tai žinoma, geriau tik apie seksą rašyk
Kitos temos grūzina 😄
Žinok išsijungia lygiai taip pat, kaip ir pirty, nes ir ten, ir ten esmė yra relax.
Idomiai tada. Man tai niekas neišsijungia, aš visada tokia pat.
o tu ką vaikas? tik pasakomis ir pozityvu gyventi nori? taip, gyvenimas sunkus, reikia tą suprasti ir nebėgti nuo to, vis tiek nepabėgsi
o tu ką vaikas? tik pasakomis ir pozityvu gyventi nori? taip, gyvenimas sunkus, reikia tą suprasti ir nebėgti nuo to, vis tiek nepabėgsi
o ka reikia but susiraukus ? vaikus migdyt parpiecio reikia ir paciai pamiegot .Karsta nx toki ora ,tik gulet vandeny gali
Nebūtina, galima gerai nusikeikti, valdžią pvz. pakeikt ir geriau pasidaro
Jo, tik įkritimas ežeran ir gelbėja, nes išprotėt galima. Mano šiaurietiškai natūrai ne kas. Anksčiau visada mėgau vasaras, bet dabar... O dar pagalvojau, kad gyvenime daug gerų dalykų įvyko būtent rudenį ir pavasarį, tai nu nachier tokias vasaras. Jau per daug.
Norit, galiu ir pasiskųst 😁
Jus ka nieko neturit iki shiol?
Idomiai tada. Man tai niekas neišsijungia, aš visada tokia pat.
Greičiau jau...normalios būsenos tiesiog niekas nėr įsijungę, nebent kokia ovuliacija 😄
Jus ka nieko neturit iki shiol?
Name dar ne, ten dar tik grindys dėt pradėtos...
Baldininkas tik ką baldų vizualuzaciją padarė..Reik dar išsirinkt spalvas...Galva kvadratinė...
Greičiau jau...normalios būsenos tiesiog niekas nėr įsijungę, nebent kokia ovuliacija 😄
Xujova tokia situacija, as jaunystej 19m miegodavau vasara koki 4 valandas nakti, diena darbas ,vakare tusas pliaski.
Dabar nera to ,labai dziaugiuosi -nereikia vaziuot pas kokia b'iatstva pasitusint 😁
Bet is kitos puses darbo atlieku irgi maziau 😁
Sexius gerai -numa itampa ,bet galima kitaip nuimt itampa. pvz meditacija ,smilkalai,muzika .
Dar šiltnamy toliau nemezga agurkai, pomidorai 3irgi tik žydi, kad juos kur perkūnai.
Daržuos vijokliai negyvai dakniso 😂
Vaikams baldus išrinkt reik, o smegenys jau lydos...
Išeigines gavau išvis ne į temą, o atostogų visai nebus.
Su mb susiėdžiau, nes išvis nuotaikos nėr, o dar jis būtenr 5ad.dirbt sumąstė ilgai ir niekur neišvažiavom.
Plius nugarą skauda...
Tęst? 😁