Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 10:16)
<p>O siaip.. gera valdzi buna? 😁</p><p>Kuri buvo?</p>

būna bent ne tokia bloga, neutralesnė ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 10:16)
<p>O siaip.. gera valdzi buna? 😁</p><p>Kuri buvo?</p>

Tai gi rasei, jog tau sita valdzia pati geriausia.

Atsakyti

Tai gi rasei, jog tau sita valdzia pati geriausia.

Šitai valdziai pats blogiausias laikotarpis teko, nes sunkus labai, bet jie tik zmones. Dirba +- neblogai, stengiasi, klysta, aisku, su komunikacija rimtu bedu turi, bet visumoj neblogai. 

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 06, 10:03)
aš tai pagal kitą paskirtį dantistę mokyklos naudojau biggrin.gif
jei užknisa kokia pamoka, pabosta sėdėti, neįdomi mokytoja, tai neinu į pamokos pirmą dalį, pabūnu kur nors saugiai, kur niekas nemato, o po to užeinu į dantistės kabinetą, pasisveikinu, paklausiu kaip sekasi ir išeinu biggrin.gif
ateinu į klasę, atsiprašau mokytojos, kad buvau pas dantistę, o vaikai vos ne choru - jaučiasi, kad buvai pas dantistę biggrin.gif nes kvapas intensyvus būdavo pas ją visokių ten vaistų biggrin.gif

Labai keista buvai. Tu ir dabar keista su savo galvojimu, jog esi pateptoji.
Taves vaikysteje ar paauglysteje tevai nevede konsultacijoms pas psichiatrą?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 10:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72975807" data-time="1657093326"><div><p>Tai gi rasei, jog tau sita valdzia pati geriausia.</p></div></blockquote><p>Šitai valdziai pats blogiausias laikotarpis teko, nes sunkus labai, bet jie tik zmones. Dirba +- neblogai, stengiasi, klysta, aisku, su komunikacija rimtu bedu turi, bet visumoj neblogai. </p>

Ai, tai cia ne valdzia kalta, cia gyvenimas toks?

Kaip gerai gyventi neturint smegenų, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2022 - 09:52

Papildyta:

Kaip gerai gyventi neturint smegenų, ane?

Vqldzia ne is marso nusileidzia, o tai tie patys zmones. 

Ji visada yra visuomenes atspindys. 

Aisku, visada bloga 😅 bet tokia tada ir visuomene. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 10:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72975814" data-time="1657094022"><div><p>Labai keista buvai. Tu ir dabar keista su savo galvojimu, jog esi pateptoji.
Papildyta:

Kaip gerai gyventi neturint smegenų, ane?</p></div></blockquote><p>Vqldzia ne is marso nusileidzia, o tai tie patys zmones. </p><p>Ji visada yra visuomenes atspindys. </p><p></p><p>Aisku, visada bloga 😅 bet tokia tada ir visuomene. </p>

Tai tu apsispresi ji yra gera ar bloga? Ar taip ir sokinesi nuo atsakymo prie atsakymo, kaip is lovos i lova?
Atsakyti

Tai tu apsispresi ji yra gera ar bloga? Ar taip ir sokinesi nuo atsakymo prie atsakymo, kaip is lovos i lova?

O zmones yra geri ar blogi?

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 11:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72975818" data-time="1657094451"><div><p>Tai tu apsispresi ji yra gera ar bloga? Ar taip ir sokinesi nuo atsakymo prie atsakymo, kaip is lovos i lova?</p></div></blockquote><p>O zmones yra geri ar blogi?</p>

O tu save laikai gera ar bloga?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 06, 10:53)

o kas čia tokio tame? anksčiau gudresnė patapau nei kiti ir tiek. Vėliau didelė dalis išeidavo iš viso iš visos nenorimos pamokos
tu ką nei vienos nepraleidai?
Atsakyti

O tu save laikai gera ar bloga?

Gera 😃

As manau esu geras zmogus, bet ne tobulas toli grazu.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 06, 11:16)
o kas čia tokio tame? anksčiau gudresnė patapau nei kiti ir tiek. Vėliau didelė dalis išeidavo iš viso iš visos nenorimos pamokos
tu ką nei vienos nepraleidai?

Ne vienos. Man patiko mokintis, visada patiko buti apsuptai žmonių. Nes zmones yra ne tik energija, bet ir žinių bagažas. As labai gerai mokinausi, man tai sekesi be jokiu pastangų.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 11:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72975822" data-time="1657095144"><div><p>O tu save laikai gera ar bloga?</p></div></blockquote><p>Gera 😃</p><p>As manau esu geras zmogus, bet ne tobulas toli grazu.</p>

Tai tada tavo pasakymas, jog valdzia yra visuomenes atspindys yra niekinis. Rwiskiasi tu eilini karta nusisnekejai. O gal tu nori pasakyti, jog pati iskrenti is 'visuomenės' sampratos/apibudinimo, esi outsaideris, atlieka?
Papildyta:
Na, Amadeja, galvok...galvok. Galvok greiciau ka atsakyti, kaip issisukti, tu gi meistrė tame. Man patinka gaudyti tave už uodegos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2022 - 10:24

Ne vienos. Man patiko mokintis, visada patiko buti apsuptai žmonių. Nes zmones yra ne tik energija, bet ir žinių bagažas. As labai gerai mokinausi, man tai sekesi be jokiu pastangų.
Papildyta:
Tai tada tavo pasakymas, jog valdzia yra visuomenes atspindys yra niekinis. Rwiskiasi tu eilini karta nusisnekejai. O gal tu nori pasakyti, jog pati iskrenti is 'visuomenės' sampratos/apibudinimo, esi outsaideris, atlieka?
Papildyta:
Na, Amadeja, galvok...galvok. Galvok greiciau ka atsakyti, kaip issisukti, tu gi meistrė tame. Man patinka gaudyti tave už uodegos biggrin.gif

O del ko as apie save turiu blogai galvoti? :)

Valdzia as irgi vertinu gerai, bet... kam ji atrodo labai bloga, tai gal ir siaip zmones blogi? Ar zmones geri, o bloga tik valdzia? 

Atsakyti