vienos, nes žiūrėjo tik savęs. Ir kažkokia nekalta senmergė irgi kaip tik gali būti totali egoistė, nieko nemokanti duoti atgal, tėvukų išlepinta, kurie jai tarnavo ir neišleido į gyvenimą savarankiškai.
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 20, 13:58)
nesąmonės visa tai tie plaukuotumai, žmogų valdo jo protas, jo įsitikinimai, auklėjimas bei temperamentas
mano tete žiauriai plaukuotas, per visur tų plaukų ir nieko, jis labai ramus vyras, daugiau net flegmatikas ir tiek aš, tiek mama garantuojam, kad jis visada ištikimas buvo. Jis net vedė vėlai, nelabai jam tų moterų reikėjo baisiai ar pastoviai. Viena jo pastoviai laukdavo prie miško, viliodavo, o jis net nežiūrėjo
Jis turi aišku stilių kokios patinka, kokios ne ir niekas jo neperkalbėtų. 
mano tete žiauriai plaukuotas, per visur tų plaukų ir nieko, jis labai ramus vyras, daugiau net flegmatikas ir tiek aš, tiek mama garantuojam, kad jis visada ištikimas buvo. Jis net vedė vėlai, nelabai jam tų moterų reikėjo baisiai ar pastoviai. Viena jo pastoviai laukdavo prie miško, viliodavo, o jis net nežiūrėjo
Aš nesakau, kad tas vyras bus neištikimas 😆
Šiaip aš juokauju. Mano vyras juodaplaukis, plaukuotas gražuolis 😁 Bet jeigu vyro organizme nemažai testosterono, tai lytinis potraukis bus didesnis. Šis hormonas atsakingas už lytinį potraukį, plaukuotumą ir t.t.
jeigu myli savo žmoną, tai aišku prisiderins viens prie kito. nebūtinai gi eis į kairę. Didesnis lytinis potraukis nereiskia, kad toks vyras bus neištikimas.
Aš nesakau, kad tas vyras bus neištikimas 😆
Šiaip aš juokauju. Mano vyras juodaplaukis, plaukuotas gražuolis 😁 Bet jeigu vyro organizme nemažai testosterono, tai lytinis potraukis bus didesnis. Šis hormonas atsakingas už lytinį potraukį, plaukuotumą ir t.t.
jeigu myli savo žmoną, tai aišku prisiderins viens prie kito. nebūtinai gi eis į kairę. Didesnis lytinis potraukis nereiskia, kad toks vyras bus neištikimas.
Absoliučiai sutinku.
Gamta.
is pabegeliu darzo
Esu pasibaisejusi tautieciu elgesiu . Savanoriai nieko blogo juk nedaro! Jie tik nori pagelbeti zmonems. Absurdu muge akcijose, renkant parama. Ir N... pasiuncia ir sikt, ir t.t.
Zmones!!! Kas jus vercia kazka daryti???
Stoviu apsivilkusi "safehaven " savanorio maikute. Salia manes, kita savanore ukrainiete, su gal 6m dukryte. Daliname skrajutes. Mergaite kantriai, 10.00-15.00 stovi, soka, krykstauja, dalina skrajutes. Nedejuoja, kad pavargo (nors suauge jauteme nuovargi). Ateina pikta teta. Mergaite duoda skrajute, mielai sypsosi, akutes taip ir praso "tetute, paimkite". Piktoji ponia uzkelia galva, piktai nuzvelgia, nueina be zodziu. Mergaite sypsosi, nes pilna gerio. Mama, kupinomis akimis asaru, nuryja karteli ir toliau sypsosi. Uzkalbinu. Ji labai miela, is Charkovo atvykusi. Isklausau siurpa keliancia istorija, pries atvykima..man irgi asaru pilnos akys, bet nieko. Abi nustumiame emocijas i sali ir dirbame (NEMOKAMAI) visos 3 toliau.
Ateina pagyvenusi moteris. Maloniai nusisypsau, pasisveikinu, mane iskart pasiuncia N.... Moteris kalba rusiskai. Bet man ne motais. Suprantu, bet stoviu toliau issiviepusi . Senoji pasiunta. "Skolko bl@ mozhno? Im vsio malo!" Isikisa apsauginis, papraso susilaikyti nuo tokiu komentaru. (Aciu Dievui , mama su dukryte tualete). Moteris piktoji ir si pasiuncia. Ai, nieko tokio. Toliau maloniai sypsausi.
Kita diena lygiai tas pats
Zmones , ar jus vis dar galima vadinti zmonemis???!!! Ka kainuoja atsakyti "labas rytas, bet nenoriu prisideti"?
Dabar einat, kaip tarybiniai robotai ir dejuojat, koliojates! G.Ė.D.A!!! Labai geda ir labiausiai pries ta maza mergaite, kuri istruko is karo zonos...
Be galo esu dekinga suprantantiems, palaikantiems . Skaiciavau. ..6 monstrai, pagatavi uzmusti savanorius, 1 nuostabios sirdies zmogus, atneses pilna maisa, 1 pk, ar tares gera zodi. Aciu jums, jusu deka, po visu baisenybiu, ateina sviesos akimirka
Siunciu begalini aciu, bei didziuli apkabinima, palaikantiems. Ir nesvarbu, tai materialus, ar moralinis buvo palaikymas . To 1 is 7, pilnai pakako, kad neprarasti noro daryti gerus darbus
SLAVA UKRAINI— MOLAS Klaipėda.
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 20, 15:30)
Mergaite kantriai, 10.00-15.00 stovi, soka, krykstauja, dalina skrajutes.
Mergaite sypsosi, nes pilna gerio.
Labai geda ir labiausiai pries ta maza mergaite
Mergaite sypsosi, nes pilna gerio.
Labai geda ir labiausiai pries ta maza mergaite
per daug gėdijasi ir ypač dėl vaiko, pati gi mato, kad tas vaikas linksmas ir t.t.
Kiek mačiau vaikų, tai jie energingi, laksto, rėkia ir viskas jiems gerai. Kaip tik viską supranta ir pergyvena jų tėvai, o ne jie
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 20, 14:16)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72972300" data-time="1655723588">
<div>
<p>Uztat eileje prie vynelio randi daug bendraminčių</p>
</div>
</blockquote>
<p>Cia apie save ? vynas geras sveikas gerimas ,praplecia kraujagysles net galvoje ,rekomenduoju</p>
<div>
<p>Uztat eileje prie vynelio randi daug bendraminčių</p>
</div>
</blockquote>
<p>Cia apie save ? vynas geras sveikas gerimas ,praplecia kraujagysles net galvoje ,rekomenduoju</p>
Aciu, man nepakeliui su alkoholikais
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 20, 14:50)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72972283" data-time="1655721080"><div><p>bisexualius , atsargiai su ja , nors tu ir bi</p></div></blockquote><p>😂</p>
Iškrypusi baile, bijai atsakyti I uzduotą tau klausimą?
Ukraina ratifikavo Stambulo konvenciją ![]()
QUOTE(Amd* @ 2022 06 20, 15:44)
Iškrypusi sutre, I nepatogius klausimus neatsakineji?
Nebijau.
Kaip suprast kokius?
Ką aš žinau. Šeima, vaikai, darbai, namas, pramogos.