Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Isizeidusios durnelės raštai, Moonte. Mes gi visi suprantam del ko nusirasai cia, kaip paskutinė durnė.

Amadeja, tu nori savo sūnų nuogai isrengti žmonėse del ko? Kad jo patevis pamatytu ji nuogą? Kad sunus pamatytu nuoga patėvį? O gal tu nori, kad tavo pubertatinis sunus pamatytu tave nuogą is visu pusiu ir visomis pozomis? Gal tu ruoši jı jusu su vyru žaidimams?
Papildyta:
Zuikius gasdina savo kaulų barškėjimu biggrin.gif

Dičkio niekas neišrenginėja. Jis kaip nori, taip daro.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 01, 13:49)
O del vaiku zinoma vaikai labai daug ka supranta, bet ne viska, vaikai ne suauge, tam ir yra brandos amzius bent 18 laikomas, ypac apie seksa, visokius gundymus. As nei neprisimenu kada suvokiau apie gudndymu galia, jau gal virs 20 buvo  biggrin.gif , ka ten kalbeti apie paauglyse  biggrin.gif Paauglystej nei seksas, nei gundymai nerupejo. Zinoma kazkas yra igimto ir nesamonigai darom gal pvz norim puostis, pasidazyti, bet to nesieji su gumdymu vaikinu, nei nesuvoki tokio amziaus, kad gundai. doh.gif ka kalbeti apie 13 m, nezinau kokioj aplinkoj turi augti ir ka matyti, kad tai suvoktum... unsure.gif

Jei tu vaikysteje, ankstyvoj paauglystej jau supratai ir zinojai, kas yra gudnymai tai uzjauciu, kas tave taip istvirkino? unsure.gif

Būtent. Aš net nesuvokdavau dėl ko puošiuosi ar dažausi. Tiesiog norėjosi būti gražesne, ryškesne ir tiek.
Ir dėl tų visų gundymų, tai niekada jų net nemokėjau, aš labai tiesus žmogus, nelabai moku išsidirbinėti visaip. galbūt vyrai tai manyje ir vertin, kad paprasta su manimi. Aš pirmą kartą studente jau būdama pamačiau kaip didmiesty klube pana priėjo ir patikusiam bernui perbraukė ranka kažkaip per smakrą praeidama. Aš taip niekaip nebūčiau dar padarusi tokio amžiaus.
Atsakyti

Stengiuosi, o ir sunkiai įsivaizduoju kaip reiktų kitaip, kai tėvai mėgėjai pasimaudyt nuogi.

Vyru pirtis - kiek ten nuogu dedziu buna 😂

tai va, sugalvok tu man taip
ypač kai esu rašiusi, kad neišsirenginėju net prieš moteris, nevaikštau nuoga šikna ir papais pirtyse, baseinų dušuose ar pan. Aš žmogus estetas, mano akys visada grožio ieško, tai tikrai man negražu kitų, nepažįstamų man ypač senų suglebę kūnai, išverstos putės ir pan. Geriau, kai prisidengę. Galbūt kažkam negražu ir mano, todėl man natūralu neišsirenginėti plikai. Taip pat niekada neičiau pas ginekologą vyrą, jei tik būtų tokia galimybė rinktis. Nepriimtina man tai.

Va butent ,man jei netinka as neinu ,nebendrauju .Turiu kitu uzsiemimu 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 01, 13:54)
Būtent. Aš net nesuvokdavau dėl ko puošiuosi ar dažausi. Tiesiog norėjosi būti gražesne, ryškesne ir tiek.
Ir dėl tų visų gundymų, tai niekada jų net nemokėjau, aš labai tiesus žmogus, nelabai moku išsidirbinėti visaip. galbūt vyrai tai manyje ir vertin, kad paprasta su manimi. Aš pirmą kartą studente jau būdama pamačiau kaip didmiesty klube pana priėjo ir patikusiam bernui perbraukė ranka kažkaip per smakrą praeidama. Aš taip niekaip nebūčiau dar padarusi tokio amžiaus.

Na Moonte pasirodo tai jau nuo vaikystes zinojo, tevai nudizma jos propagavo ir apie seksa nuo vaiksytes pasakojo, kaip ir apie gundymo mena, juk ne davatka gi uzaugino biggrin.gif na kur mums iki tokios kurtizanes biggrin.gif
As is vis tokia naivi labai ilgai buvau tuo klausimu, nei nesuvokdavau, kad kazkam patinku ar galiu gundyti, man po daug metu dabar kai kas pasako tu tam ir tam patikai biggrin.gif
Mes su klasiokais varydavom i turistinius ir nei minties apie jokius seksus nebuvo, bent man biggrin.gif
Atsakyti

Na, Arbuzeli, vaikas ir paaugle "Lolita", tai skirtinga. Na bet kaip Putinas buciuoti svetimo vaiko pilva, sorriukas, bet tikrai nederetu mirksiukas.gif

Tiesiog nereikia perzengti kito individo ribas, ir tiek.

