Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 01, 10:34)
Klausimas  : ar eini i nudistu pliaza ?ar siaip nuoga deginiesi?  </p><p>As megstu privatuma ,tai yra :galiu degintis nuogas ,kai nespokso kas ikyriai ir neapkalba .Nesu profesionalas😂</p>

Ne, kodėl turėčiau? aš turiu vyrą, mes deginamės ant 'laivo' ežere, negulime kažkur krantuose tarp svetimų. Nebent pajūry būnam tarp svetimų. Bet kadangi mes gamtos žmonės, mėgstam ramybę, nepernešam vaikų rėkavimų, tai nebūnam pagrindiniuose pliažuose, greičiau laukiniuose. O dėl deginimosi, tai manau nelabai sveika degintis nuogai, Saulė pikta dabar. Gera maudymkė vis tiek dengia kažkiek papus. O papus uždaryt ir gulėt su nuoga putę, nu tai absurdas kažkaip biggrin.gif Aišku, ant 'laivo' aš būna maivausi, nusiimu papinyką, kai arti nebūna nieko. Bet tai šiaip sau, ne deginimuisi.
Atsakyti
Flirtas.

Vel ziurim i vishtas ir gaidzius. Vishtos bega nuo gaidzio, bet ne per greitai. Tai vadinasi flirtas
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 01, 10:34)
Klausimas  : ar eini i nudistu pliaza ?ar siaip nuoga deginiesi?  

Na va, kaip dviejais sakiniqis gqlima pasakyti savo gyvenimiskaja poziciją. Si7o atveju tavo tikras mintis apie nudistus.
Kitaip gi neklaustum 'seip megsti degintis nuoga ar megsti nudistu plezus?'
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 01, 09:15)
Ooo, Moonte per servitutinį irgi plika laksto biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Visu pirma Monteverte, jei jau norisi tau pikiruotis, prasom. As net budama paaugle, nelaiziau ledus pries pedofilus ir negundziau juos. Vsos mes buvome paaugles ir jau zuvokem daugiau... Tad cia tik tavo iskrypusiose mintyse jei esi nuogas, butai eini i viesuma, tokius marazmatikus kaip tu gasdinti. Juk tau ar nudistas ar ekshibicionistas, per viena.

As i nuoguma ziuriu ne kaip i siauba bauba. Nudizmo nepraktikuoju, ne tam laikmetyje gimiau ir ne toje vietoje, esu itakota davatkiskos morales, itaip tariant traumuota. Nesideginu nuo 15 metu. Servitutinis kelias, kuris tave ziauriai sujaudino, nuo mano sodybos randasi tolokai, nuo jo sodybos ir is sodybos nesimato.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 01, 09:42)
Flirtas.

Vel ziurim i vishtas ir gaidzius. Vishtos bega nuo gaidzio, bet ne per greitai. Tai vadinasi flirtas

Oi ne, Idomucia, cia labai maloni abieju lyciu bendravimo forma, kuri visiskai neipareigoja. Taip, jos metu, neretai zmones suvokia vienas kito ribas. Jei kalbame apie komlimentus, kurie sakomi fliruojant.

Tiesiog reikia skirti, koplimentu sakymo intencijos skirtingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 liepos 2022 - 10:23
vaja kaip Moonte uzpavydejo Majai jaunesniu kolegu komplimentu lotuliukas.gif
klauskyk Moonte ko jus su pasitninke tokios pavydzios? bigsmile.gif

ai dar ziuriu ir jumoro visai nesuprantat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 06 30, 19:41)
Man cia aną dieną vienas vyras ir sako - ar jums kas nors sake, kad jusu akys labai grqzios?

Vyrui sakau - reikia megautis paskutiniais  komplimentqis, nes uz poros metu jau niekas nieko nesakys  biggrin.gif  biggrin.gif

nujau, manau visa gyvenia moteirs gali buti grazi ir patraukli ir sulaukti komplimentu. Man kazkada 40m atrode senukai dabar jau ir 70 neatrodo jau ta gili sentave wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 liepos 2022 - 10:25
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 01, 09:34)
Klausimas  : ar eini i nudistu pliaza ?ar siaip nuoga deginiesi?  </p><p>As megstu privatuma ,tai yra :galiu degintis nuogas ,kai nespokso kas ikyriai ir neapkalba .Nesu profesionalas😂</p>

Manyciau, kad net "profesionalui" norisi privatumo, kur rinktusi jo bendraminciai, nesureiksminantys nuogo kuno. Juk i nuoga kuna spokso, komentuoja ir t.t. daugiausiai tie, kurie neva ne "iskrype".
Atsakyti
del deginimosi nuogai, tai labai smagu, o ir idegis grazesnis ir maudytis nuogiem smagu, su vyru taip jaunysteje ir darydavom, bet vieni, nes Lietuvoje dar daug tokiu laukiniu gamtos kampeliu, kur nera zmoniu, ir myletis vandenyje smagu, bet as pripazystu privatuma siuo atveju. I moteru nueiciau pasidenginti, bet tokio nera cia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 01, 10:24)
vaja kaip Moonte uzpavydejo Majai jaunesniu kolegu komplimentu lotuliukas.gif
klauskyk Moonte ko jus su pasitninke tokios pavydzios? bigsmile.gif

