Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

Idiote nupiepes, ka as prisigalvojau? Iskrypus nupista boba paaugli sunu tempiasi su savimi I nudistu pleza, kad jis sedetu salia ir ziuretu I jos klyno tyrini ir I patėvio birką. Jei cia ne ruošimas kazkokiems iskrypimams, tai kas?

Kur bl ziuri vietines vaiku teises? Kur socialiniai?
Kokie debilai ten dirba, jei nesugeba isklausimeti suktai pas tokias mamašas, kas dedasi ju šeimose?

Aš parašiau "gal".

Nėr jis ten buvęs. 

Laikas išmokt skaityt.

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 01, 15:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72974791" data-time="1656678058"><div><p>Idiote nupiepes, ka as prisigalvojau? Iskrypus nupista boba paaugli sunu tempiasi su savimi I nudistu pleza, kad jis sedetu salia ir ziuretu I jos klyno tyrini ir I patėvio birką. Jei cia ne ruošimas kazkokiems iskrypimams, tai kas?

Kur bl ziuri vietines vaiku teises? Kur socialiniai?
Kokie debilai ten dirba, jei nesugeba isklausimeti suktai pas tokias mamašas, kas dedasi ju šeimose?</p></div></blockquote><p>Aš parašiau "gal".</p><p>Nėr jis ten buvęs. </p><p>Laikas išmokt skaityt.</p>

Netgi, jei ir 'gal' - tu galvoji qpie tai.
Atsakyti

Netgi, jei ir 'gal' - tu galvoji qpie tai.

Pagalvojau vieną kartą.

Kai tavo postą paskaičiau, tada antrą 😁

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 01, 15:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72974799" data-time="1656678577"><div><p>Netgi, jei ir 'gal' - tu galvoji qpie tai.</p></div></blockquote><p>Pagalvojau vieną kartą.</p><p>Kai tavo postą paskaičiau, tada antrą 😁</p>

Slidi, kaip šliužas.

O kodel tu pagalvojai? Motina net tokios minties nedaleistu sau, o tu galvoji...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 liepos 2022 - 15:08
Mano būsena
https://www.facebook...462186874530777
ką jūs? biggrin.gif
Atsakyti

Mano būsena [url="https://www.facebook.com/dailyamazingthingupload/videos/462186874530777"]https://www.facebook.com/dailyamazingthingu...462186874530777[/url] ką jūs?

:D  :D geras šuniukas.

Pas mus rodo 14 laipsnių ir lyja, tai atvirkščiai šiluma norėtųsi įsijungti. Nors realiai nėra salta lauke, bet toli iki karščio. Nors ryte gana karsta buvo, spėjau pasivaiksciot saulytej. Kaip visada per dieną 3 sezonai pasikeičia  :D

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 01, 14:26)
Aš parašiau "gal". Nėr jis ten buvęs. Laikas išmokt skaityt.

Tu is ju per daug reikalauji... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2022 07 01, 12:49)
" As net budama paaugle, nelaiziau ledus pries pedofilus ir negundziau juos. "parasei siandien.

Tip, siandiena. Tai suagusios moters isvada. Anuomet, kaip irgi siandiena parasiau, mane vyru seilevarvis intuityviai gasdino. Siuo metu, atviras patino seilevarvis, man nera malonus, kaip ir gaslus komplimentai.
Atsakyti
Moonte, tu sia tema neturetum pasisakineti, nes meile savo vaikui tu niekada nežibėjai irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 liepos 2022 - 15:09

Slidi, kaip šliužas.

O kodel tu pagalvojai? Motina net tokios minties nedaleistu sau, o tu galvoji...

Nes mes retkarčiais nuvarom į tą nudistų pležą, tai todėl.

Atsakyti

Tu is ju per daug reikalauji... mirksiukas.gif
Papildyta:

Tip, siandiena. Tai suagusios moters isvada. Anuomet, kaip irgi siandiena parasiau, mane vyru seilevarvis intuityviai gasdino. Siuo metu, atviras patino seilevarvis, man nera malonus, kaip ir gaslus komplimentai.

Man irgi nėr malonu.

Faina subtilus dėmesys ir skoningi komplimentai. 

Atsakyti
QUOTE(Amd* @ 2022 07 01, 16:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72974811" data-time="1656680917"><div><p>Slidi, kaip šliužas.

O kodel tu pagalvojai? Motina net tokios minties nedaleistu sau, o tu galvoji...</p></div></blockquote><p>Nes mes retkarčiais nuvarom į tą nudistų pležą, tai todėl.</p>

Kodel tu pagalvojai, kad reiketu jau ir brestanti sunu ten vestis? Cia tavo mintis ar tu transliuoji tavo sunaus patėvio pageidavimus?
Atsakyti

Kodel tu pagalvojai, kad reiketu jau ir brestanti sunu ten vestis? Cia tavo mintis ar tu transliuoji tavo sunaus patėvio pageidavimus?

Aš pagalvojau, kad sąžininga būtų paklausti, jei kada važiuosim.

Mb konservatyvesnis už mane.

Atsakyti