QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 01, 14:09)
Na Moonte pasirodo tai jau nuo vaikystes zinojo, tevai nudizma jos propagavo ir apie seksa nuo vaiksytes pasakojo, kaip ir apie gundymo mena, juk ne davatka gi uzaugino

na kur mums iki tokios kurtizanes
As is vis tokia naivi labai ilgai buvau tuo klausimu, nei nesuvokdavau, kad kazkam patinku ar galiu gundyti, man po daug metu dabar kai kas pasako tu tam ir tam patikai
Mes su klasiokais varydavom i turistinius ir nei minties apie jokius seksus nebuvo, bent man
Mes tai su draugėm senamadiškos buvom, niekada pirmos prie jokių bernų nėjom. Todėl ir smakrų glostyt nemokėjom. Be to, praktiškai visus, kurie prieidavo atstumdavom, nes jau tokie nekokie prieidinėdavo, kad

Padorūs mūsų amžiaus dar bijojo, ypač kai iš nuogirdų žinojo, kad mus saugo iš klubo vyresni bernai, vyrai, nes jau kai kurie vedę buvo. Tai kur jau ten nebijos berniukai
Be to kažkaip visada žinojau, kad mano gyvenimo žmogus nebus iš mano miesto. Tai aišku sunku buvo laukti ir džiūti. Ilgai aš į žvaigždes naktimis žiūrėjau, o rytais net užrūkydavau, kai tėvų nebuvo