Tu kadangi nevazineji arba vaziuoji tik tada, kai vyras gali nuvezti, tai net nesuprantu apie ka tu cia rasai, ka nori pasakyti.
Tu kadangi nevazineji arba vaziuoji tik tada, kai vyras gali nuvezti, tai net nesuprantu apie ka tu cia rasai, ka nori pasakyti.
Turėkit normalius vyrus, o ne tik pinigines, ir jūs laiką kartu smagiai leisite
Aš gi nekalta, kad ištisai vienos rūgstat.
Papildyta:
Ar as ar tu is Vilniaus neisvaziuoji?
Tu matai nei to zodzio nesuvoki, kas ta laisve. Niekur nebuvus nieko nemacius, apart keliu darbo kelioniu, 3 pazintiniu taku ir atostogu Turkijoje, nesuvoki, kokia laisve Lietuvoje buvo tarybiniais laikais ir kokios dabar nebera. Beprasmiska tau kazka aiskinti, ko tu nepatyrusi.
tai bus ar nebus tos asmenines morales normos? ar prisipazinsi kad eilini kart nusisnekejai?
Kada tu keliauji? Tu gi dirbi, dirbi ir dirbi. Savaitgaliais knygas skaitai. Ar nuvaziavimas I Vishi centrą ar kur ten, jau tau pramoga?
Papildyta:
Tu taip rasai, nes pati islaikai savo vyra. Kitaip tu gi ir nerasysi.
Kada tu keliauji? Tu gi dirbi, dirbi ir dirbi. Savaitgaliais knygas skaitai. Ar nuvaziavimas I Vishi centrą ar kur ten, jau tau pramoga?
Na, kaip tu, sėdėdama čia ištisus dešimtmečius neva vaiką pati auginai, taip aš spėju sau laiko skirti
Aha..o tu cia guli, bet nesedi.. ar tu cia buvimą irgi kelione vadini? Kelione I pragarą?
nu nu
tai tu nemąstanti?
juk ir ten yra moterų, kurios suvokia, kad kažkas ne taip, sužino, kad kitur yra kitaip, ima kovoti už teises ir pan. Tai tu baili prisitaikėlė? Gal todėl tėvukai ir matė tave tykia, nykia siuvėja, jiems gi geriau matosi
Aha..o tu cia guli, bet nesedi.. ar tu cia buvimą irgi kelione vadini? Kelione I pragarą?
niekas čia (be lervos) tiek nesėdi, kiek tu. O tu dar ir per kitas temas lėkdavai. Ir neva vaiką auginai. Aga.
Nebandžiau, maniškis kiekvieną rytą skutasi. Man ant svetimų vyrų gražu ta 3 dienų barzda
Nebandžiau, maniškis kiekvieną rytą skutasi. Man ant svetimų vyrų gražu ta 3 dienų barzda
o man visai patinka tas šiurkštumas, uch toks ![]()
maniškis ryte nusiskuta-vakare jau ima juoduot ![]()
Tu lygtai kitokia su DVIEM vaikais
As, zenota boba budama, cia nuotrauku nededavau, kaip tu, apsiziojujusios diedo birką. Iškrypėlė
Papildyta:
Tvarkingas , švarus vyras
iškrypėlė
Laiminga
Nevieniša:)
O jis tau siuntė savo fotkę? Ką gali žinoti kas kitoj ekrano pusėj, gal koks pilvotas šlykštus diedas smaukosi į tavo fotkę žiūrėdamas...
O tau kliudo? Ar iš tavęs pinigų prašo? Lai sau kūriasi... Bet va pareguliot norisi...
Nen.
Baisus diedas 😂

I dar tos fotkes gaila ,tam senam diedukui pasmaukyt 😂 visko gaila 😂