Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Tai tada visai nk tas vedęs vyras jai. Na svarbu daug ir geras, nors kartą/mėn. 😁 Visokių tų žmonių pasirodo yra.
Apie moralę tai nesneku, man būtų žema. Man apart sekso, reikia, kad vyras mane mylėtų, gerbtu ir aš jį.
Nors ir koks geras tas seksas būtų. Yra gi ir vienišų vyrų. Nejaugi nesutinka normalių vyrų, tuo labiau turi savo verslą, važinėja į mocų tūsus po visą Pabaltijį ir šiaip visur. Gi susitinka, iesko tu vyru. Na keista lb.
Mano kolegė susipažino su savo būsimu vyru, kai įvažiavo jam į galą su savo maske. Iki tol 2 m. Jokių vyrų "nemate", neieškojo 😆

Turi atitikt sexo poreikis abieju ,nes kas kad nevedes -bet gal jam nereikia sexo tiek,arba tokio velnio vaiko. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 20 birželio 2022 - 12:32

Amadeja, paaiskink placiau kokius santykius tu propoguoji.

bisexualius , atsargiai su ja , nors tu ir bi

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 20, 13:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72972280" data-time="1655720422"><div><p>Amadeja, paaiskink placiau kokius santykius tu propoguoji.</p></div></blockquote><p>bisexualius , atsargiai su ja , nors tu ir bi</p>

As platesnį mastą noriu užgriebti. Tu susifokusaves i labai siaurą.
Atsakyti

Ne visiems. Pažįstu nemažai kas grįžo arba išvažiavo į kitas šalis. Prie ko čia isrankumas? Va pvz., Ji išranki?
"Klaipėdoje įsidarbinusios ukrainietės alga siekė 360 eurų: įmonė beda pirštu į mokesčių sistemą
Lina įsikišo ir viskas išsisprendė. Mums dabar moka normaliai. 560 eurų į rankas. (Gaudavome) apie 360 eurų. (...) Buvo susirinkimas ir mums pasakė, kad mokės kaip įprastai mokama lietuviams“, – sakė Oksana."..."

Tu istoriju dafiga ir biski , as jiem ten padedavau nuo pradziu ir zinau ko jie nori . Suvaziavo daug su aukstaisias ,gera uzdarbi tikintys gauti,kiti vien del paramos (greitos) -sistema uzvargo ir viskas suvelavo😁 , kiti atvaziavo pagal draugiu rekomendacijas. ir dauguma tikejosi 5zvaigduciu apartamentu. 

Dabar gryzta atgal ,nes nera pavojaus ,like butai ,namai .Kam neliko tas apsistoja . 

Voketija is pradziu nieko nedave jiems ,tai daug i Lenkija pervaziavo ,arba cia.

Ir niekas ju juk cia nelauke,nepasiruose . pvz norint asmens dokus gauti reikia eile 2men laukti 😂

Atsakyti

As platesnį mastą noriu užgriebti. Tu susifokusaves i labai siaurą.

Grupini prie ezero organizuosi 😂

Atsakyti

Ten dar klausimas kas ką... Tas vyras nusikadrino realiai ją. 

Nenuvilios to mano vyro . Tikiuos 😁

Nepergyvenk ,kad ir suvilios ... vistiek toli nenubegs 😁  arba kita rasi

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 20, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72972285" data-time="1655721365"><div><p>As platesnį mastą noriu užgriebti. Tu susifokusaves i labai siaurą.</p></div></blockquote><p>Grupini prie ezero organizuosi 😂</p>

As jau rasiau, kad tu esi labai siaurai mastantis.
Atsakyti
As manau, kad amerikonai dave Lanzbergistams griezta nurodyma visaip provokuot kara

https://www.delfi.lt...s.d?id=90533933

Interesai bendri, ekonomika griuna, reikia ieshkoti ant ko nurashyti
Atsakyti

As jau rasiau, kad tu esi labai siaurai mastantis.

I tulika kai uzeinu ,atlieku reikala ir iseinu .Nelabai atsimenu darbuotojus ,nes jie man nereiksmingi . O jie pasirodo , gali net pasakyti kokio plocio mastymas 😁

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 20, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72972293" data-time="1655722140"><div><p>As jau rasiau, kad tu esi labai siaurai mastantis.</p></div></blockquote><p>I tulika kai uzeinu ,atlieku reikala ir iseinu .Nelabai atsimenu darbuotojus ,nes jie man nereiksmingi . O jie pasirodo , gali net pasakyti kokio plocio mastymas 😁</p>

Uztat eileje prie vynelio randi daug bendraminčių
Atsakyti

Uztat eileje prie vynelio randi daug bendraminčių

Cia apie save ?  vynas geras sveikas gerimas ,praplecia kraujagysles net galvoje ,rekomenduoju

Atsakyti

As manau, kad amerikonai dave Lanzbergistams griezta nurodyma visaip provokuot kara

https://www.delfi.lt...s.d?id=90533933

Interesai bendri, ekonomika griuna, reikia ieshkoti ant ko nurashyti

Jie senai groja 

Atsakyti