Lerva, kur tu tai isskaitei?
Net idomu pasidare.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2022 07 01, 11:20)
Visu pirma Monteverte, jei jau norisi tau pikiruotis, prasom. As net budama paaugle, nelaiziau ledus pries pedofilus ir negundziau juos. Vsos mes buvome paaugles ir jau zuvokem daugiau... Tad cia tik tavo iskrypusiose mintyse jei esi nuogas, butai eini i viesuma, tokius marazmatikus kaip tu gasdinti. Juk tau ar nudistas ar ekshibicionistas, per viena.

cambalinė?
paskutinį kartą primenu tą istoriją ir jei dar kartą ją visaip išvartysi po to neverk ax.gif
ten nebuvo pedofilas, jis laisvėje, sveikas gyvas, niekada nesėdėjęs, normalus dviejų vaikų tėvas iš kaimynystės. Tiesa, išgeriantis kaip ir taviškis. Bet tada manau buvo blaivus, dienos metas buvo. Aš ėjau iš parduotuvės, valgydama ledus, vedžiojau šunį. Buvo vasara, plaukai mano visada buvo gražūs, ilgi, palaidi. Apranga maikutė ir šortai turbūt, kaip pridera jaunimui vasarą. Na ir jis tiesiog buvo su kitu daugu ir pasakė man praeinančiai, o ne spoksančiai į jį, kad graži merga. Nors man buvo tik kokių 12 ar 13 metų.
Kas tame tokio? Tavęs niekas vaikystėje negyrė?
O tą istoriją papasakojau tik dėl to, kad buvo ji į temą apie dėmesį, nuo kada jį jau pajutome. Taigi taip, aš jį kažkokį pajutau gana nuo anksti. Ir tai nebuvo vienintelis variantas su tuo kaimynu. Ir beje, man tai sukeldavo daug rūpesčio. Kartą aš galėjau tapti 10 bernų prievartos auka. Bet aš turiu apsaugas ir netapau, jei tu iš viso supranti apie ką aš. Vietoje manęs papuolė kita.
Dašlo v durnuju golovu?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 01, 11:24)
ai dar ziuriu ir jumoro visai nesuprantat  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

juodai
vietoje to šypteltų ir pasakytų, kad "mano keliukyje meškų nėra' ar kažką panašaus, jinai man kažkokius pedofilus nebūtus paišo, nu visai durna
Atsakyti

Flirtas.

Бежит курица, за ней петух. Курица думает: "Если остановлюсь, то подумает — доступная, если убегу — дурой буду!" Ладно, побегу и споткнусь!

Atsakyti

cambalinė?
p

jinai man kažkokius pedofilus nebūtus paišo, nu visai durna

O tai uztenka pasakyt kad grazi ir iskart ,,pedofilas,,  ,as galvojau pedofilai tai tie kurie santykiauja 

Matyt tuo metu atrodei kaip ,,didele merga,, 😁 o jis kaip kiemo bicas 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 01, 11:38)
juodai
vietoje to šypteltų ir pasakytų, kad "mano keliukyje meškų nėra' ar kažką panašaus, jinai man kažkokius pedofilus nebūtus paišo, nu visai durna

nu is patirties gal, unsure.gif jau vaikysteje zinojo matyt apie pedofilus, ledus pasislepusi tik namie valge, na taip sake gi. As tai vaikysteje tokiu baisybiu nei nezinojau, kad egzistuoja apie gejus ir tuos paauglysteje tik suzinojau is Santa Barbaros serialo lotuliukas.gif o nuo jos gi sake tevai nieko neslepe, nuo mazens visas baisybes pasakojo, neturejo ji nekaltos tyros vaikystes pagal jos psakojimus... unsure.gif

bet ziurek kas kart ateina pilnos nuodu ir noro pasidergti, nesugeba nei pajuokauti, nei lengvai pabendrauti, kazkokiu moralu paklode privare, atrodo kam idomu butu doh.gif pasenusi per anksti boba. Visgi sunki vaikyste savo daro unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 01, 11:55)
O tai uztenka pasakyt kad grazi ir iskart ,,pedofilas,,  ,as galvojau pedofilai tai tie kurie santykiauja </p>
<p>Matyt tuo metu atrodei kaip ,,didele merga,, 😁 o jis kaip kiemo bicas </p>

tai ko tu to Montevertes klausi, klausk Moontes, jai atrodo pedofilas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 01 liepos 2022 - 10:58