Man jis anksciau patiko, protingas zmogus .Labai daug apie ji prikurta video filmu ir antifilmu . Nebesidomiu juo dabar ,ir nelaikau jo pedofilu ar filu, jis -caras . Царь    visi tokie ,gyvena kaip nori 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 01, 13:52)
Dičkio niekas neišrenginėja. Jis kaip nori, taip daro.

Paaugliu sunui megsti savo putės turinį parodyti?
Dar neprašei, kad jis paliestu tavo nuogas krūtis?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 01, 14:09)
Na Moonte pasirodo tai jau nuo vaikystes zinojo, tevai nudizma jos propagavo ir apie seksa nuo vaiksytes pasakojo, kaip ir apie gundymo mena, juk ne davatka gi uzaugino  biggrin.gif na kur mums iki tokios kurtizanes  biggrin.gif
As is vis tokia naivi labai ilgai buvau tuo klausimu, nei nesuvokdavau, kad kazkam patinku ar galiu gundyti, man po daug metu dabar kai kas pasako tu tam ir tam patikai  biggrin.gif
Mes su klasiokais varydavom i turistinius ir nei minties apie jokius seksus nebuvo, bent man  biggrin.gif

Mes tai su draugėm senamadiškos buvom, niekada pirmos prie jokių bernų nėjom. Todėl ir smakrų glostyt nemokėjom. Be to, praktiškai visus, kurie prieidavo atstumdavom, nes jau tokie nekokie prieidinėdavo, kad biggrin.gif Padorūs mūsų amžiaus dar bijojo, ypač kai iš nuogirdų žinojo, kad mus saugo iš klubo vyresni bernai, vyrai, nes jau kai kurie vedę buvo. Tai kur jau ten nebijos berniukai biggrin.gif
Be to kažkaip visada žinojau, kad mano gyvenimo žmogus nebus iš mano miesto. Tai aišku sunku buvo laukti ir džiūti. Ilgai aš į žvaigždes naktimis žiūrėjau, o rytais net užrūkydavau, kai tėvų nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 01, 12:24)
<p>Siais laikais ,vyrams -reikia kuo maziau demesio rodyti vaikams . Tai yra gyvenant su svetimais vaikais ,su jais negalima zaisti,ju liesti,geriau nepasilikti vieniems ir begale visokiu tokiu situaiju... priezastis-bet kada gali apkaltinti pedofilija , iskrypeliu ir dar kazkuo 😁</p><p></p>

Ir su moterimis, gali apkaltinti bandymu ishprievartauti

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 01, 14:17)

Pries koki 10 metu viename lietuvishkame laikrashtyje buvo straipsnis, kaip mama sunui leido pasimylet. Na tada pagalvojau, Lietuva sparciai progresuoja... Bet kazkaip ta krypti nugesino, tik paskutiniu metu vel pajudino
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 07 01, 14:35)

Pries koki 10 metu viename lietuvishkame laikrashtyje buvo straipsnis, kaip mama sunui leido pasimylet. Na tada pagalvojau, Lietuva sparciai progresuoja... Bet kazkaip ta krypti nugesino, tik paskutiniu metu vel pajudino

Niekas garsiai apie tai nekalba.

Moteru pedofiliu yra , jei gerai atsimenu..iki 20% is viso pedofilu kiekio. Ne taip jau ir mazai.

Rodyti brestanciam savo sunui savo putės turinį ir kratyti papus palei nosi - yra nenormalu. Vienareikšmiškai.
Atsakyti

Tu pati iskrypus ,nejauti? vaidini cia kazkokia zvaigzde .Buni savo tulike ir buk su savo ziniom

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzas77: 01 liepos 2022 - 14:07
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 01, 15:04)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72974776" data-time="1656674236">
<div>
<p><strong>Paaugliu sunui megsti savo putės turinį parodyti</strong>?

Dar neprašei, kad jis paliestu tavo nuogas krūtis?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tu pati iskrypus ,nejauti? vaidini cia kazkokia zvaigzde .Buni savo tulike ir buk su savo ziniom</p>

Idiote nupiepes, ka as prisigalvojau? Iskrypus nupista boba paaugli sunu tempiasi su savimi I nudistu pleza, kad jis sedetu salia ir ziuretu I jos klyno tyrini ir I patėvio birką. Jei cia ne ruošimas kazkokiems iskrypimams, tai kas?

Kur bl ziuri vietines vaiku teises? Kur socialiniai?
Kokie debilai ten dirba, jei nesugeba isklausimeti suktai pas tokias mamašas, kas dedasi ju šeimose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 liepos 2022 - 14:23

Tu biškį nesveika 😅

Atsakyti