Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 30, 15:18)

O ten jusu valdzia gal visai galvas perkaito Landsbergis pasirodo jau prezidentas doh.gif bet tai kiek pas zmogu tos garbes troskimo, ko ne karalium apsiskelbe? niekas niekad jo prezidentu nesirinko gi, kai taip galima, zema....Buvo tarybines lietuvos seimo pirminku tapo kazkaip prezidentu doh.gif

Cia senia marazmatikas uzsimane buti karaliumi? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ar cia anukelis nori ant geneologinio seimos medzio uzrasyti, kad buvo karaliaus anukas? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Pasakei lyg būtum tokia, į kurią žiūrėdamas dar kas nors seilytųsi...
Aš tai eičiau, tik nežinau kur jų rasti....Lietuvoj...

Prie Trąkų Akmenos ež., o šiaip.pagooglink.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 30, 16:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72974514" data-time="1656594158"><div><p>Būtent. Jaunutes kabina tie, kurie nepakabins niekaip gudrios ir patyrusios. O ne dėl jaunesnių kūnų.</p></div></blockquote><p>Baisiai vertinga patyrusi,su kraiciu ???? nejuokinkit . Cia kas suniui uodega pakels -jei ne jis pats 😁 </p><p>Cia jusu mintys ir pageidavimai ,realybe tokia :moteris iki 40 dar turi sansa ,paskui jos nebeidomios .Nebent vienai nakciai .taskas siam gyvenime😁</p>

o kam jaunutei senis nupirdęs? ką nėra jaunų ir perspektyvių, kurie jau jauni normaliai uždirba? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 30, 16:56)
Pasakei lyg būtum tokia, į kurią žiūrėdamas dar kas nors seilytųsi...
Aš tai eičiau, tik nežinau kur jų rasti....Lietuvoj...

As manau, kad ji daug graziau atrodo issirengusi, nes nera kaulu subliuškęs vyniotinis, oda pas ja lygesne ir maziau drimbanti, nes kudos vyresnes moterys daug baisiau atrodo uz siek tiek riebaliuko turincias bendraamzes.
Papildyta:
QUOTE(Amd* @ 2022 06 30, 16:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="arbuzas77" data-cid="72974517" data-time="1656594577"><div><p>Senas kaliosas jau , nebusi jauna ir visu geidziama . ir dar trolis </p></div></blockquote><p>Aš tai kažkaip dar nesiskundžiu 😁</p>

Tau virs 40, tu jau senai I jaunu kategorija nepapuoli.
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 06 30, 16:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72974502" data-time="1656592018"><div><p>Va del to ir neiciau i nudistu plezus, nes visokie apsiseileje ten paskui veizeja kaip arbuzeliai... vartotojo įkelta nuotrauka
O cia d<strong>arkosi kaip mazvaikiai, atrodo rimtai neiznotume, nei kas tas seksas, nei kaip jis vyksta </strong>vartotojo įkelta nuotrauka
Gal del to tokius ir traukia ant jaunu ar nekaltu, </p></div></blockquote><p>Senas kaliosas jau , nebusi jauna ir visu geidziama . ir dar trolis </p>

Visu geidziamomis nori buti tik prostitutes arba su psichologinemis problemomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 birželio 2022 - 16:00

As manau, kad ji daug graziau atrodo issirengusi, nes nera kaulu subliuškęs vyniotinis, oda pas ja lygesne ir maziau drimbanti, nes kudos vyresnes moterys daug baisiau atrodo uz siek tiek riebaliuko turincias bendraamzes.
Papildyta:

Bet niekas dar nenudribo labai 😁

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 30, 17:03)

Kaip bebūtų, jau ne tas amžius, kad kažkam seilė varvėtų. Aš pati esu ne kaulų rinkinys, netgi norėčiau numesti kelis kg, jokių celiulitų neturiu ir papai nenudribę, bet tokių iliuzijų, kad į mane kas žiūrėtų seilydamasis, neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 30, 17:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72974534" data-time="1656597798"><div><p>As manau, kad ji daug graziau atrodo issirengusi, nes nera kaulu subliuškęs vyniotinis, oda pas ja lygesne ir maziau drimbanti, nes kudos vyresnes moterys daug baisiau atrodo uz siek tiek riebaliuko turincias bendraamzes.
Papildyta:
</p></div></blockquote><p>Bet niekas dar nenudribo labai 😁</p>

Ka tu cia vel nusikalbejai, senstanti moteriske 40+?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 06 30, 17:38)
Kaip bebūtų, jau ne tas amžius, kad kažkam seilė varvėtų. Aš pati esu ne kaulų rinkinys, netgi norėčiau numesti kelis kg, jokių celiulitų neturiu ir papai nenudribę, bet tokių iliuzijų, kad į mane kas žiūrėtų seilydamasis, neturiu.

Tikru nudistu ten tikrai, jei 50% buna, tai tik geriausiu atveju. Visi kiti - arbūzai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 30, 17:43)
Ka tu cia vel nusikalbejai, senstanti moteriske 40+?
Papildyta:

Tikru nudistu ten tikrai, jei 50% buna, tai tik geriausiu atveju. Visi kiti - arbūzai.

Tai nėra ko tada bijot mums babuškoms, ramiai galima degintis, nes tokie arbūzai seilėjasi tik į jaunas gazeles žiūrėdami...
Atsakyti

tai va, čia kaip Brzauskienė plėšėsi dėl tų pensijų ir iki vėžio prisiplėšė

Rimtai? Ji vėžiu serga? Gaila aišku, nieko blogo apie ją negaliu pasakyti, kultūringa, maloni moteris. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 30, 18:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72974516" data-time="1656594228"><div><p>tai va, čia kaip Brzauskienė plėšėsi dėl tų pensijų ir iki vėžio prisiplėšė</p></div></blockquote><p>Rimtai? Ji vėžiu serga? Gaila aišku, nieko blogo apie ją negaliu pasakyti, kultūringa, maloni moteris. </p>

jo ir vaistų negaudavo, labai brangiai reikdavo mokėti už juos, bandė natūraliais būdais tada gydytis, berods grybais
seniai jau nemačiau nieko spaudoje apie ją, nežinau kuo jai baigėsi
Atsakyti

Baisiai vertinga patyrusi,su kraiciu ???? nejuokinkit . Cia kas suniui uodega pakels -jei ne jis pats 😁 

Cia jusu mintys ir pageidavimai ,realybe tokia :moteris iki 40 dar turi sansa ,paskui jos nebeidomios .Nebent vienai nakciai .taskas siam gyvenime😁

Tai čia tik tokie kaip tu taip save guodžia. Normalus vyras žino, kad 45 baba jagodka opiat.  :P​ 

Atsakyti

Pasakei lyg būtum tokia, į kurią žiūrėdamas dar kas nors seilytųsi... Aš tai eičiau, tik nežinau kur jų rasti....Lietuvoj...

O tu žinai, kaip aš atrodau? Manau tikrai dar daug kas seilę pavarvintu. :angel2: nepavydek.

Google nemoki naudotis? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 birželio 2022 - 17:14