Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Pas mus tai prasidėjo vasara nuo praeitos sav vidurio, tai atsidžiaugt negaliu 

Smagu. Mums buvo padidėjusi ir pasibaigė per 3 dienas  :D šiandien nieko gražu, saulė šviečia, bet vėsoka. Tik pora kart deginaus kol kas. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 27, 11:59)
Susimąstai ir kam visa tai, koks šio gyvenimo tikslas, jei vis tiek mirsim... </p>

kaip besidominti šiais dalykais galiu tvirtai atsakyti - sielos tobulinimas, stiprinimas, informacijos kaupimas ir pan. Tai niekur nedingsta ir pereina iš būvio į būvį kai tam ateina laikas
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 27, 10:42)
<p>Nesakau, kad jokių nusikaltimų nebuvo, aisku kažką ir isprievartavo, gal kažką kažkas ir pavogė, bet ne taip kaip Ukrainos medijos, kad kuria. </p>

Taip aišku, kad buvo.iv. nusikaltimų. Visokių tu karių yra. Bet buvo rašoma apie tai, kad išprievartautų moterų, vaikų ir vyrų gali būti tūkstančiai. Video pilna apie vagystės buvo, dabar nk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 27 birželio 2022 - 11:16
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 27, 12:02)
Būtų juokinga jei nebūtų graudu, nes kai kurie realiai tuo tiki....  unsure.gif

Kas ir baisiausia...
Geriau lietuvoje vaiku namams tuos milionus butu isdaline.

Dar pastebejimas...vakar buvau nemaloniai nustebinta, kaip ukrainieciai kai kurie stirring the pot. "Mes is Ukrainos, mes is Ukrainos, mes pabegeliai mums uz kava sumoketi 2.80 yra brangu,!" O gyvena, pasirodo, jau du metai Anglijoje, jauni bernai, o angliskai beveik nybumbum.
As suprantu, kad ir tokiu paciu lietuviu pilna uzsienyje. Bet cia makaronai kabinami pasinaudojant situacija Ukrainoje. Fu....
Atsakyti

kaip besidominti šiais dalykais galiu tvirtai atsakyti - sielos tobulinimas, stiprinimas, informacijos kaupimas ir pan. Tai niekur nedingsta ir pereina iš būvio į būvį kai tam ateina laikas

Tai va aš ir taip tikiuosi, bet kartais užplūsta tokia beprasmybė.... Kyla klausimas ir kas iš to tobulėjimo... Kas toliau? Tobulėjimas be galo kančiose? 

Atsakyti

Taip aišku, kad buvo.iv. nusikaltimų. Visokių tu karių yra. Bet buvo rašoma apie tai, kad išprievartautų moterų, vaikų ir vyrų gali būti tūkstančiai. Video pilna apie vagystės buvo, dabar nk...
Issibaige prodiuserių vaizduotė? 😂Ar jau iki absurdu nusirito ir niekas nebetiki? Nežinau... Įdomu kaip jie ten su surudejusiais tankais ir be maisto tiek mėnesių laimi vis... Matyt labai klozetu norisi prisivogti🙈🙈🙈juodas jumoras 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 birželio 2022 - 11:35

Kas ir baisiausia... Geriau lietuvoje vaiku namams tuos milionus butu isdaline. Dar pastebejimas...vakar buvau nemaloniai nustebinta, kaip ukrainieciai kai kurie stirring the pot. "Mes is Ukrainos, mes is Ukrainos, mes pabegeliai mums uz kava sumoketi 2.80 yra brangu,!" O gyvena, pasirodo, jau du metai Anglijoje, jauni bernai, o angliskai beveik nybumbum. As suprantu, kad ir tokiu paciu lietuviu pilna uzsienyje. Bet cia makaronai kabinami pasinaudojant situacija Ukrainoje. Fu....
Būtent, nors aš žinok netikiu, kad ten tiek priaukojo, nebent žmonės visai kuku ir žiauriai nori karo, kai renka kokiam vaikui sveikatai, tai vos kelis tūkstančius surenka o cis tipo 5 mlj per kelias dienas, na netikiu.

O ukrainieciu tai ko visokių būna, yra net labai naglu, nors dalis tikrai normalus žmonės. Pastebėjau kad čia seniau gyvenantys normaliai jau įsikūrę, kažkaip nelabai puola į savo namus ką priiminėti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 27 birželio 2022 - 11:40
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 27, 10:59)
<p>Mirė aa Satunovas paauglystės dainininkas, gana jaunas buvo, liūdna kažkaip. Vis daugiau ir daugiau žmonių išeina, kurie buvoazystami, bendraamžiai ar jaunystės kinų, muzikos, mokslo ir t.t kūrėjai....</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/X5g9xYrVY0g'>https://youtu.be/X5g9xYrVY0g</a></p><p></p><p>
Susimąstai ir kam visa tai, koks šio gyvenimo tikslas, jei vis tiek mirsim... </p>

Aha, gaila lb. Mama jo anksti mirė, berods 29 m. Irgi su širdim problemų turėjo...
_____
Man tai patinka žydų filosofas, kabalistas dr. Michaelis Laitmanas. Jo mintys apie gyvenimo prasme wub.gif
Va iš paskutinių:
https://youtube.com/...s&feature=share
Atsakyti

Aha, gaila lb. Mama jo anksti mirė, berods 29 m. Irgi su širdim problemų turėjo...
_____
Man tai patinka žydų filosofas, kabalistas dr. Michaelis Laitmanas. Jo mintys apie gyvenimo prasme wub.gif
Va iš paskutinių:
https://youtube.com/...s&feature=share

Dekui, as ir juos kartais pažiūriu, man patinka. Kaip ir sakiau, dažniausiai taip pat mastau, bet kartais būna dienų kaip tyčia. Man ir šio kūno gaila pasidaro  :D​ einu valgyt braskinio torto pusryčiams ❤️

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 27, 12:12)
Mes is Ukrainos, mes is Ukrainos, mes pabegeliai  mums uz kava sumoketi 2.80 yra brangu,!

Aisku tai yra brangu ir neadekvatu.
Kava turi kainuoti eura, o UK svara - viskas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 27, 11:46)
einu valgyt braskinio torto pusryčiams ❤️</p>

Skanaus 🍰🍰🍰
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 27, 12:47)
Aisku tai yra brangu ir neadekvatu.
Kava turi kainuoti eura, o UK svara - viskas.

Ir vyrai turi buti vyrais, o moterys - moterimis.
Atsakyti