Kiek pamenu gauruotus pi....vodavo del higienos , vabaliuku 😂 vabaliukai vadinosi -mandavoskes 😁
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 10:55)
<p>Kiek pamenu gauruotus pi....vodavo del higienos , vabaliuku 😂 vabaliukai vadinosi -mandavoskes 😁 </p>
iš pavydo
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 09:25)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=e_jCMmxifus'>https://www.youtube.com/watch?v=e_jCMmxifus</a></p><p>Cia gimusioms sovietmeciu ,prisiminimai</p>
Pasaku nesek bobutems, kurios gyveno tuo laiku.
As visada pasakoju anglams kaip man gerai tada gyvenosi. Jei tu uzaugai asocialų ir tinginių šeimoje, tai cia jau tavo seimos tragedija ne Tarybų Sajungos. Tais laikais, jei buvai netinginys, tai nama pasistatyti buvo vienas juokas. Gruzijos, Armenijos isvazinetos budavo kiekvienais metais. Tave vaikysteje vasaromis tevai vezdavosi prie Juodosios juros?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 21, 08:25)
Jos moralės normos yra jos... net ir homoseksualūs žmones jas griauna
. Ir iš kur jie atsirado... gi nemoralu būti gėjum 
Tu išsigimusius statai i viena eile su homoseksualais?
A...nu tada aiski tavo pozicija - jie irgi issigimeliai.
Klausyk valytoja , kiti prioritetai pas mane 😁 man nereikia valyt tuliku ,ir vaziuot uzdarbiaut. Tau gal kosmosas ,bet ir palikim toj vietoj .
ne, nu jei diedo pažastys laisvai želia (greičiausiai tada ir TEN) tai yra šlykščiau negu šlykštu. Apsivemt vietoj ![]()
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 11:30)
<p>Klausyk <strong>valytoja , </strong>kiti prioritetai pas mane 😁 man nereikia valyt tuliku ,ir vaziuot uzdarbiaut. Tau gal kosmosas ,bet ir palikim toj vietoj .</p><p></p>
Klausyk, alkoholike, tavo visata iškreipta del alkoholizmo. Nieko nuostabaus, kad I pasauli ziuri per kreivus vwidrodzius.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 11:36)
<p>ne, nu jei diedo pažastys laisvai želia (greičiausiai tada ir TEN) tai yra šlykščiau negu šlykštu. Apsivemt vietoj
</p>
Apie ka tu cia, profkine? Mes tai apie tuos laikus, kai tu augai kareivinėse.
man tai ant vyrų viskas gražu, ot laimingi gyvatės
gražu ir depiliuoti sportininkai, ir barzdoti, ir be barzdų, kuriems tinka, ir plikom galvom gražu, jei tinka, ir ilgaplaukiai rokeriai, ir net sulaužyta ar kreiva nosis būna kuriam vyrui tinka
tuo tarpu ant moterų niekada nebus man gražu plaukuotumas, kreiva nosis ar pan.
jokiam vyrui netinka papai ir pilvai, subinės sudribusios ir tt
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 11:56)
jokiam vyrui netinka papai ir pilvai, subinės sudribusios ir tt</p>
aš ne apie svorį, o veido bruožus bei šukuosenas rašiau
svoris gali būti didelis pas abi lytis
QUOTE(Amd* @ 2022 06 21, 08:57)
O jis tau siuntė savo fotkę? Ką gali žinoti kas kitoj ekrano pusėj, gal koks pilvotas šlykštus diedas smaukosi į tavo fotkę žiūrėdamas...
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 21, 09:41)
Vilniuje kuriasi kosmoso verslai
eina nx jie bl, debilai, tuoj valgyti nebus ko, o čia kosmosai
eina nx jie bl, debilai, tuoj valgyti nebus ko, o čia kosmosai
O tau kliudo? Ar iš tavęs pinigų prašo? Lai sau kūriasi... Bet va pareguliot norisi...
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 21, 10:35)
Būtum nirejus, kad tavo vaikas pamatų tu ten parke tuos du gėjus tenkinančius aistras? Koks skirtumas kokie ten geismą ar norai žmogaus viduje, kol jis jų neįgyvendinta bent jau viešai?
<p>Man tai asmeniškai ant beplaukio nepasistotu, kaip moterys, ypač tie nusidepiliave.
</p>
<p>Man tai asmeniškai ant beplaukio nepasistotu, kaip moterys, ypač tie nusidepiliave.
Nenorėčiau kad mano vaikas pamatytų parke nei gėjus nei heteroseksualus besidulkinančius. Tai viešosios tvarkos ir už tai yra baudžiama. Prie ko čia moralė... Jei žmonės gyvena taip.kad kitiems nekenkia, tai yra moralu.
O kas tau stojasi? Beplaukių vyrų nebūna, būna truputi plaukuoti arba bezdžionės
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 21, 10:49)
gražu ir depiliuoti sportininkai, ir barzdoti, ir be barzdų, kuriems tinka, ir plikom galvom gražu, jei tinka, ir ilgaplaukiai rokeriai, ir net sulaužyta ar kreiva nosis būna kuriam vyrui tinka
Man 3 dienų barzda labai seksualiai atrodo, aišku vyras turi būti atitinkamas, ant kokio kaimo jurgio tai viaukt atrodytų...
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 21, 10:49)
Na ne tikrai ne viskas visiem, aisku graziam vyrui viskas tiks, kaip ir graziai moteriai, bet labai daug juokingu su bizikem susirisusiu ar ilgais plaukais, kai jie visai netinka ar barzdom is 3 plauku
o siaip man gali bui grazu pvz kokie apatinio trikotazo modeliai, visai viska nusidepiliave, bet realiai tokie netraukia, man kaip mergaites
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 11:56)
jokiam vyrui netinka papai ir pilvai, subinės sudribusios ir tt</p>
as dar vis laukiu tavo asmeniniu morales normu saraso.
O jis tau siuntė savo fotkę? Ką gali žinoti kas kitoj ekrano pusėj, gal koks pilvotas šlykštus diedas smaukosi į tavo fotkę žiūrėdamas...Negi gaila 😂 O šiaip fotkė ne smaukymui 😆 ta 🤔
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 10:55)
<p>Kiek pamenu gauruotus pi....vodavo del higienos , vabaliuku 😂 vabaliukai vadinosi -mandavoskes 😁 </p>