Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvybė, patriotizmas, ksenofobija

QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 06, 11:27)
Ne vienos. Man patiko mokintis, visada patiko buti apsuptai žmonių. Nes zmones yra ne tik energija, bet ir žinių bagažas. As labai gerai mokinausi, man tai sekesi be jokiu pastangų.

o aš dvasioje kažkiek maištininkė, berniokiška, nors išvaizdoje nė kiek biggrin.gif tai kaip ir jie bėgiodavau iš pamokų
ir ką? lygiai taip pat univerą baigiau kaip ir kiti, beje, kai kurie kiti tik į pedagoginį įstojo biggrin.gif va tau ir pirmūnai, geručiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 11:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72975826" data-time="1657096042"><div><p>Ne vienos. Man patiko mokintis, visada patiko buti apsuptai žmonių. Nes zmones yra ne tik energija, bet ir žinių bagažas. As labai gerai mokinausi, man tai sekesi be jokiu pastangų.
Papildyta:
Tai tada tavo pasakymas, jog valdzia yra visuomenes atspindys yra niekinis. Rwiskiasi tu eilini karta nusisnekejai. O gal tu nori pasakyti, jog pati iskrenti is 'visuomenės' sampratos/apibudinimo, esi outsaideris, atlieka?
Papildyta:
Na, Amadeja, galvok...galvok. Galvok greiciau ka atsakyti, kaip issisukti, tu gi meistrė tame. Man patinka gaudyti tave už uodegos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O del ko as apie save turiu blogai galvoti? smile.gif</p><p>Valdzia as irgi vertinu gerai, bet... kam ji atrodo labai bloga, tai gal ir siaip zmones blogi? Ar zmones geri, o bloga tik valdzia? </p>

Tai taip ir nesupratau - valdzia yra tavo, kaip visuomenės dalies (kaip rašei), atspindys ar ne tavo atspindys?
Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2022 07 06, 09:38)
<p>Cia sostinej tik svencia ja 😁   visa kita provincija ne </p>

Kodėl? Švenčia visur. Eisim šiandien himno giedot, susirenka begalė žmonių ir provincijoj...
Su švente visus lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

QUOTE(-burbanti- @ 2022 07 06, 11:27)

Tai tada tavo pasakymas, jog valdzia yra visuomenes atspindys  yra niekinis. Rwiskiasi tu eilini karta nusisnekejai. O gal tu nori pasakyti, jog pati iskrenti is 'visuomenės' sampratos/apibudinimo, esi outsaideris, atlieka?

Kodėl niekinis? Visumoj valdžia dabar geriausia ką galėjom turėti. Todėl tikiu, kad žmonės sąmoningėja. O kad opozicijoj yra keletas ar keliolika durnių, tai ir atspindi kad toks procentas durnų rinkėjų...
Atsakyti

Tai taip ir nesupratau - valdzia yra tavo, kaip visuomenės dalies (kaip rašei), atspindys ar ne tavo atspindys?

Ir mano, ir visu kitu irgi. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 09:12)

<p>Dabar geresni  😆</p>
<p> </p>
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://pigu.lt/lt/vibratoriai/masazuoklis-le-wand-petit-violetinis?id=24025690&mid=22353800'>https://pigu.lt/lt/vibratoriai/masazuoklis-le-wand-petit-violetinis?id=24025690&mid=22353800</a></p>

Bet kaip brangiai....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2022 07 06, 11:36)
o aš dvasioje kažkiek maištininkė, berniokiška, nors išvaizdoje nė kiek biggrin.gif tai kaip ir jie bėgiodavau iš pamokų
ir ką? lygiai taip pat univerą baigiau kaip ir kiti, beje, kai kurie kiti tik į pedagoginį įstojo biggrin.gif va tau ir pirmūnai, geručiai ax.gif

Maistavimas pabegant is pamoku - ne maistavimas visai. O va suorganizavimas maištauti visa klase, grupę - kitas reikalas.

Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 11:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72975835" data-time="1657097213"><div><p>Tai taip ir nesupratau - valdzia yra tavo, kaip visuomenės dalies (kaip rašei), atspindys ar ne tavo atspindys?</p></div></blockquote><p>Ir mano, ir visu kitu irgi. </p>

Mes nekalbam apie kitus, mes kalbam apie tave, kaip arba visuomenes dali arba ne visuomenes dali.
Nebek nuo atsakymo. Rasei, kad valdzia bloga, nes visuomenė chujova, bet pati save laikai gera. Tai tu nesi vis7omenes dalis, tu esi ismesta atlieka uz visuomenes ribu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 liepos 2022 - 10:53

Bet kaip brangiai....

Bet geras jis tikrai. Plius ir siaip masazuoklis. Galingas gan.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 11:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="72975838" data-time="1657097393"><div><p>Bet kaip brangiai....</p></div></blockquote><p>Bet geras jis tikrai. Plius ir siaip masazuoklis. Galingas gan.</p>

Dievuleliau, tokiuose metuose tau reikia masazuokliu? Tavo diedas laksto per swingerius noredamas sau irodyti kad nera toks beviltiskas lovoje ar kad twn sueina viskas, kaip uz gerą?
Atsakyti

Maistavimas pabegant is pamoku - ne maistavimas visai. O va suorganizavimas maištauti visa klase, grupę - kitas reikalas.

Papildyta:
Mes nekalbam apie kitus, mes kalbam apie tave, kaip arba visuomenes dali arba ne visuomenes dali.
Nebek nuo atsakymo. Rasei, kad valdzia bloga, nes visuomenė chujova, bet pati save laikai gera. Tai tu nesi vis7omenes dalis, tu esi ismesta atlieka uz visuomenes ribu.

Man valdzia dabar yra gera tikrai, tik as jai nepavydziu. "Visada bloga" turejau minty kitiems, o dazniausiai tiems, kurie net uzpakaliu iki balsavimo nenunesa...

Atsakyti

Dievuleliau, tokiuose metuose tau reikia masazuokliu? Tavo diedas laksto per swingerius noredamas sau irodyti kad nera toks beviltiskas lovoje ar kad twn sueina viskas, kaip uz gerą?

Nu jis gerai ir sprandui. Taip fainiai vibruoja :)

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 11:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72975842" data-time="1657097721"><div><p>Dievuleliau, tokiuose metuose tau reikia masazuokliu? Tavo diedas laksto per swingerius noredamas sau irodyti kad nera toks beviltiskas lovoje ar kad twn sueina viskas, kaip uz gerą?</p></div></blockquote><p>Nu jis gerai ir sprandui. Taip fainiai vibruoja smile.gif</p>

Vargšiukė tu vargšiukė...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 07 06, 11:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72975839" data-time="1657097474"><div><p>Maistavimas pabegant is pamoku - ne maistavimas visai. O va suorganizavimas maištauti visa klase, grupę - kitas reikalas.

Papildyta:
Nebek nuo atsakymo. Rasei, kad valdzia bloga, nes visuomenė chujova, bet pati save laikai gera. Tai tu nesi vis7omenes dalis, tu esi ismesta atlieka uz visuomenes ribu.</p></div></blockquote><p>Man valdzia dabar yra gera tikrai, tik as jai nepavydziu. "Visada bloga" turejau minty kitiems, o dazniausiai tiems, kurie net uzpakaliu iki balsavimo nenunesa...</p>

Tai dabar valdzia jau gera, nes tu gera?
Atsakyti

Vargšiukė tu vargšiukė...
Papildyta:
Tai dabar valdzia jau gera, nes tu gera?

As niekur nerasiau, kad dabar valdzia man bloga.

Atsakyti