Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Kiek pamenu gauruotus pi....vodavo del higienos , vabaliuku 😂  vabaliukai vadinosi -mandavoskes 😁 

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 10:55)
<p>Kiek pamenu gauruotus pi....vodavo del higienos , vabaliuku 😂  vabaliukai vadinosi -mandavoskes 😁 </p>

iš pavydo biggrin.gif pasąmoningai gi jaučia, kad tie vyrai tarsi galingesni
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 09:25)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=e_jCMmxifus'>https://www.youtube.com/watch?v=e_jCMmxifus</a></p><p>Cia gimusioms sovietmeciu ,prisiminimai</p>

biggrin.gif o tu, sovietmecio zmogau, ar gali pasakyti bent viena atveji is tu laiku, kad, kaip cia gejus propogandistas šneka, butu kas nors atsisveikines su savo gyvebe ar sedejes kalejime del savo piderastiškumo? biggrin.gif

Pasaku nesek bobutems, kurios gyveno tuo laiku.

As visada pasakoju anglams kaip man gerai tada gyvenosi. Jei tu uzaugai asocialų ir tinginių šeimoje, tai cia jau tavo seimos tragedija ne Tarybų Sajungos. Tais laikais, jei buvai netinginys, tai nama pasistatyti buvo vienas juokas. Gruzijos, Armenijos isvazinetos budavo kiekvienais metais. Tave vaikysteje vasaromis tevai vezdavosi prie Juodosios juros?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 21, 08:25)
Jos moralės normos yra jos... net ir homoseksualūs žmones jas griauna biggrin.gif . Ir iš kur jie atsirado... gi nemoralu būti gėjum biggrin.gif

Tu išsigimusius statai i viena eile su homoseksualais?
A...nu tada aiski tavo pozicija - jie irgi issigimeliai.
Atsakyti

Klausyk valytoja  , kiti prioritetai pas mane 😁 man nereikia valyt tuliku ,ir vaziuot uzdarbiaut.  Tau gal kosmosas ,bet ir palikim toj vietoj .

Atsakyti

ne, nu jei diedo pažastys laisvai želia (greičiausiai tada ir TEN) tai yra šlykščiau negu šlykštu. Apsivemt vietoj :D

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 11:30)
<p>Klausyk <strong>valytoja  , </strong>kiti prioritetai pas mane 😁 man nereikia valyt tuliku ,ir vaziuot uzdarbiaut.  Tau gal kosmosas ,bet ir palikim toj vietoj .</p><p></p>

Klausyk, alkoholike, tavo visata iškreipta del alkoholizmo. Nieko nuostabaus, kad I pasauli ziuri per kreivus vwidrodzius.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 11:36)
<p>ne, nu jei diedo pažastys laisvai želia (greičiausiai tada ir TEN) tai yra šlykščiau negu šlykštu. Apsivemt vietoj biggrin.gif</p>

Apie ka tu cia, profkine? Mes tai apie tuos laikus, kai tu augai kareivinėse.
Atsakyti

man tai ant vyrų viskas gražu, ot laimingi gyvatės biggrin.gifgražu ir depiliuoti sportininkai, ir barzdoti, ir be barzdų, kuriems tinka, ir plikom galvom gražu, jei tinka, ir ilgaplaukiai rokeriai, ir net sulaužyta ar kreiva nosis būna kuriam vyrui tinka
tuo tarpu ant moterų niekada nebus man gražu plaukuotumas, kreiva nosis ar pan. unsure.gif

jokiam vyrui netinka papai ir pilvai, subinės sudribusios ir tt

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 11:56)
jokiam vyrui netinka papai ir pilvai, subinės sudribusios ir tt</p>

aš ne apie svorį, o veido bruožus bei šukuosenas rašiau
svoris gali būti didelis pas abi lytis
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 21, 08:57)

<p>Sakyt reikėjo, kitokią būčiau parinkus 😂</p>

O jis tau siuntė savo fotkę? Ką gali žinoti kas kitoj ekrano pusėj, gal koks pilvotas šlykštus diedas smaukosi į tavo fotkę žiūrėdamas...

QUOTE(Monteverte @ 2022 06 21, 09:41)
Vilniuje kuriasi kosmoso verslai

eina nx jie bl, debilai, tuoj valgyti nebus ko, o čia kosmosai

O tau kliudo? Ar iš tavęs pinigų prašo? Lai sau kūriasi... Bet va pareguliot norisi...

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 21, 10:35)
Būtum nirejus, kad tavo vaikas pamatų tu ten parke tuos du gėjus tenkinančius aistras? Koks skirtumas kokie ten geismą ar norai žmogaus viduje, kol jis jų neįgyvendinta bent jau viešai?

<p>Man tai asmeniškai ant beplaukio nepasistotu, kaip moterys, ypač tie nusidepiliave.  huh.gif</p>

Nenorėčiau kad mano vaikas pamatytų parke nei gėjus nei heteroseksualus besidulkinančius. Tai viešosios tvarkos ir už tai yra baudžiama. Prie ko čia moralė... Jei žmonės gyvena taip.kad kitiems nekenkia, tai yra moralu.
O kas tau stojasi? Beplaukių vyrų nebūna, būna truputi plaukuoti arba bezdžionės biggrin.gif . Jau geriau tada nusidepiliavęs nei nugara apžėlusia biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2022 06 21, 10:49)
man tai ant vyrų viskas gražu, ot laimingi gyvatės biggrin.gif gražu ir depiliuoti sportininkai, ir barzdoti, ir be barzdų, kuriems tinka, ir plikom galvom gražu, jei tinka, ir ilgaplaukiai rokeriai, ir net sulaužyta ar kreiva nosis būna kuriam vyrui tinka
tuo tarpu ant moterų niekada nebus man gražu plaukuotumas, kreiva nosis ar pan. unsure.gif

Man 3 dienų barzda labai seksualiai atrodo, aišku vyras turi būti atitinkamas, ant kokio kaimo jurgio tai viaukt atrodytų...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 06 21, 10:49)
man tai ant vyrų viskas gražu, ot laimingi gyvatės biggrin.gif gražu ir depiliuoti sportininkai, ir barzdoti, ir be barzdų, kuriems tinka, ir plikom galvom gražu, jei tinka, ir ilgaplaukiai rokeriai, ir net sulaužyta ar kreiva nosis būna kuriam vyrui tinka

Na ne tikrai ne viskas visiem, aisku graziam vyrui viskas tiks, kaip ir graziai moteriai, bet labai daug juokingu su bizikem susirisusiu ar ilgais plaukais, kai jie visai netinka ar barzdom is 3 plauku lotuliukas.gif

o siaip man gali bui grazu pvz kokie apatinio trikotazo modeliai, visai viska nusidepiliave, bet realiai tokie netraukia, man kaip mergaites biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 11:56)
jokiam vyrui netinka papai ir pilvai, subinės sudribusios ir tt</p>

as dar vis laukiu tavo asmeniniu morales normu saraso. bigsmile.gif nebus?
Atsakyti

O jis tau siuntė savo fotkę? Ką gali žinoti kas kitoj ekrano pusėj, gal koks pilvotas šlykštus diedas smaukosi į tavo fotkę žiūrėdamas...
Negi gaila 😂 O šiaip fotkė ne smaukymui 😆 ta 🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amd*: 21 birželio 2022 - 11:20
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 21, 10:55)
<p>Kiek pamenu gauruotus pi....vodavo del higienos , vabaliuku 😂  vabaliukai vadinosi -mandavoskes 😁 </p>

unsure.gif ne kokia tavo visai patirtis ziuriu....
Atsakyti