Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Ledus reikia valgyt,kokia kava 😂

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 27, 13:35)
Kapsulini kavos aparata uz dyka pirkau de, kai 10 pakeliu kapsiuliu pirkau. Kapsule mazdaug 0.25 euro centai, vandens turiu, tai pasidarau kai reikia.
Prancuzijoje LIDK budavo po 50 centu tai pirkdavau, kodel ne, dar croisantai ten po 33 centus ir labai skanus

Kaviniu nereikia

Papildyta:
Lietuvoje reikes daugiau dirbti manau

tai gavai, ne pirkai uz dyka smile.gif
o siaip as kava geriu labai retai, kartais, bet tie kartai buna restoranuose, kavinese, kur grazioje aplinkoje, kur gera kava, nelabai suprantu, kam lidluose kava pirktis, namuose tada geriau. na bet kam kas.

As nebenoreciau dirbti lietuviam darbdaviam, buna aisku gal isimciu, bet kiek mano ir vyro patirtis per gyvenima, tai aciu ne, nebent kur valstybinese strukturose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 27, 13:41)
tai gavai, ne pirkai uz dyka smile.gif
o siaip as kava geriu labai retai, kartais, bet tie kartai buna restoranuose, kavinese, kur grazioje aplinkoje, kur gera kava, nelabai suprantu, kam lidluose kava pirktis, namuose tada geriau. na bet kam kas.

As nebenoreciau dirbti lietuviam darbdaviam, buna aisku gal isimciu, bet kiek mano ir vyro patirtis per gyvenima, tai aciu ne, nebent kur valstybinese strukturose  biggrin.gif

O as per gera darbdave buvau Lietuvoje. Mano gerumą prieme, kaip mano silpnuma. O paskui jau, kai bizni perpirko kiti, su darbuotojais, tai skambindavo, prasydavo, kad atgal juos pasiimciau pas save. Dabar tikrai nebuciau tokia gera, kokia buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 birželio 2022 - 12:46
Man dar toks klausimas kilo, kodel Lietuvoje nera pirsiekusiuju teismu, Airijoje kai gauni pilietybe gauni ir tokia pareiga dalyvauti tokiuose teismuose, jei pasaukia, net Rusijoje jie yra, kodel nera Lietuvoje?

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 27, 13:44)
O as per gera darbdave buvau Lietuvoje. Mano gerumą  prieme, kaip mano silpnuma. Dabar tikrai nebuciau tokia gera, kokia buvau.

nezinau kaip ten versla daryti, visur pazintys, kysiai, mokesciai nenormalus ir t.t. tai tie ir darbdaviai vis dantis pakabine, nuostolius is darbuotoju isskaitineja... unsure.gif Geriausias mano darbas buvo aukstesniojoj , kai dirbau destytoja, va ten ir kolektyvas normalus ir direktorius ir alga laiku, tiesa tada dar grynais i rankas, idomu ir prisiminti smile.gif Gaila gal, kad is ten isejau,o gal taip ir turejo buti.
Atsakyti
Kibernetinės atakos prieš valstybės institucijas tęsiasi, VMI stabdo informacines sistemas

mums tai gal tik į gera biggrin.gif
Atsakyti

Kibernetinės atakos prieš valstybės institucijas tęsiasi, VMI stabdo informacines sistemas

mums tai gal tik į gera biggrin.gif

procentai vistiek kapses 😁

Atsakyti
Lt valstybiniu instituciju saitai yra labai prasti, hakeriam vaiku dainos jie.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 27, 14:59)
Lt valstybiniu  instituciju saitai yra labai prasti, hakeriam vaiku dainos jie.

front endas nesvarbus labai, galima refreshint. Tai tik patogumas. Kaip mobiliako klaviatura ar ekranas. Back endas esme, o las ten yra - sunku kartais spresti jei normaliai atskirta
Atsakyti

Lt valstybiniu instituciju saitai yra labai prasti, hakeriam vaiku dainos jie.

O tu irgi hakeriuoji ,is kur zinai kad galima kazka nulauzt?

Vienas uo... kripto valiutu ferma buvo atidares 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 27 birželio 2022 - 15:02

Taip aišku, kad buvo.iv. nusikaltimų. Visokių tu karių yra. Bet buvo rašoma apie tai, kad išprievartautų moterų, vaikų ir vyrų gali būti tūkstančiai. Video pilna apie vagystės buvo, dabar nk...

O tai tiki kad jie issigalvojo ,surezisavo?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 06 27, 15:25)
front endas nesvarbus labai, galima refreshint. Tai tik patogumas. Kaip mobiliako klaviatura ar ekranas. Back endas esme, o las ten yra - sunku kartais spresti jei normaliai atskirta

tai faktas pagal front enda niekas tokiu isvadu nedaro gi biggrin.gif na yra ir tools online bent pasitikrinti galima sauguma cia bent elementariai. Na ir console siek tiek matosi. yra zinoma ir kitu metodu.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 27, 16:02)
<p>O tu irgi hakeriuoji ,is kur zinai kad galima kazka nulauzt?</p>
<p>Vienas uo... kripto valiutu ferma buvo atidares 😁</p>

Ne, tik studijavau siek tiek.

Nesvaik, tai neimanoma.
Atsakyti

Kur nesvaigt?

Atsakyti