QUOTE(Moonte @ 2022 07 01, 11:20)
Visu pirma Monteverte, jei jau norisi tau pikiruotis, prasom. As net budama paaugle, nelaiziau ledus pries pedofilus ir negundziau juos. Vsos mes buvome paaugles ir jau zuvokem daugiau... Tad cia tik tavo iskrypusiose mintyse jei esi nuogas, butai eini i viesuma, tokius marazmatikus kaip tu gasdinti. Juk tau ar nudistas ar ekshibicionistas, per viena.
cambalinė?
paskutinį kartą primenu tą istoriją ir jei dar kartą ją visaip išvartysi po to neverk
ten nebuvo pedofilas, jis laisvėje, sveikas gyvas, niekada nesėdėjęs, normalus dviejų vaikų tėvas iš kaimynystės. Tiesa, išgeriantis kaip ir taviškis. Bet tada manau buvo blaivus, dienos metas buvo. Aš ėjau iš parduotuvės, valgydama ledus, vedžiojau šunį. Buvo vasara, plaukai mano visada buvo gražūs, ilgi, palaidi. Apranga maikutė ir šortai turbūt, kaip pridera jaunimui vasarą. Na ir jis tiesiog buvo su kitu daugu ir pasakė man praeinančiai, o ne spoksančiai į jį, kad graži merga. Nors man buvo tik kokių 12 ar 13 metų.
Kas tame tokio? Tavęs niekas vaikystėje negyrė?
O tą istoriją papasakojau tik dėl to, kad buvo ji į temą apie dėmesį, nuo kada jį jau pajutome. Taigi taip, aš jį kažkokį pajutau gana nuo anksti. Ir tai nebuvo vienintelis variantas su tuo kaimynu. Ir beje, man tai sukeldavo daug rūpesčio. Kartą aš galėjau tapti 10 bernų prievartos auka. Bet aš turiu apsaugas ir netapau, jei tu iš viso supranti apie ką aš. Vietoje manęs papuolė kita.
Dašlo v durnuju golovu?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 01, 11:24)
juodai
vietoje to šypteltų ir pasakytų, kad "mano keliukyje meškų nėra' ar kažką panašaus, jinai man kažkokius pedofilus nebūtus paišo, nu visai durna