O Kernavej kas vyksta ar vyks savaitgali?
Man atgrasus visi tie renginiai, po covid fanatiku siautejimo. Nematau jokio tikslo laika leisti su fanatiku gauja. Jokiu renginiu, jokiu. Geriau be snukiu galima laika praleisti
sen. archeologijos dienos
visai nieko, bet neleidžia šuniukų, nes ten dalyvauja aviganiai
tai kartą pamatėm ir užteks visam gyvenimui, nes kasmet manau praktiškai tas pats
😁
taip, priedurne, su tekstu matau ir nesusidraugausi, kam lendi i temas, kur visai nesigaudai? Blyn profesoriai aiskina tokius dalykus, medikai, mokslininkai, bet ji ne, ka ismoko mokykloje, mano ties tuom mokslas ir sustojo, jei is vis ismoko. Na va gramatika lietuviu kl amzina gal, ja moki ir dziaukis i kitas teas nelysk, ne ne tavo nosiai kaip matau.
Aptarinekit romanus, klynus savo na kam , kam tu vis keli tas temas, kad taip durnai save pasirodyt?
Papildyta:
jauciu neiveino verto klausymoka is lietuviu galima klausyti? nieko
na buvo vienas kartais paklausau, nezinau ar tebbedanuoja Daddy Was A Milkman ir tai dainos angliskos. Bent klausytis galima.
Nezinau kodel taip nera geru lietuviu daininku?
https://www.youtube....addyWasAMilkman
Papildyta:
zinai tokia cancel kultura, kuri naudoja pries valdziai nepaklususius? ir tam tikru isakymu neklausancius, "neteisingai " snekancius, darancius ir t.t.
Papildyta:
man dabar idomu suprasti su kuo as bendrauju ar su zmonem, dvasinem butybem ar tik su bio robotais.
Papasakok, kuo sexas, neturint vaikų yra nesveika. Monteverte, gilinkis🤣🤣 baik sexuot!!! Nesveika!
Oj kaip pasidžekuzinau   

Kremliaus metodičkėj jai taip parašyta. Ji ir mane (ir ne tik mane) nacike dėl to vadino

Bet šiaip tai klaiku, paskaičius, ką ji čia apie tautiškumą prirašė
 Ypač apie lietuvių kalbą. Kaip  išplautos smegenys moteriai...
  Ypač apie lietuvių kalbą. Kaip  išplautos smegenys moteriai...Papildyta:

jei užknisa kokia pamoka, pabosta sėdėti, neįdomi mokytoja, tai neinu į pamokos pirmą dalį, pabūnu kur nors saugiai, kur niekas nemato, o po to užeinu į dantistės kabinetą, pasisveikinu, paklausiu kaip sekasi ir išeinu

ateinu į klasę, atsiprašau mokytojos, kad buvau pas dantistę, o vaikai vos ne choru - jaučiasi, kad buvai pas dantistę
 nes kvapas intensyvus būdavo pas ją visokių ten vaistų
 nes kvapas intensyvus būdavo pas ją visokių ten vaistų 
kiek tave SM skaitau, niekad pasitikėjimo nekėlei, visada atrodei žulikė ir melagė - pasirodo, nuo mokyklos laikų buvai nesąžininga
 Gaila, kad pamokas praleidinėjai, dabar bent žinotum, kas yra sapnai.
  Gaila, kad pamokas praleidinėjai, dabar bent žinotum, kas yra sapnai.Papildyta:
Aha, paskaičiau, ardėsi ji čia, bet pagal senas Kremliaus metodičkas (pisulkas). Šiom dienom visai ne tas trendas - pastebėjau, kad ji vėluoja su temom savaitę. Tai gal ja nepasitiki, naujausių upadų neatsiunčia? Na va, net čia karjeros padaryt nesugebėjo

Žodžiu, bus įdomu paskaityt, ką kitą savaitę rašys. Mat metodičkos planą aš jau turiu

Ypač apie lietuvių kalbą. Kaip  išplautos smegenys moteriai...
  Ypač apie lietuvių kalbą. Kaip  išplautos smegenys moteriai...Papildyta:
kiek tave SM skaitau, niekad pasitikėjimo nekėlei, visada atrodei žulikė ir melagė - pasirodo, nuo mokyklos laikų buvai nesąžininga
Aha, paskaičiau, ardėsi ji čia, bet pagal senas Kremliaus metodičkas (pisulkas). Šiom dienom visai ne tas trendas - pastebėjau, kad ji vėluoja su temom savaitę. Tai gal ja nepasitiki, naujausių upadų neatsiunčia? Na va, net čia karjeros padaryt nesugebėjo

Žodžiu, bus įdomu paskaityt, ką kitą savaitę rašys. Mat metodičkos planą aš jau turiu

taip taip, ypač paštininkes apiplėšinėju

taip taip, ypač paštininkes apiplėšinėju
Baisus tu moteris 😒
 😂😂
😂😂
kai tu atsakysi tu turi siela, dvasia ar ne.
Papildyta:

Ypač apie lietuvių kalbą. Kaip  išplautos smegenys moteriai...
  Ypač apie lietuvių kalbą. Kaip  išplautos smegenys moteriai...Papildyta:

o be adhominem, ka nors sugebetum i tema pasisakyti?
ir tu idomu turi dvasia ar ne?
Papildyta:
neseniai kalbejom apie konfliktus, is tikro ju nebuna del smulkmenu, gal kam bus idomu pasiziureti. Apie tai, kaip spresti tuos konfliktus, kaip susitaikyti, ne, ne per seksa.
video