Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 12:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72972556" data-time="1655804673"><div><p>Laisve po Vilniaus centra pasivaikscioti? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Čia tau vienintelė laisvė? Pilna gražių vietų, važiuok, ilsėkis, takų pažintinių per akis-tik eik .</p><p></p>

Tu kadangi nevazineji arba vaziuoji tik tada, kai vyras gali nuvezti, tai net nesuprantu apie ka tu cia rasai, ka nori pasakyti.
Atsakyti

Tu kadangi nevazineji arba vaziuoji tik tada, kai vyras gali nuvezti, tai net nesuprantu apie ka tu cia rasai, ka nori pasakyti.

Turėkit normalius vyrus, o ne tik pinigines, ir jūs laiką kartu smagiai leisite :) Aš gi nekalta, kad ištisai vienos rūgstat. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 12:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72972558" data-time="1655805112"><div><p>kaip negerbiu tokiu vyru, kurie uztaiso vaika ir pasiplauna... gal del to karma ir nesugebejo daugiau seimos sukurti....Dave Dievas sansa, nepasinaudojai, na ir nereikia...
Papildyta:
Ar as ar tu is Vilniaus neisvaziuoji? vartotojo įkelta nuotraukaNa i uzmiescio sodyba dar, kai vyras maloneja nuvesti, ot blyn laisve.
Tu matai nei to zodzio nesuvoki, kas ta laisve. Niekur nebuvus nieko nemacius, apart keliu darbo kelioniu, 3 pazintiniu taku ir atostogu Turkijoje, nesuvoki, kokia laisve Lietuvoje buvo tarybiniais laikais ir kokios dabar nebera. Beprasmiska tau kazka aiskinti, ko tu nepatyrusi.

tai bus ar nebus tos asmenines morales normos? ar prisipazinsi kad eilini kart nusisnekejai? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mes keliaujam daug smile.gif Lietuvoje yra visa laisvė tai daryti, bet tu, sėdėdama ten, matyt, geriau žinai smile.gif Iškišk snapą iš savo kaimo, pamatysi daugiau. Suprantu, tau sunku būtų nueti kad ir dešimt km pažintiniu taku, bet verta, turime nuostabių vietų. Kur ta nelaisvė? manau-tavo galvoje.</p><p>Kokios moralinės normos? Aš nesuku dėl to sau galvos-visos jos paveiktos šios visuomenės normų. Gimčiau kur rytuose, nė nemirktelčiau,kad vyras dulkina paaugles į žmonas paėmęs. </p>

Kada tu keliauji? Tu gi dirbi, dirbi ir dirbi. Savaitgaliais knygas skaitai. Ar nuvaziavimas I Vishi centrą ar kur ten, jau tau pramoga?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 12:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72972562" data-time="1655805426"><div><p>Tu kadangi nevazineji arba vaziuoji tik tada, kai vyras gali nuvezti, tai net nesuprantu apie ka tu cia rasai, ka nori pasakyti.</p></div></blockquote><p>Turėkit normalius vyrus, o ne tik pinigines, ir jūs laiką kartu smagiai leisite smile.gif Aš gi nekalta, kad ištisai vienos rūgstat. </p>

Tu taip rasai, nes pati islaikai savo vyra. Kitaip tu gi ir nerasysi.
Atsakyti

Kada tu keliauji? Tu gi dirbi, dirbi ir dirbi. Savaitgaliais knygas skaitai. Ar nuvaziavimas I Vishi centrą ar kur ten, jau tau pramoga?

:D Na, kaip tu, sėdėdama čia ištisus dešimtmečius neva vaiką pati auginai, taip aš spėju sau laiko skirti :) 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 13:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72972564" data-time="1655805717"><div><p>Kada tu keliauji? Tu gi dirbi, dirbi ir dirbi. Savaitgaliais knygas skaitai. Ar nuvaziavimas I Vishi centrą ar kur ten, jau tau pramoga?</p></div></blockquote><p>:D Na, kaip tu, sėdėdama čia ištisus dešimtmečius neva vaiką pati auginai, taip aš spėju sau laiko skirti smile.gif </p>

Aha..o tu cia guli, bet nesedi.. ar tu cia buvimą irgi kelione vadini? Kelione I pragarą?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 12:55)
Kokios moralinės normos? Aš nesuku dėl to sau galvos-visos jos paveiktos šios visuomenės normų. Gimčiau kur rytuose, nė nemirktelčiau,kad vyras dulkina paaugles į žmonas paėmęs. </p>

nu nu
tai tu nemąstanti?
juk ir ten yra moterų, kurios suvokia, kad kažkas ne taip, sužino, kad kitur yra kitaip, ima kovoti už teises ir pan. Tai tu baili prisitaikėlė? Gal todėl tėvukai ir matė tave tykia, nykia siuvėja, jiems gi geriau matosi smile.gif
Atsakyti

Aha..o tu cia guli, bet nesedi.. ar tu cia buvimą irgi kelione vadini? Kelione I pragarą?

niekas čia (be lervos) tiek nesėdi, kiek tu. O tu dar ir per kitas temas lėkdavai. Ir neva vaiką auginai. Aga.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 21, 12:23)
Itariu, kad mazai buciuojates su vyru, nes keliu dienu barzda yra pati šlyksciausia pasimeilinimams - bado.

Nebandžiau, maniškis kiekvieną rytą skutasi. Man ant svetimų vyrų gražu ta 3 dienų barzda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 21 birželio 2022 - 12:08

Nebandžiau, maniškis kiekvieną rytą skutasi. Man ant svetimų vyrų gražu ta 3 dienų barzda biggrin.gif

o man visai patinka tas šiurkštumas, uch toks :D

maniškis ryte nusiskuta-vakare jau ima juoduot :D

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 06 21, 13:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72972566" data-time="1655805880"><div><p>Aha..o tu cia guli, bet nesedi.. ar tu cia buvimą irgi kelione vadini? Kelione I pragarą?</p></div></blockquote><p>niekas čia (be lervos) tiek nesėdi, kiek tu. O tu dar ir per kitas temas lėkdavai. Ir neva vaiką auginai. Aga.</p>

Tu lygtai kitokia su DVIEM vaikais biggrin.gif
As, zenota boba budama, cia nuotrauku nededavau, kaip tu, apsiziojujusios diedo birką. Iškrypėlė
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 21, 13:06)

Tvarkingas , švarus vyras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 birželio 2022 - 12:21

iškrypėlė :) Laiminga :) Nevieniša:) 

Atsakyti

O jis tau siuntė savo fotkę? Ką gali žinoti kas kitoj ekrano pusėj, gal koks pilvotas šlykštus diedas smaukosi į tavo fotkę žiūrėdamas...

O tau kliudo? Ar iš tavęs pinigų prašo? Lai sau kūriasi... Bet va pareguliot norisi...

Nen.

Baisus diedas 😂

6d3f349dda.jpg

I dar tos fotkes gaila ,tam senam diedukui pasmaukyt 😂 visko gaila 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 21 birželio 2022 - 12:32