Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Cia senia marazmatikas uzsimane buti karaliumi? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifAr cia anukelis nori ant geneologinio seimos medzio uzrasyti, kad buvo karaliaus anukas? biggrin.gifbiggrin.gif

Senukas senukas. Dainavo kažkada kam is tos laimės... garbės, deja deja neišlaikė gyvenimo egzamino... 

Atsakyti

As manau, kad ji daug graziau atrodo issirengusi, nes nera kaulu subliuškęs vyniotinis, oda pas ja lygesne ir maziau drimbanti, nes kudos vyresnes moterys daug baisiau atrodo uz siek tiek riebaliuko turincias bendraamzes. Papildyta: Tau virs 40, tu jau senai I jaunu kategorija nepapuoli. Papildyta: Visu geidziamomis nori buti tik prostitutes arba su psichologinemis problemomis.
Butent :D​ pažiūriu treniruotėse tas kudesnes, tai nei šiknos, nei papų, na aišku yra kam kas patinka, bet aš asmeniškai džiaugiuosi moteriška figura
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 birželio 2022 - 17:22
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 30, 18:18)
Senukas senukas. Dainavo kažkada kam is tos laimės... garbės, deja deja neišlaikė gyvenimo egzamino... </p>

jis turbūt pritempia, kad jis ne vienas džiaugiasi, vos ne šimtas durniukų seime irgi džiaugiasi, neliūdi biggrin.gif
o kad kiti šimtai liūdės, tai jau matyt užsimerkia prieš tai
Atsakyti

Kaip bebūtų, jau ne tas amžius, kad kažkam seilė varvėtų. Aš pati esu ne kaulų rinkinys, netgi norėčiau numesti kelis kg, jokių celiulitų neturiu ir papai nenudribę, bet tokių iliuzijų, kad į mane kas žiūrėtų seilydamasis, neturiu.

Vaja koks nepasitikėjimas savim ar vyrai tokie aplink? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 30, 18:24)
Vaja koks nepasitikėjimas savim ar vyrai tokie aplink? </p>

kalba ėjo apie seilinimąsį....pati pradėjai...
Atsakyti

jo ir vaistų negaudavo, labai brangiai reikdavo mokėti už juos, bandė natūraliais būdais tada gydytis, berods grybais
seniai jau nemačiau nieko spaudoje apie ją, nežinau kuo jai baigėsi

Na ji gyva ir sveika kiek žinau bent prieš kelis menrsius buvo. Pazystami ten šiek tiek dirbo pas ja sodyboj, tik geriausi atsiliepinai. Tai vadinasi pasveiko. 

Atsakyti

Kai kaifas tie nudistai Trąkuos, tik, kad būt arčiau..

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 06 30, 18:29)
<p>Kai kaifas tie nudistai Trąkuos, tik, kad būt arčiau..</p><p></p><p></p>

Tau toli Trakai?
Atsakyti

kalba ėjo apie seilinimąsį....pati pradėjai...

Tai taip apie tą patį. Tu pradėjai aiškinti, kad nebūtų dėl ko. Tai ir sakau savim nepasitiki ar vyrai aplink tik prie monekeniu pripratę ir komplimentų nepasako? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 30, 18:30)
Tai taip apie tą patį. Tu pradėjai aiškinti, kad nebūtų dėl ko. Tai ir sakau savim nepasitiki ar vyrai aplink tik prie monekeniu pripratę ir komplimentų nepasako? </p>

Apsiseilėję man tik tokie, kurie tik išdulkint nori... Komplimentus sako tik besiseilėjantys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 30 birželio 2022 - 17:34

Apsiseilėję man tik tokie, kurie tik išdulkint nori... Komplimentus sako tik besiseilėjantys?

O tai kam komplimentus sako?  :D  :D  :D Ne tom kurias išdulkint nori? 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 06 30, 18:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72974562" data-time="1656602786"><div><p>kalba ėjo apie seilinimąsį....pati pradėjai...</p></div></blockquote><p>Tai taip apie tą patį. Tu pradėjai aiškinti, kad nebūtų dėl ko. Tai ir sakau savim nepasitiki ar vyrai aplink tik prie monekeniu pripratę ir komplimentų nepasako? </p>

mano mama visą gyvenimą dėmesį gauna, nes graži moteris, o dar energinga labai
tai amžius tikrai ne kliūtis, ne visi gi neadekvatai, kad tik į dvidešimtmetes žiūri
taip kad maja Di pilnai gali turėti kokį slaptą gerbėją, kuris dūsauja pro langą biggrin.gif
Atsakyti